2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bu sabah bir kalktım boğazlarım açıyor dün biraz alışveriş için dışarda kalmıştım üşütmüşüm sanırım boğazlarım çok acıyor doktorumu aradım ilaç başladım moralim çok bozuk bebeğe geçmesin diye evde maskeyle geziyorum ne yapacağım ben çok üzgünüm.

geçmiş olsun canım.
evet maskeyle gez hep, bebeğe maskesiz yaklaşma.
inşallah ilerlemeden hemencik atlatırsın.
]

Son düzenleme:
sabah unuttum maske takmayı emzirdim bişey olmamıştır inşallah o kadar da dikkat ediyordum nerden çıktı bu hastalık sinir oldum.

ÖFERTA GEÇMıŞ OLSUN canım nur benden kapmıştı yanı nda hapşurmamaya dikkat et inş. bulaşmaz

hoya çok moralim bozuk inşallah bulaşmaz dün biraz market gezdim annemle bebeğe eşim baktı üşüttüm galiba o arada şimdide kendime kızıyorum keşke çıkmasaydım diye maskeyle dolaşıyorum ilaçta başladım çabuk geçer umarım.

milupanın süt arttırıcı çayını kullanan var mı?
ben dün aldım ama tadını pek beğenmedim

ben kullanıyorum cokta memnunum
tadına gelince şimdiye kadar hiç sıcak içmek nasip olmadıgı için:sinifsinif:
ılıkken hızlı hızlı içiyorum tadını pek farketmiyorum:dance:

oferta bozma moralini geçer hemen bulaşsa da hemen atlatır çok güçlü bu veletler kendini de suçlama tabi ki çıkacaksın çıkmasan da dışardan gelen biri bile hasta edebilir bebeyi mikroba açıklar ne de olsa

günadın kızlar bi sürü alıntım vardı aklımda tutem hepsini dedim
ama tutamadım :roflol:

bonya kosuu ile ilgili son 2 dir cok problem yasıyoruz
annemdeyken melisayı küvete koyar bende yanına girerdim
eve gelince bizim küvet büyük değil mecbur onun küvetini odaya tasıyoruz
ama nedense cığlık cığlıya morarıyor ağlamaktan
önceden cok keyifli banyomuz vardı
şimdi neden böyle :1no2:
kendi küvetinimi yadırgadı acaba

oferta çok geçmiş olsun canım

juli sudan mı korktu acaba, soğuk ya da sıcak olduysa suyu ya da birden üzerine dökünce de korkuyorlar. ben yavaş yavaş ayaklarına dökerek başlıyorum yıkamaya

geniş yere alıştı heral senminki
aç ya da uykusuz olabilir mi o yüzden ağlamıştır belki

culii banyo filesiyle yıkıyorsan o soğuk kalmış olmasın.
bir anda soğuk değdiyse ondan ürkmüştür belki

selam kızlar
juli ben banyo süngeri almıştım mothercareden küvetin içne onu koyuyorum üzerine uzanıyo yavaş yavaş suyu döküyoruz hiç ağlamıyo o zmana

oferta geçmiş olsun, vitamin takviyesi yap kendine hastalığın başındaysan geçer, ben de kıyısından döndüm bi ara, şükür kızıma bişey olmadı

geçen benim şaşkın kocm nura su dökerken ağzına boşalttı şarr diye nur da su yuttu :mymeka:

culii banyo filesiyle yıkıyorsan o soğuk kalmış olmasın.
bir anda soğuk değdiyse ondan ürkmüştür belki

selam kızlar
juli ben banyo süngeri almıştım mothercareden küvetin içne onu koyuyorum üzerine uzanıyo yavaş yavaş suyu döküyoruz hiç ağlamıyo o zmana

oferta çok geçmiş olsun canım

juli sudan mı korktu acaba, soğuk ya da sıcak olduysa suyu ya da birden üzerine dökünce de korkuyorlar. ben yavaş yavaş ayaklarına dökerek başlıyorum yıkamaya

geniş yere alıştı heral senminki
aç ya da uykusuz olabilir mi o yüzden ağlamıştır belki

ne bilem bacılar yaa
filenin üstüne havlu koyuyom ıslatıyom onu banyo susuylan soğuk gelmiş olamaz
su ısıda hep aynı dereceyken bakıyom
anlamaım gitti

bu akşam halasındayız ya burdaki küvette yıkıcam bakalım ağlıcakmı

herkese selam bi türlü evde dramadım misafir kayınvalidemlere git eşim evde misafir derken bugün evdeyim am iş dolu ve ben daha hiçbişey yapmadım
açtım bilg oturuoyorum

juli aşkitom un aklına gelmiş sizin bi kaza olmuştu melisaya kardeş geliyomu varmı bişeyler

nida her gülmesi sesler çıkarmadsında 2 dk sonra hıçkırıyor kızla konuşmaya korkuoruz ne oklacak bizim bu halimiz ya

slm kızlar...ece bugün çok mız mız nedense:sinifsinif:
çok yoruldum sabahtan beri uğraşıyorum ancak uyudu.mafoldumben.

rüzgar benimki de öyle.
ağzını açmaya görsün bi ton hava yutuyor, sonra hıçkır dur. en sonunda da kusup sırıtıyor, çok güzel bi halt etmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…