2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben o konuya yazın sinir olmuştum zaten,böyle yapacakları da belliydi tahmin etmiştin sen, kesinlikle oldu bittiye getirmeye çalışyıroalar aman diyeyim sakın yüz verme elindeki-cazgırlık da dahil- tüm kozlarını kullan, eşin de aklını başına alsın sahip çıksın size,ne kadar saçma insanlar var şu hayatta ya...pat dye başkasının hayatına dalıverecekler...oldu, enayiydin sen de...cin olmadan adam çarpacaklar.

kızlar günaydın
blueness Allah sabır versin canım ..ya öyle pat diye yerleşmeye mi gelinirmiş?hayret bişey ya...
poseidon bence suyu duru kalsın vücut şampuanı filan koyma içine..sonuçta kimyasal madde ..bebeğin vücudunda kalmasın iyice duru suyla durula sen bacım boşver sen uzmanları..her kafadan bi ses çıkıyor onlardan..ben vücut şampuanı almadım dalinin bebe sabununu aldım...o da pek fazla köpürmedi..ben de vücut şampuanını deneyecektim bu sefer ama kesin durulama suyuna koymam....hatta bebeğn kafasındaki konak iyiy durulamayınca artıyor..oğlum bebekken dr un söylediği kafasını iyi durulayın köpüklü kalmasın olduydu...

canım geçmişolsun eşine.inş önemli birşey yoktur. süt kounusuna gelince benim pek o konuda deneyimim yok ama 6aya kadar saklanabiliyor diyiilerrr

günaydınnn..
dün ilk defa kalabalık bir ev ortamına gittik Ayazla. benim 3 sene önce ölen bir kuzenim var ve dün onun doğumgünüydü. tüm sülale annesinde toplanırız her sene, gene ordaydık. bayağı kalabalıktır bizim aile. herhalde 23-24 kişi falandık. benim şapşal bi şaşırdı bi şaşırdı o kadar insanı görünce akannehir
ne tarafa kime bakacağını şaşırdı.
uyku saati gelince de kimseyi tınlamadı kucağımda uyuyakaldı.
eve gidince üzerine soyarken uyandı, ben uykumu aldım hadi öpüşüp koklaşalım dedi.
dedim yat aşağı bu saatte olmaz :dilcikar:
1 saat dmnüp durdu yatağında baktı ki kimseden hayır yok uyuyakalmış sonunda kaydirigubbakcemile3

ahhh esmeralda cım nerde buldun öle kocayı sen...

son bi tane kalmıştı onu da ben kaptım kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun hoya, güle güle kullanın

canım regli olmasan da gebe kalabilirsin, korun mutlaka.
süt korur lafı hikaye..

gerçi beni kondom bile koruyamamıştı :roflol:

kibele çok geçmiş olsun canım.
bebişe dolabtaki süt dokunmamıştır merak etme. hem onu içip hem seni emince çok gelmiştir sadece.
süt beklediği zaman yağlı kısım üst tarafta tabaka oluşturuyor, o yüzden sana garip gelmiş olabilir.
yoksa bozulmaz yani.

canim bizim ev sobali oldugu icin beebgin küvetini doldurup salona tasiyoruz soba salonda. o yüzden zaten tek basima yikayamiyorum bebegi agir kaldirmamam lazim bir de yikama suyu durulama suyu ayri ayri suyu degistirmek cok zahmetli olucak. emin misin durulamak zorunda olduguma zaten kullandigim vücut sampuani bebekler icin

canım ben oğlumu filede yıkıyorum hala..önce ıslatıyoruz köpüklüyoruz duruluyoruz..su dolu küvette neden yıkıyosunki illa.öyle zor olur tabi..biz tek kova suyla hallediyoruz.benimde çok fena sırtım ağrıyor en son eşim salondan banyoya taşıyoı dolu küveti..anlıcağın bizde salonda yıkıyoruz..
emzirmez olurmuyuz ama ne çare olduk işte..ben iki kere oldum hattaakannehir

geçmiş olsun canım eşine..bebişede süt dokunmamıştır korkma..fazla emmiştir

canım öncelikle Allah gani gani rahmet eylesin kuzenine.

Ayaza gelince onu ben yirim anam yirim

cokacimcoook

amin canım çok sağol.

Ayaz dün çok komikti ama salak salak bakıyor herkese.
kim elini uzatsa parmaklarını yakalıyor, hangisini tutacağını şaşırdı kaydirigubbakcemile3

ben de banyo yaptırırken 1 kova suyla hallediyorum, filede yıkıyorum.
zaten bebe şampuanı çok köpürmüyor kolayca durulanıyor.

ben de banyo yaptırırken 1 kova suyla hallediyorum, filede yıkıyorum.
zaten bebe şampuanı çok köpürmüyor kolayca durulanıyor.
evet kolay durulanıyor..utku artık fileyi dibe vurdurmak üzere gerçi ama gittiği yere kadar koyarımlaelaelaelaelae
canım izmirde havalar yavaş yavaş güzelleşmeye başladı gelin beklerizkaydirigubbakcemile5

ah ne güzel.burdada güzelleşse artık yamafoldumben..izmiri çok seviyorum anlaşılan özlemişim en kısa zamanda bi izmir yapmak lazımkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…