2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

essmer çok snir oluyorum ama o an tam keyifli keyiflikonuşmaya başlamış oluyoruz hadii hıçkır dur sonra ona sinirleip başlıyo ağlamaya ya süt ya su yada limon artık vitaminleri falan o zaman vermeye başladım bi hıçkırık gaz şurubu biri vitamin biri kan damlası

yaa bu hıckırık neden oluyor, tamam gazı olan bebişlerde oluyor ama niçün? bır de hıckırırken bebiş ne hıssedıyo acaba... gecırmessek ne sakıncası olur ? artık lımondan gına geldı valla ogluma, mıdesı berbat oldu. tekrar emzırsem tekrar gaz cıkarma merasimi... uf... pekı ne zaman bıter bu hıckırık, gaz bıtınce bıter mı...? biiitttssiiinnn pls...

ben hickirigin kendi kendine gecmesini bekliyorum herseferinde bir zarari oldugunu sanmiyorum

ben hıçkırığı geçirmek için hiç bişey vermiyorum. ya kusuyor sonunda ya da bir süre sonra geçiyor.
tek kötü yanı uykunun arasında tutarsa uykusunu kaçırıyor

yauv nerde bu insanlar herkes çocuğunu kollarına alınca unuttu burayı yaa.nerde oo hamilelik zamanındaki k.k. aaah aahh

yok canım o hıckırık mıckırık bitmiyo.birde benim paşamı bir sinir edio hıçkırdıkça bağırıo bağırdıkça çenesini titretio agresif paşam o benimopuyorumnanaktan

benim kardesim 9. ayda olmustu regli emziriyodu doktorum da bana 3-4 ay sonra da olabilrisin 9-10 ay sonra da degisiyor dedi ben de daha olmadim regli canim aman iyi boyle biraz daha dursun beklesin bu arada siz spiral konusunda ne dusunuyorsunuz dokorum bana spiral takabiliriz 3 ay sonra dedi hap kullanamiyorum cunku ben kondom da cok tercih ettigimiz bir yontem degil esimle spirali dusunuyorum ama kanama artabilir biraz dedi doktorum bazi kisilerde oluyomus kanama artisi
cok gecmis olsun canim umarim iyidir simdi esim sut konusuna gelince de bozuldugunu sanmam hem o sutu icip hem seni emince fazla gelmistir o yzuden kusmustur

filede yikamak bebk icin cok keyifli degil diye okumustum bi yerde ben kuvetinin icine eski bi carsaf seriyorum basinin altini da uzerinden cikanlarla yukseltiyorum suya direk temas ediyor vucudu boylece filede olunca cocuk yukarda kaliyor suya temas etmiyor diye bana direk suyun icine yatirmak daha mantikli gelmisti oyle yapiyorum
milupanın süt arttırıcı çayını kullanan var mı?
ben dün aldım ama tadını pek beğenmedim
ben humananinkini iciyorum dogumdan beri her gun 2-3 fincan ve tadini cok seviyorum hafifi eksimtrak sicak iciyoum yanina da bi kurabiye valla guzel oluyro ara ogunelrde sute de faydasi var bence icmedigim gunelr memisler daha bi yumusak oluyor
cok gecmis olsun canim hemen balli limonlu sicak su ic kivi ye umarim cabuk atlatirsin
doktorum bana limon vs. verme hickirik tutunca bebek icin hic guzel bir tad degil kotu bir his dedi hem de hickirik bebisleri bizi rahatsiz ettigi gibi etmezmis emzir ya da yalanci emzik ver yutma refleksi ile gecer hickirik dedi ben de oyle yapiyorum

Hante
Face de resmini gördüm valla Hande Ataizi sevinsin daha güzelsin :)

kibelsr
Ben dün aldim aksam ictim ama burdakiler maden sulu maden suyuda az yapti oglana sabah 5 de ciyak ciyakti kendime kizdim ( Neyse bitki cayi icince kendine geldi ama sabahin 5 inden beri hala ayaktayim ben ya Bu günde normal su ile karistirip biraz beklettim gazi gitti öyle ictim sabahtan su anda bayagi süt var oglanda emiyor masallah kendime nazar degdirmeyeyim.Ama malt tan mi baska sebeplemi ilerki günlerde kesinlik kazanir.Esine de acil sifalar insallah iyilesmistir benim haberim simdi oldu.

meleknur hosgeldin

Kizlar nevar ne yok
Ben bu gün temizlik yaptim hamileyken evi 2 güne bölmüstüm neyse eski gücüm gelmis bi günde hallettim bütün islerimi oglan uyanmadan yapayim diye motor takmis gibiydim bide size bakayim günüm bitsin.

jasmin77
Ben oglandan sonra spiral kullanmistim ama ilk sene sürekli artan kanama yapti bende sonra düzene girdi ama 1 sene kansiz gezdim yorgun yorgun.Birde düsük yaptiim zaman demislerdi spiral kanallai tikayabilyiromus düsük sebebi olabilirmis yada tekrar hamile kalmak istersen uzun zaman beklemen gerekiyor.Tekrar bebek düsünürsen bi kac sene sonra spiral önermem.

rüzgarr
Bizdede hickirma sabaha karsi emip gazi cikip tam uzanip uyuyacagi sirada geliyor benden önce kendisi sinirleniyor cigligi basiyor.Babamizda anlayamiyor ne oluyor diye firliyor.Hickirik gelmesin diye dua edicem nerdeyse sabah sabah.

herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.

Iki kere su tasimana gerek yok ki sekerim. Sampuani azicik bi kapta maşrapada neyim suyla karistir o yeter zaten. Onu da yapamiyorsan sade su ile yika bacim. Bebecigin ustune sampuan birakmayin bence iyice durulayin. Kendinizi sampuanli birakiyor musunuz ayol aklinialirimsmile

Ben de Mustela kullaniyorum yeni dogan kopuk sampuan. Cok memnunum. Bi kac kere baska bi sampuanla yikamistik hemen konak olmustu kafasinda ama tekrar Mustelaya donunce bisicik olmadi simdiye kadar.
Ben basini en son yikiyorum canim, hemen kopukleyip yikayip duruluyorum kafasinda yuzunde sampuan bekletmiyorum yani.

ben nur hıçkırınca hiçbişey yapmışyom geçiyom karşısına gülüyom o da bana aa uu diye konuşuyo
çok sevimli oldu artkık hep beni takip ediyo kucağıma alacağımıanlayınca sevinçten çırpınıyo gülüyoAllahım iyi ki doğurmuşum

ecrin hemen kaçarsın diye buraya da yaziim öbür tarafı görmezsin belkim.
anacım iyi olunda varsın kaçıklan içsin boşver.
sendim iyi olmana, geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…