herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.
neymiş.. bende merak ettim..
neden özellesiyonuz...
toplum içinde kulaktan kulağaa konusulmaz hacı öğretmedilermi sağaaaalsanaalsanasmile
evet dinliyorum
neymiş.. bende merak ettim..
neden özellesiyonuz...
toplum içinde kulaktan kulağaa konusulmaz hacı öğretmedilermi sağaaaalsanaalsanasmile
evet dinliyorum
nan ne meraklı turşusun olm yaaa
sced kör gacı 15 dk dır baksaydı mesajıma burdan yazmazdım zaten :dilcikar:
aşkımı ilan ettim, acık seni çekiştirdim, biraz da dedikodu yaptım; ohh cigaramı da yakem
sced kız
esmer ne demiş ne demiş
sana borcam almış onu dedi kaydirigubbakcemile2
olum makara tukara yapmanan ne meraklı turşusun olm yaaa
sced kör gacı 15 dk dır baksaydı mesajıma burdan yazmazdım zaten :dilcikar:
aşkımı ilan ettim, acık seni çekiştirdim, biraz da dedikodu yaptım; ohh cigaramı da yakem
esmer ıslak mendil alacakmıs sadecesenin kime hedaye alcanı söyledi baa
sana borcam almış onu dedi kaydirigubbakcemile2
doktor bize en sonunda locoid die bi krem verdi
3 sürmede bitti konaklar
geçmiş olsun ecrincim.herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.
geçmiş olsun oferta sabah kalktıgımda benimde agrıyor bogazım.inş. geçmez canımgünaydın kızlar bu sabah bir kalktım boğazlarım açıyor dün biraz alışveriş için dışarda kalmıştım üşütmüşüm sanırım boğazlarım çok acıyor doktorumu aradım ilaç başladım moralim çok bozuk bebeğe geçmesin diye evde maskeyle geziyorum ne yapacağım ben çok üzgünüm.
demet ve delf...Allah hayırlı etsin...a.s.a.s.
demet
Sizdemi sünnetten kurtuldunuz cok gecmis olsun.
demet canım maşallah sünnette oldunuz demek
bizimki hep mızmız şekerim yaa
görüşürz artık bol bol
tebrik ederiz canım
rabbim damatlığınıda gösterir insallah
hepiniz sagolun kızlar.
slm kızlar .bebişim cumartesiden beri gündüzleri uyumuyor.çıldırıcam geceleride resmen bayılıyor ya.neden olabilirki cumartesi kaynanam geldiydi stres yaptım.bebege geçmiş olabilir mi.stresi 2 gün sonra anca geeçerde bende.o kadar takarım yane
olum makara tukara yapma
esah mı diyin yohusam
senden beklenir zaten
dedikoducu esmer :dilcikar:
aşk meşkk ne iş bakem
yohusam birbirinize ne hedaye alcağınızımı söylüyodunuz
galibam herkes sağa alacak esmer
senden beklerim yanee
dur bende bitane yakem
esmer ıslak mendil alacakmıs sadece
bana dediydi
borcam mı akannehir
sced sen yapma bari bacı
uyma sen hacıyalmaz:
girmeyin esmer'le arama uleyynnnn
ben borcam istemen dedim ya hacıalsanaalsanasmile
saol canim o zaman istemem spiral zaten benim kocis hemen doktora sormaya basladi 2. cocuk icin ne kadar beklemek lazim minumum diye ben de doktorun yanindan istersen bana sor bu soruyu dedim doktorumuz da guluyor :) deli adam daha cocuk 40 gunluk sordugu soruya bak yani 2. isteriz biz sanirim :) birkac sene sonra tabi ins. o yuzden spiral taktirmayayim o zamn gerci doktorum yok oyle bisey spiral cikinca 1 adetten sonra hemen hamile kalinabilri demistijasmin77
Ben oglandan sonra spiral kullanmistim ama ilk sene sürekli artan kanama yapti bende sonra düzene girdi ama 1 sene kansiz gezdim yorgun yorgun.Birde düsük yaptiim zaman demislerdi spiral kanallai tikayabilyiromus düsük sebebi olabilirmis yada tekrar hamile kalmak istersen uzun zaman beklemen gerekiyor.Tekrar bebek düsünürsen bi kac sene sonra spiral önermem.
herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.
demet benimki herzaman böyle, gündüzleri bir damla uyku yok bana ama aksam 20 gibi baslar uyumaya sabaha karsi 4 de uyanir bir daha da uyumaz. aksma tekrar uykusu gelir ama uyumalk yerine aglar ben onu zorla uyuturum.
canım geçmişolsun eşine.inş önemli birşey yoktur. süt kounusuna gelince benim pek o konuda deneyimim yok ama 6aya kadar saklanabiliyor diyiilerrr
kibele çok geçmiş olsun canım.
bebişe dolabtaki süt dokunmamıştır merak etme. hem onu içip hem seni emince çok gelmiştir sadece.
süt beklediği zaman yağlı kısım üst tarafta tabaka oluşturuyor, o yüzden sana garip gelmiş olabilir.
yoksa bozulmaz yani.
geçmiş olsun canım eşine..bebişede süt dokunmamıştır korkma..fazla emmiştir
cok gecmis olsun canim umarim iyidir simdi esim sut konusuna gelince de bozuldugunu sanmam hem o sutu icip hem seni emince fazla gelmistir o yzuden kusmustur
kızlar cok tesekkur ederız esım sımdı ıyı bayaa bır vıtamın takvıyesı yaptı kayınpeder zaten benım delı esım bıraz da naz yapıyor babasına kızmıs benle ılgılenmıyorsun dıye o da serum baglatmıs yanı onemlı bırsey degıl..
kızlar yaa hayal kesık kesık kustu
oyle kusunca ne olur kı benım kızım arada oyle kusuyor
aksam da oyle kustu ama oncekılerden farkı yok ılk kez boyle sut verdım..
esmercım evet yagı uste cıkmıstı eve gelınce dıbınde kalmıs baktım ama tazeyken bırakıyorum arada ama o zaman beyaz yag toplanıyordu
buzluktan cıkanda seffaftı oyle mı oluyor? tabıı ısıtılma faktoru gırıyo ısın ıcıne..
Hante
Face de resmini gördüm valla Hande Ataizi sevinsin daha güzelsin :)
kibelsr
Ben dün aldim aksam ictim ama burdakiler maden sulu maden suyuda az yapti oglana sabah 5 de ciyak ciyakti kendime kizdim( Neyse bitki cayi icince kendine geldi ama sabahin 5 inden beri hala ayaktayim ben ya Bu günde normal su ile karistirip biraz beklettim gazi gitti öyle ictim sabahtan su anda bayagi süt var oglanda emiyor masallah kendime nazar degdirmeyeyim.Ama malt tan mi baska sebeplemi ilerki günlerde kesinlik kazanir.Esine de acil sifalar insallah iyilesmistir benim haberim simdi oldu.
meleknur hosgeldin
Kizlar nevar ne yok
Ben bu gün temizlik yaptim hamileyken evi 2 güne bölmüstüm neyse eski gücüm gelmis bi günde hallettim bütün islerimi oglan uyanmadan yapayim diye motor takmis gibiydim bide size bakayim günüm bitsin.
canım cok sagolasın ben de alacagım goguslerım bombos ne denersem deneyeyım dolmuyor artık cok ıcıyo zıllı bır damla sıkamıyorum pompayla bazen dısarı cıkalım dıyoruz 40 cc fılan bıraksam yeter bız gelene kadar onu bıle sıkamıyorum ıkı gogusten emdıkten sonra..
ooh mıs gıbım oldunuz yanıı..
bu arada maşallah 41.5 kere ınsallah bana da yarar..
bır de canım ne kadar ıctın bır kerede?
amin canım çok sağol.
Ayaz dün çok komikti ama salak salak bakıyor herkese.
kim elini uzatsa parmaklarını yakalıyor, hangisini tutacağını şaşırdı kaydirigubbakcemile3
aman capkın olacak ayaz anlasıldı.. yerım onu ben..
ohh delfcım gezın valla harıkadır sımdı orası..canım izmirde havalar yavaş yavaş güzelleşmeye başladı gelin beklerizkaydirigubbakcemile5
kimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam((((((((((((((
bluecım nasıl uzuldum anlatamam cok sınır oldum esın ne dıyo pekı?
milupanın süt arttırıcı çayını kullanan var mı?
ben dün aldım ama tadını pek beğenmedim
ben kullandım etkısını farkedemedım hos hıpp ve humana nın da farkedemedım hala ıcıyorum(
sımdı malt ıcecegı deneyecegım
ben yaptırmadım ve de yaptırmamaya karar verdim. :1closedeyes:
aynen canım aynı sebeplerden :))
zaten yusufun saclarinda birsey yok kas ve kulak arkasinda konak var saclari iyi durumda. konagin tedavisi icin sik banyo diyorlar cünkü banyonun buhariyla yumusuyor konaklar o yüzden küvete su doldurup bebegi yüzdürüyoruz icinde suyun icinde bütün vücudu yumusasin diye
bızım de yıkamayı aksatınca oldu bebek yagı veya zeytınyagı surup bekletıyorum sonra banyo yumusuyorlar yumusak bebek taragıyla taragı ıslatıyorum ılk suyla sonra tarıyorum su kıllı olanlardan bayaaa temızlıyo sonra yıne oluyo :))
sık sık yıkamak lazım..
günaydın kızlar bu sabah bir kalktım boğazlarım açıyor dün biraz alışveriş için dışarda kalmıştım üşütmüşüm sanırım boğazlarım çok acıyor doktorumu aradım ilaç başladım moralim çok bozuk bebeğe geçmesin diye evde maskeyle geziyorum ne yapacağım ben çok üzgünüm.
gecmıs olsun canım gecmez ınsallah..
sabah unuttum maske takmayı emzirdim bişey olmamıştır inşallah o kadar da dikkat ediyordum nerden çıktı bu hastalık sinir oldum.
canım olmaz o kadar bısey benım de esım hasta onlem de almadık ınsallah gecmez..
günadın kızlar bi sürü alıntım vardı aklımda tutem hepsini dedim
ama tutamadım :roflol:
bonya kosuu ile ilgili son 2 dir cok problem yasıyoruz
annemdeyken melisayı küvete koyar bende yanına girerdim
eve gelince bizim küvet büyük değil mecbur onun küvetini odaya tasıyoruz
ama nedense cığlık cığlıya morarıyor ağlamaktan
önceden cok keyifli banyomuz vardı
şimdi neden böyle :1no2:
kendi küvetinimi yadırgadı acaba
canım sana alısmıstır ondan( zıllıler cok zekı hıc unutmuyorlar alısmayagorsunler..
rüzgar benimki de öyle.
ağzını açmaya görsün bi ton hava yutuyor, sonra hıçkır dur. en sonunda da kusup sırıtıyor, çok güzel bi halt etmiş gibi
ayynı hayal :))) ben arada su verıyorum ıkı uc yudumda kesılıyo..
yaa bu hıckırık neden oluyor, tamam gazı olan bebişlerde oluyor ama niçün? bır de hıckırırken bebiş ne hıssedıyo acaba... gecırmessek ne sakıncası olur ? artık lımondan gına geldı valla ogluma, mıdesı berbat oldu. tekrar emzırsem tekrar gaz cıkarma merasimi... uf... pekı ne zaman bıter bu hıckırık, gaz bıtınce bıter mı...? biiitttssiiinnn pls...
su verdın mı hıc canım
Rotayi burada duzenli butun bebelere yapiyolar biz de yaptirdik. Zaten bu adamlarin asidan kacmak gibi bi huylari heec yok, o bize mahsus bi ozellik yerimseniben
bana dr zaten bu hastalıgın yurtdısında oldugunu turkıyede sık olmadıgını korkmamamızı soyledı ınsallah oyledır..
hem burada yapılan asıyla oradakıler emınım farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?