benim kardesim 9. ayda olmustu regli emziriyodu doktorum da bana 3-4 ay sonra da olabilrisin 9-10 ay sonra da degisiyor dedi ben de daha olmadim regli canim aman iyi boyle biraz daha dursun beklesin bu arada siz spiral konusunda ne dusunuyorsunuz dokorum bana spiral takabiliriz 3 ay sonra dedi hap kullanamiyorum cunku ben kondom da cok tercih ettigimiz bir yontem degil esimle spirali dusunuyorum ama kanama artabilir biraz dedi doktorum bazi kisilerde oluyomus kanama artisi:smiley-cool:
yaa kıslar siz emzırmıyormusunuz , dr. um emzırme durumun bıtene kadar regl nın duzene gırmesını bekleme, hatta hıc regl olmayadabilirsin dedi.. nıtekımde bende hala hıc regl olmadım... ve teste gerek yok kesın hamiş degılım..
sağol meltem abla :) sefindiiimm bak...zemuszemus hihoyyyt
hande ataizinide sevdim. hafif çatlak bi gacı olsa da güsel bir bayan ne de olsa :smiley-cool:
cok gecmis olsun canim umarim iyidir simdi esim sut konusuna gelince de bozuldugunu sanmam hem o sutu icip hem seni emince fazla gelmistir o yzuden kusmusturkızlar esım rahatsızlandıgı ıcın hastanede 4 saat kaldık serum takıldı
derın dondurucudan sut verdı annemler tabıı gecen aydan koyduklarımdan
tadı pek bır garıp geldı gelınce tattım bozulmus olmaz dı mı?
bayaa yaglı geldı sımdıkı sutume gore hos o zaman cok yaramıstı kızıma sımdı hem azaldı hem de sulu gelıyor o zamankıne gore..
bırsey olmus mudur sızce -19 derecede 1 ay durdu
neyse sonra ben gelınce kızım yıne emmek ıstedı verdım ve saaaarrr oyle bır kustu ku ustum basım sut oldu benı ozledı dıye mı emmek ıstedı yoksa sut mü dokundu anlayamadım..
filede yikamak bebk icin cok keyifli degil diye okumustum bi yerde ben kuvetinin icine eski bi carsaf seriyorum basinin altini da uzerinden cikanlarla yukseltiyorum suya direk temas ediyor vucudu boylece filede olunca cocuk yukarda kaliyor suya temas etmiyor diye bana direk suyun icine yatirmak daha mantikli gelmisti oyle yapiyorumcanım ben oğlumu filede yıkıyorum hala..önce ıslatıyoruz köpüklüyoruz duruluyoruz..su dolu küvette neden yıkıyosunki illa.öyle zor olur tabi..biz tek kova suyla hallediyoruz.benimde çok fena sırtım ağrıyor en son eşim salondan banyoya taşıyoı dolu küveti..anlıcağın bizde salonda yıkıyoruz..
emzirmez olurmuyuz ama ne çare olduk işte..ben iki kere oldum hattaakannehir
geçmiş olsun canım eşine..bebişede süt dokunmamıştır korkma..fazla emmiştir
ben humananinkini iciyorum dogumdan beri her gun 2-3 fincan ve tadini cok seviyorum hafifi eksimtrak sicak iciyoum yanina da bi kurabiye valla guzel oluyro ara ogunelrde sute de faydasi var bence icmedigim gunelr memisler daha bi yumusak oluyormilupanın süt arttırıcı çayını kullanan var mı?
ben dün aldım ama tadını pek beğenmedim
cok gecmis olsun canim hemen balli limonlu sicak su ic kivi ye umarim cabuk atlatirsingünaydın kızlar bu sabah bir kalktım boğazlarım açıyor dün biraz alışveriş için dışarda kalmıştım üşütmüşüm sanırım boğazlarım çok acıyor doktorumu aradım ilaç başladım moralim çok bozuk bebeğe geçmesin diye evde maskeyle geziyorum ne yapacağım ben çok üzgünüm.
doktorum bana limon vs. verme hickirik tutunca bebek icin hic guzel bir tad degil kotu bir his dedi hem de hickirik bebisleri bizi rahatsiz ettigi gibi etmezmis emzir ya da yalanci emzik ver yutma refleksi ile gecer hickirik dedi ben de oyle yapiyorumyaa bu hıckırık neden oluyor, tamam gazı olan bebişlerde oluyor ama niçün? bır de hıckırırken bebiş ne hıssedıyo acaba... gecırmessek ne sakıncası olur ? artık lımondan gına geldı valla ogluma, mıdesı berbat oldu. tekrar emzırsem tekrar gaz cıkarma merasimi... uf... pekı ne zaman bıter bu hıckırık, gaz bıtınce bıter mı...? biiitttssiiinnn pls...
canim bizim ev sobali oldugu icin beebgin küvetini doldurup salona tasiyoruz soba salonda. o yüzden zaten tek basima yikayamiyorum bebegi agir kaldirmamam lazim bir de yikama suyu durulama suyu ayri ayri suyu degistirmek cok zahmetli olucak. emin misin durulamak zorunda olduguma zaten kullandigim vücut sampuani bebekler icin
Kızlar rota aşısı (zehirli ishaller aşısı) yaptırdınızmı?
ben de mustela kullanıyorum ama yine de konak oldu anlamadım bu işi
sced özeline baksana haber bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?