evet kolay durulanıyor..utku artık fileyi dibe vurdurmak üzere gerçi ama gittiği yere kadar koyarımlaelaelaelaelae
ah ne güzel.burdada güzelleşse artık yamafoldumben..izmiri çok seviyorum anlaşılan özlemişim en kısa zamanda bi izmir yapmak lazımkaydirigubbakcemile
milupanın süt arttırıcı çayını kullanan var mı?
ben dün aldım ama tadını pek beğenmedim
canım ben mılupayı degılde humana nın still-tea yı kullanıyorum ve tadındanda cok memnunum, emzırmeden sonra bıle ıcılır bence oralet gıbı :) ama faydası konusunda bı yorumum yok, cok anlayamıyorum ne yaradı ne yaramadı. çunku bana tek yarayan sey kaan ın 3-4 saat delıksız uyuması:)))) :lepi:
Kızlar rota aşısı (zehirli ishaller aşısı) yaptırdınızmı?
Kızlar rota aşısı (zehirli ishaller aşısı) yaptırdınızmı?
ben yaptırmadım ve de yaptırmamaya karar verdim. :1closedeyes:
neden yaptırmamayı düşünüosun esmerim
canım doktoruma sordum ben kızıma yapmadım siz bilirsiniz dedi.
biz zaten daha hastanede kalırken hep ishal olmuştu Ayaz, belki de kapıp geçirmiştir bile dedi doktor. Sonuçta zaten çok hastaydı, ekstra birşey geçirmiş olsa bile farkına varmamız imkansızdır, normal ishal dedim geçtim ben.
yani ben onun biraz ticari de olduğunu düşünüyorum.
ne biliyim aklıma yatmadı her yönden o yüzden yaptırmamaya karar verdim.[/QUOTE
ya bizim doktor bu hafta kontrole gittiğimizde yaptırın dedi.zaten sizin çocuk kusan ve narin bir bebek dedi.eşim bugün götürdü aile hekimine yaptırdı.
ben humananın tadını daha çok beğendim..süt gerçekten artıyo canım..ama öyle fazla değil..milupanın süt arttırıcı çayını kullanan var mı?
biz küvete hiç su koymuyoruz..önce küvetin içine kalın bi çamaşır gibi bi şey koyuyoruz(ki bu genelde babamızın tişörtü oluyor)üzerine bebeği yatırıyoruz.1 kova su getirip önce lifliyorum(önce ön tarafını sonra ters çevirip sol elimin üzerine alıp sırtını lifliyorum..en son da yine sırtı bana dönükken elimin üstünde kafasını şampuanlayıp bi güzel duruluyorum...babası da su döküyor bu arada...bence vücut şampuanını suyunun içine koysan bile bebeği iyice durula canım...ya da yıkama stilini değiştir...fazla konak saç dökülmesi de yapıyo canım iyice durula bence bebeğin kafasını...canim bizim ev sobali oldugu icin beebgin küvetini doldurup salona tasiyoruz soba salonda. o yüzden zaten tek basima yikayamiyorum bebegi agir kaldirmamam lazim bir de yikama suyu durulama suyu ayri ayri suyu degistirmek cok zahmetli olucak. emin misin durulamak zorunda olduguma zaten kullandigim vücut sampuani bebekler icin
ya bizim doktor bu hafta kontrole gittiğimizde yaptırın dedi.zaten sizin çocuk kusan ve narin bir bebek dedi.eşim bugün götürdü aile hekimine yaptırdı.
iyi yapmışsınız canım.
bence herkes kendi doktorunun yönlendirmesine göre hareket etmeli ki, bi sorun çıkarsa ilerde hesap soracağı biri olsun karşısında.
ben humananın tadını daha çok beğendim..süt gerçekten artıyo canım..ama öyle fazla değil..
biz küvete hiç su koymuyoruz..önce küvetin içine kalın bi çamaşır gibi bi şey koyuyoruz(ki bu genelde babamızın tişörtü oluyor)üzerine bebeği yatırıyoruz.1 kova su getirip önce lifliyorum(önce ön tarafını sonra ters çevirip sol elimin üzerine alıp sırtını lifliyorum..en son da yine sırtı bana dönükken elimin üstünde kafasını şampuanlayıp bi güzel duruluyorum...babası da su döküyor bu arada...bence vücut şampuanını suyunun içine koysan bile bebeği iyice durula canım...ya da yıkama stilini değiştir...fazla konak saç dökülmesi de yapıyo canım iyice durula bence bebeğin kafasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?