kimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam((((((((((((((
kızlar esım rahatsızlandıgı ıcın hastanede 4 saat kaldık serum takıldı
derın dondurucudan sut verdı annemler tabıı gecen aydan koyduklarımdan
tadı pek bır garıp geldı gelınce tattım bozulmus olmaz dı mı?
bayaa yaglı geldı sımdıkı sutume gore hos o zaman cok yaramıstı kızıma sımdı hem azaldı hem de sulu gelıyor o zamankıne gore..
bırsey olmus mudur sızce -19 derecede 1 ay durdu
neyse sonra ben gelınce kızım yıne emmek ıstedı verdım ve saaaarrr oyle bır kustu ku ustum basım sut oldu benı ozledı dıye mı emmek ıstedı yoksa sut mü dokundu anlayamadım..
ahhh esmeralda cım nerde buldun öle kocayı sen...
blueness Allah sabır versin canım
ben de 3 defa adet oldum 2. ile 3. arasında 15 gün var
nuru ben de bazen sallıyom ama alışmadı bazen de kendi uyuyo bazen kucağımda keyfine kalmış
bugün kıza araba aldık öncesinde herife tüm evi süpürttüm araba aldıktan sonra da yallah balık restorana bi güzel garnımı doyurdum arabayı da herif sürdü ben de keyfime baktım
:smiley-cool:
yaa kıslar siz emzırmıyormusunuz , dr. um emzırme durumun bıtene kadar regl nın duzene gırmesını bekleme, hatta hıc regl olmayadabilirsin dedi.. nıtekımde bende hala hıc regl olmadım... ve teste gerek yok kesın hamiş degılım..
kızlar günaydın
blueness Allah sabır versin canım ..ya öyle pat diye yerleşmeye mi gelinirmiş?hayret bişey ya...
poseidon bence suyu duru kalsın vücut şampuanı filan koyma içine..sonuçta kimyasal madde ..bebeğin vücudunda kalmasın iyice duru suyla durula sen bacım boşver sen uzmanları..her kafadan bi ses çıkıyor onlardan..ben vücut şampuanı almadım dalinin bebe sabununu aldım...o da pek fazla köpürmedi..ben de vücut şampuanını deneyecektim bu sefer ama kesin durulama suyuna koymam....hatta bebeğn kafasındaki konak iyiy durulamayınca artıyor..oğlum bebekken dr un söylediği kafasını iyi durulayın köpüklü kalmasın olduydu...
günaydınnn..
dün ilk defa kalabalık bir ev ortamına gittik Ayazla. benim 3 sene önce ölen bir kuzenim var ve dün onun doğumgünüydü. tüm sülale annesinde toplanırız her sene, gene ordaydık. bayağı kalabalıktır bizim aile. herhalde 23-24 kişi falandık. benim şapşal bi şaşırdı bi şaşırdı o kadar insanı görünce akannehir
ne tarafa kime bakacağını şaşırdı.
uyku saati gelince de kimseyi tınlamadı kucağımda uyuyakaldı.
eve gidince üzerine soyarken uyandı, ben uykumu aldım hadi öpüşüp koklaşalım dedi.
dedim yat aşağı bu saatte olmaz :dilcikar:
1 saat dmnüp durdu yatağında baktı ki kimseden hayır yok uyuyakalmış sonunda kaydirigubbakcemile3
canım öncelikle Allah gani gani rahmet eylesin kuzenine.
Ayaza gelince onu ben yirim anam yirim
cokacimcoook
canım ben oğlumu filede yıkıyorum hala..önce ıslatıyoruz köpüklüyoruz duruluyoruz..su dolu küvette neden yıkıyosunki illa.öyle zor olur tabi..biz tek kova suyla hallediyoruz.benimde çok fena sırtım ağrıyor en son eşim salondan banyoya taşıyoı dolu küveti..anlıcağın bizde salonda yıkıyoruz..canim bizim ev sobali oldugu icin beebgin küvetini doldurup salona tasiyoruz soba salonda. o yüzden zaten tek basima yikayamiyorum bebegi agir kaldirmamam lazim bir de yikama suyu durulama suyu ayri ayri suyu degistirmek cok zahmetli olucak. emin misin durulamak zorunda olduguma zaten kullandigim vücut sampuani bebekler icin
emzirmez olurmuyuz ama ne çare olduk işte..ben iki kere oldum hattaakannehir:smiley-cool:
yaa kıslar siz emzırmıyormusunuz , dr. um emzırme durumun bıtene kadar regl nın duzene gırmesını bekleme, hatta hıc regl olmayadabilirsin dedi.. nıtekımde bende hala hıc regl olmadım... ve teste gerek yok kesın hamiş degılım..
sağol meltem abla :) sefindiiimm bak...zemuszemus hihoyyyt
hande ataizinide sevdim. hafif çatlak bi gacı olsa da güsel bir bayan ne de olsa :smiley-cool:
kızlar esım rahatsızlandıgı ıcın hastanede 4 saat kaldık serum takıldı
derın dondurucudan sut verdı annemler tabıı gecen aydan koyduklarımdan
tadı pek bır garıp geldı gelınce tattım bozulmus olmaz dı mı?
bayaa yaglı geldı sımdıkı sutume gore hos o zaman cok yaramıstı kızıma sımdı hem azaldı hem de sulu gelıyor o zamankıne gore..
bırsey olmus mudur sızce -19 derecede 1 ay durdu
neyse sonra ben gelınce kızım yıne emmek ıstedı verdım ve saaaarrr oyle bır kustu ku ustum basım sut oldu benı ozledı dıye mı emmek ıstedı yoksa sut mü dokundu anlayamadım..
canım öncelikle Allah gani gani rahmet eylesin kuzenine.
Ayaza gelince onu ben yirim anam yirim
cokacimcoook
günaydın delf..izmirde havalar nasıl off buralar ısınamadı gitti çıldırcam artık:bbo:
evet kolay durulanıyor..utku artık fileyi dibe vurdurmak üzere gerçi ama gittiği yere kadar koyarımlaelaelaelaelaeben de banyo yaptırırken 1 kova suyla hallediyorum, filede yıkıyorum.
zaten bebe şampuanı çok köpürmüyor kolayca durulanıyor.
canım izmirde havalar yavaş yavaş güzelleşmeye başladı gelin beklerizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?