ben geldim posi
günaydın
kahvaltımı yapıp sporuma başlayacağım haftasonu yedim içtim yattım bi de gezdim
sced hayranım sana maşallah
artık göğüslerimin yumuşaklığına dayanamayıp
dün 6 tane vitamalt aldım inşallah işe yarar çok moralim bozuluyo yoksa
dün ankarada hava 16 derece olunca
ilk defa oğlumlan bi alışveriş merkezine gittik arabasıyla ama hemen mağazaya girip çıktık gezmedik
sonrada bi parkta 10 dk tur attık
malum ankarada temiz hava bulmak mümkün değil
zaten bizimkinin karnı acıktı ağlamaya başladı
ben de haftaya Istanbula gelmeyi düsünüyorum ben de Kücükyalida sahilde oturuyorum
birlikte bir program yapalim hep birlikte bebiklerle foto cektiririz.
iyi olur oh oh
bizim kız da kelleşiyi baklım nası olcak
kıslar eymen hala öksürüyor sanki balgam var gibi, calpol işe yararmı sizce yaa acil cevapppp lütfennn
zaten zor giriyorumm kucağımdan bırakamadım sabahtan beri bacaklarımı hissetmemeye başladım resmen :s
canım vitamaltı bi dene bakalım inşallah işe yarar faydası olursa paylaşır mısın 2-3 gündür benim göğüslerim de çok yumuşak sütüm biterse diye endişelenmeye başladım.
ohhh ne güzel olmuş kaan'a da iyi gelmiştir açık havada dolaşmak. dün izmirde de hava çok güzeldi yaz gibiydi tam 27 derece nerdeyse bütün günümüzü dışarda geçirdik ama temzi hava biraz çarptı bizimkine
bide ülker in maltana diye ürün varmış daha uyguna onada iyi demişler
kullanan varmı acaba aranızda
kıslar eymen hala öksürüyor sanki balgam var gibi, calpol işe yararmı sizce yaa acil cevapppp lütfennn
zaten zor giriyorumm kucağımdan bırakamadım sabahtan beri bacaklarımı hissetmemeye başladım resmen :s
canım benimkide tutmuyor hala..cumartesi günü dişlik aldık ben tutunca kemiriyo kendisi tutamıyo daha..ne zaman tutacaklar acaba ya.smh cim benimki 3.5 aylik yok hala oyle seyler.aynen bakiyor heyecanlaniyor ama eliyle tutma kavrama yok.arada korkuyorum ama cokta takilmamak lazim ya ki seniniki daha 3 aylik bile olmadi.
meltem abla çok haklısın etraf ilgilerini çekerken mememiyolar..utku gibi obur bi çocuk bile artık etrafa bakmaktan az emiyo..bende ellerimle gözlerini kapatıyorum öyle emmeye devam ediyo..Oferta
Bizimkiler ayni gün dogumlular bizdede durum ayni.Ben bide bira mayasi buldum iciyorum memeler doldu bi bebek daha emzirebilirim sütüm gidecek diye korkarken bu seferde oglan emmiyor.Bide zorladim benimki gözyaslariyla aliyor aglayinca fena oldum cocuk daha kötü olur diye biraktim kendi haline gece yatmadan cok emdi simdi 4 saati gecti yatali giki cikmiyor bakalim ne zaman acikacak.Aman büyük oglum öyle güzel emerdi yerdi 2 yasina evi degistirdik bi kesti yemeyi sonra 3 yasinda yuvaya baslayinca yeniden yemeye basladi 1 sene kafayi yemistim elimde kasik dolaniyordum pesinde herkes cocuk normal yapma etme daha kötü olur diyorlardi simdi o günkü fotolara bakiyorum öyle zayifki oglum ben hakliymisim((( Bide kendi haline biraksam ne olurdu allah bilir.Simdide yemek seciyor daha kötü bi huy oldu evde herkes bende dahil yemek seciyoruz varya her gün kime ne yapayim sasiriyorum en güzeli bebek em gitsin :)))Su andada memeler dolu ama adam uyuyor umru degil etraf ilgisini cekmeye baslayinca yemekten kesiliyorlar.Emmeden önce oyun oynatirsan emmeyi kesiyor oyun bekliyor gene.
ayca sana gecmiş olsun kızına da masallah.o kadar surdu demek rahatsizligin...
tutku hemen derin dondurucuya atabilirsin eger uzerine sut eklemiyeceksen.eklerim dersen buzdolabinda beklet,uzerine eklemeden once suna dikkat etmeliymişsin ayni ısıda olmaliymiş sutler.yani son sagdigin sutude dolapta ayri olarak beklet sonra uzerine ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?