2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aradım ana kliniği hava karaman diye bi hasta gelmemiş yatanda yok dedi
ama bugün için randevum vardemişti inşallah herşey yolundadır bedne kalkıyım acık ortalık toparlıyım belkim giderm yemeğe yemektende haber ok gerçi 2 günüdr yazan eden yok

hula ecrindi ama onunki sonra geçti

aşkitom insanın başına ne gelirse ya meraktan y meraktan demişler dün doğurduysa bugün eve çıkar yarında siteye girip haberdar eder bizi hoya

haklısın hakoperı ama
ınsan genede merak edıyor
neyse hayırlısıyla dogurmus olsun da
gec haber almışım onemlı degıllll

slmn kızlar son günlerimiz ,iyisinizdir umarım
bizimde bugun randevumuz var sezeryan tarihi isteyecegim bakalım
evet canım hayırlısıyla inşallah bakalım
sende güzel haberlerle gel
bakalım hangi tarihi verecekler

birinin daha sancısı vardı dün abah ecrin miydi haberi olan varm .
ecrin akşam iyiydi canım sancım var dedi ama geçmiş sanırsam
kızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyoruzza.s. kalbimiz sizinleopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzoş
inşallah sağolasın

ya bu salak ticker ne diye 32+6 göstereyo ,biz 33 olduk bi keremopuyorumnanaktan
baktım 33 gösteriyo canım yerimseniben

kızlar benyürümekte çok zorluk çekiyorum ya sizde aynımısınız ben korkmaya başldım yavaştan belli etmesemde tırsmaya başladım

kızlar gece kalktım tatlıyla meyve suyu içtim yattım bi rüyalar gördüm hayır olsun doğuramıyomuşum hastanede çok acayipti ve çok etkilendim

kızlar benyürümekte çok zorluk çekiyorum ya sizde aynımısınız ben korkmaya başldım yavaştan belli etmesemde tırsmaya başladım

aynı dertten bende müzdaribim canımcım dün sabah altıydı daha damla uyumamıştım ayaklarımda dizlerimden aşağıda böyle ağrı sızı tuhafbişiy anlatamıyorumda artık nerdese evin içinde yuvarlanıcam yani ay bi doğursamda kurtulsam uyumak istiyom sırt üstü bacaklarımı uzatıp yatmak istiyom

yok allaha sukur ben yuruyorum rahat
hatta heryere yurume gıdıyorum
onceden ayaklarım sısıyordu hemen az yuruyunce
ama sımdı o şişlıkler geçtı allaha sukur

hula gülme ya canım çekti yedim yemeseydim ne uyurdum nede yerimde durabilirdim tatlıyı çok yiyorum ben olsada gene yesem canım çekti şimdi valla

hula gülme ya canım çekti yedim yemeseydim ne uyurdum nede yerimde durabilirdim tatlıyı çok yiyorum ben olsada gene yesem canım çekti şimdi valla

ye canım ye daha ne zaman yicen böle rahat rahat ben ölesine güldüm. sen kaç kilo alın ki toplam ,ben yemedim ama 33 te 16 kilo aldık daha var bir buçuk ay :sinifsinif:

hakoperi seninle haftalarımız aynı bende yürüyemiyorum bişey düşecek gibi bacaklarımı yakınlaştırarak yürüyorum ve çok zorlanıyorum, halsizlik de var ayrıca bu haftalarda iyice zorlanmaya başladım
gece uyanıyorum ağzımın içi kupkuru su içiyorum onuda korkuyla çünkü bu kezde midem başlıyor :gitme:

aşkitom beni bıraksan hep uyurum ama yatınca kötü oluyorum onun için uyumamaya çalışıyorum ben bi geceleri yatmak istemiyorum ondada kocam zorla yatırıyo uykun varsa uyu ilerleyen zamanlarda uykusuz günler bizi bekliyo ben öyle düşünüyorum

hula canım ben tartıla tartıla tartıyı bozdum klodan olsa gerek ama en az 15 klo almışımdır diye düşünüyorum bugün tartıyı yaptırıcam bi tartılim uzun zaman oldu tartılmayalı

ayy sorma yaaa
eşim evde olunca gunduz uyutmuyor gece uyumuyorsun dıye
gece de uykum gelmeden goturuyor yataga
bensiz uyuyamıyor adam
dun gece 12de yattık uykum yoktu
zorla daldım uykuya
2 veya 3 te uyandım
çok sınırlendım
sabah 6,30da kalkacak olmasa eşim
eşimi kaldırıp kavga edecektım
çok kızdım
sonra mecbur tekrar yattım uyudum
kalksam pcye otursam
olamdıgımı farkedıp gelır benı toplar
ole işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…