evet doğru bekleyelim barikaydirigubbakcemile5hula ecrindi ama onunki sonra geçti
aşkitom insanın başına ne gelirse ya meraktan y meraktan demişler dün doğurduysa bugün eve çıkar yarında siteye girip haberdar eder bizi hoya
evet canım hayırlısıyla inşallah bakalımslmn kızlar son günlerimiz ,iyisinizdir umarım
bizimde bugun randevumuz var sezeryan tarihi isteyecegim bakalım
ecrin akşam iyiydi canım sancım var dedi ama geçmiş sanırsambirinin daha sancısı vardı dün abah ecrin miydi haberi olan varm .
teşekkür ederiz teyzoşkızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyoruzza.s. kalbimiz sizinleopuyorumnanaktan
baktım 33 gösteriyo canım yerimsenibenya bu salak ticker ne diye 32+6 göstereyo ,biz 33 olduk bi keremopuyorumnanaktan
kızlar benyürümekte çok zorluk çekiyorum ya sizde aynımısınız ben korkmaya başldım yavaştan belli etmesemde tırsmaya başladım
yürümekte zorluk mu çekiyodun senkaydirigubbakcemile3kızlar gece kalktım tatlıyla meyve suyu içtim yattım bi rüyalar gördüm hayır olsun doğuramıyomuşum hastanede çok acayipti ve çok etkilendim
hula gülme ya canım çekti yedim yemeseydim ne uyurdum nede yerimde durabilirdim tatlıyı çok yiyorum ben olsada gene yesem canım çekti şimdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?