2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin herkese
benim bebikin gazini cikariyim derken uykusu iiyicene acildi simdi uyutmaya calisiyorum
ndk, hazir bugün pazartesi doktor götür bebegi
Oferta Kuzey siizi yolda ugrastirmamis ya o önemli yolda huysuzlaninca bebekler cok zor oluyor. Maasallah gezelim görelim ögrenelim moodunda seninki yerimseniben

ben geldim posi
günaydın
kahvaltımı yapıp sporuma başlayacağım haftasonu yedim içtim yattım bi de gezdim

ben geldim posi
günaydın
kahvaltımı yapıp sporuma başlayacağım haftasonu yedim içtim yattım bi de gezdim

oh ne güzel yaparsin maasallah spor bilem yapiyorsun,
ben de kahvalti etsem iyi olucak yusuf uyumadi, uyutmaya calisiyorum ama gözlerini kapatmiyor

esim ise gittikten sonra hic firsat bulamam kahvalti etmeye yusuf izin vermez

artık göğüslerimin yumuşaklığına dayanamayıp
dün 6 tane vitamalt aldım inşallah işe yarar çok moralim bozuluyo yoksa

dün ankarada hava 16 derece olunca
ilk defa oğlumlan bi alışveriş merkezine gittik arabasıyla ama hemen mağazaya girip çıktık gezmedik
sonrada bi parkta 10 dk tur attık
malum ankarada temiz hava bulmak mümkün değil
zaten bizimkinin karnı acıktı ağlamaya başladı

bide ülker in maltana diye ürün varmış daha uyguna onada iyi demişler
kullanan varmı acaba aranızda

sced hayranım sana maşallah

canım vitamaltı bi dene bakalım inşallah işe yarar faydası olursa paylaşır mısın 2-3 gündür benim göğüslerim de çok yumuşak sütüm biterse diye endişelenmeye başladım.
ohhh ne güzel olmuş kaan'a da iyi gelmiştir açık havada dolaşmak. dün izmirde de hava çok güzeldi yaz gibiydi tam 27 derece nerdeyse bütün günümüzü dışarda geçirdik ama temzi hava biraz çarptı bizimkine

günaydınnnn.
off hiç sevmiim pazartesini hiiiçççç.. :dilcikar:
sabah ne güzel sevişiyoduk oğlumla kalkıp işe geldim uyuz oldum.
cumartesi yürüdüm bostancıya kadar çok iyi geldi valla.
dün çook sıkıldım hep evdeydim. koca çalışıyordu, Ayaz bütün gün huysuzdu.
Kucakta durmak istemiyor. Bütün gün anakucağında oturayım sende başımda bana şebeklik yap dedi. gidince ağlıyor, susunca ağlıyor kafayı yedirdi bana. akannehir
bütün gün yanyana oturduk, habire şarkı söyledim. yakında bizi atarlar bu evden :roflol:
akşamüstü 18:00'de de hadi bana eyvallah uyuyacağım dedi yattı gece uykusuna. tamam dedim gece bizi mum edecek bu herif. ama beni şaşırtarak sadece 23:00 ve 03:00 de beslenmeye kalıp 05:30'a kadar uyudu. yuhhhh dedim yuhhhh..

ben de haftaya Istanbula gelmeyi düsünüyorum ben de Kücükyalida sahilde oturuyorum

birlikte bir program yapalim hep birlikte bebiklerle foto cektiririz.

aa süper olur kalabalıklaşıyoruz valla. :lepi:
inşallah hava güzel olur yaa
:Saruboceq:

iyi olur oh oh

bizim kız da kelleşiyi baklım nası olcak

kabak oğlan selam eder size. kaydirigubbakcemile3
oğlumun saçı kalmadı yaa :sinifsinif:

kıslar eymen hala öksürüyor sanki balgam var gibi, calpol işe yararmı sizce yaa acil cevapppp lütfennn
zaten zor giriyorumm kucağımdan bırakamadım sabahtan beri bacaklarımı hissetmemeye başladım resmen :s

canım hala götürmediysen bugün götür doktora. bizi de haberdar et, geçmiş olsun şimdiden.

27 derece mi akannehir
ayol ben olsa denize girerdim o havada valla. kaydirigubbakcemile3

tabiki canım 6 tane aldım dün ilk defa içtim
bi fark şimdilik yok ama şöyle bişey oldu benim normalde bi kaç hafta evveline kadar gün içerisinde kaan emmediği zamanlarda arada göğüslerim sızlardı amerken diğer gögüste olduğu gibi
hiç olmuyodu dün ilk defa emmediği anda kendi kendine sızladı ama bi kere

oo sizede maşallah kıskandım demek 27 derece

bide ülker in maltana diye ürün varmış daha uyguna onada iyi demişler
kullanan varmı acaba aranızda

günaydın herkese..smh canım ..ben kullanıyorum maltanayı...1 kutuyu günde 3 öğüne paylaştırıp içiyorum..ama hergün değil..haftada 1 ya da en fazla 2 kez...yararını gördüm ben..bir de dinlenmeye fırsatın da varsa taş gibi oluyorlar vallahi..:lepi:

kıslar eymen hala öksürüyor sanki balgam var gibi, calpol işe yararmı sizce yaa acil cevapppp lütfennn
zaten zor giriyorumm kucağımdan bırakamadım sabahtan beri bacaklarımı hissetmemeye başladım resmen :s

ateşi yoksa çok endişelenme canım...ama bir doktora götür...

smh cim benimki 3.5 aylik yok hala oyle seyler.aynen bakiyor heyecanlaniyor ama eliyle tutma kavrama yok.arada korkuyorum ama cokta takilmamak lazim ya ki seniniki daha 3 aylik bile olmadi.
canım benimkide tutmuyor hala..cumartesi günü dişlik aldık ben tutunca kemiriyo kendisi tutamıyo daha..ne zaman tutacaklar acaba ya.
meltem abla çok haklısın etraf ilgilerini çekerken mememiyolar..utku gibi obur bi çocuk bile artık etrafa bakmaktan az emiyo..bende ellerimle gözlerini kapatıyorum öyle emmeye devam ediyo..

sağol canım sayende yaptım valla iki poşet süt koydum haftasonu.çok sağol.

haftasonu bizde oğlumla gezdik..alışveriş merkezine gittik gerçi ama..babası beni dinlemedi oyuncak aldı yine..hiç sevmediğim bişey çocuğu oyuncağa boğmak ama babamız dinlemiyo bizi.
birazdanda eltime kahvaltıya gitcem ama sporuma yapmam lazım..ordamı yapsam.aç karnına yapamam şimdi:uhm:

ooo herkes gelmis, takrar günaydinn

kahvalti hazirladim ama yusuf yememe izin vermiyor uyumasini bekliyorum kahvalti etmek icin
geceleri yusuf iyi uyurdu, bu gece saat 3 de emzirdikten sonra memede yine uyudu önceden yaptigim gibi hemen yatirmadim gazini cikakriyim dedim, gazini cikardim cok güzel gegirdi ama uykusu da kacti, gece saat 3 ten simdiye kadar uyumadi daha ilk defa....

o yüzden basim agriyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…