2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.

canım çok geçmiş olsunn

neymiş.. bende merak ettim..
neden özellesiyonuz...
toplum içinde kulaktan kulağaa konusulmaz hacı öğretmedilermi sağaaaalsanaalsanasmile

evet dinliyorum

nan ne meraklı turşusun olm yaaa
sced kör gacı 15 dk dır baksaydı mesajıma burdan yazmazdım zaten :dilcikar:
aşkımı ilan ettim, acık seni çekiştirdim, biraz da dedikodu yaptım; ohh cigaramı da yakem

neymiş.. bende merak ettim..
neden özellesiyonuz...
toplum içinde kulaktan kulağaa konusulmaz hacı öğretmedilermi sağaaaalsanaalsanasmile

evet dinliyorum

senin kime hedaye alcanı söyledi baa

aşkımı ilan ettim, acık seni çekiştirdim, biraz da dedikodu yaptım; ohh cigaramı da yakem

ben sayfayı yenileyip duruyorum
üst tarafa bakmıyorum hiç
kaldığım yerden devam ediyorum
ne bileyim bana özel msj göndereceğini

olum makara tukara yapma
esah mı diyin yohusam
senden beklenir zaten
dedikoducu esmer :dilcikar:

aşk meşkk ne iş bakem
yohusam birbirinize ne hedaye alcağınızımı söylüyodunuz
galibam herkes sağa alacak esmer
senden beklerim yanee
dur bende bitane yakem

senin kime hedaye alcanı söyledi baa
esmer ıslak mendil alacakmıs sadece
bana dediydi

sana borcam almış onu dedi kaydirigubbakcemile2

borcam mı akannehir

doktor bize en sonunda locoid die bi krem verdi
3 sürmede bitti konaklar

bizede doktor yüzündeki döküntü için vermişti.bizdede3 gün içinde işe yaradı0

herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.
geçmiş olsun ecrincim.
geçmiş olsun oferta sabah kalktıgımda benimde agrıyor bogazım.inş. geçmez canım
demet ve delf...Allah hayırlı etsin...a.s.a.s.

slm kızlar .bebişim cumartesiden beri gündüzleri uyumuyor.çıldırıcam geceleride resmen bayılıyor ya.

Son düzenleme:

demet benimki herzaman böyle, gündüzleri bir damla uyku yok bana ama aksam 20 gibi baslar uyumaya sabaha karsi 4 de uyanir bir daha da uyumaz. aksma tekrar uykusu gelir ama uyumalk yerine aglar ben onu zorla uyuturum.

yaa diyim de inamıyonuz.
sced çakmış durumu onu kandıriidim.
ona da anamların adresini verdim farklı olsun diye :roflol:

ıslak bile deel kuru mendil alcem :dilcikar:

sced sen yapma bari bacı
uyma sen hacıya lmaz:

girmeyin esmer'le arama uleyynnnn

hee konuş gııı

saol canim o zaman istemem spiral zaten benim kocis hemen doktora sormaya basladi 2. cocuk icin ne kadar beklemek lazim minumum diye ben de doktorun yanindan istersen bana sor bu soruyu dedim doktorumuz da guluyor :) deli adam daha cocuk 40 gunluk sordugu soruya bak yani 2. isteriz biz sanirim :) birkac sene sonra tabi ins. o yuzden spiral taktirmayayim o zamn gerci doktorum yok oyle bisey spiral cikinca 1 adetten sonra hemen hamile kalinabilri demisti

ecrincim cok gecmis olsun canim umarim bir an once toparlanirsin uzulme canim yeterki senin sutunu icsin biberonle kasikla nasil icerse icsin de ayrisi de op benim icin cok

demet benimki herzaman böyle, gündüzleri bir damla uyku yok bana ama aksam 20 gibi baslar uyumaya sabaha karsi 4 de uyanir bir daha da uyumaz. aksma tekrar uykusu gelir ama uyumalk yerine aglar ben onu zorla uyuturum.

benimki böyle degildi ya.cumartesiden beri böyle.bugün yine zorla uyuttum .gözüne bişi örttüm emzigine reçel sürdüm yoksa yıkıyo ortalıgı.ki şuan bile dogru düzgün uyumuyor.5 da bir memeyi düşürüyo onu ver tekrar mıkırdanıyor falan filan çıldırıcammm.ayy temizlik ,uyku desen hakgetire.

ay ne çok konuşmuşsunuz yine ya.yetişemedim hızınıza..
julii utkuda son zamanlarda banyodan çıkarken ağlamaya başlamıştı..babası en son havlusunu üşümesin diye hızlı hızlı atıyodu üstüne o da rüzgar yapıyomuş yavrum ıslakken üşüyomuş ondan ağlıyomuş..farkettim artık yavaşça koyuyo üstüne ağlamaları bitti..o banyodayken yanında hızlı hareketler falan yapıyosanız onada ağlayabilir..en sakin zamanında konuşarak ninni söyleyerek falan yapmayı dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…