günaydın kızlar
şu vitamaltı nerden alıyorsunuz
ben markete baktım ama bulamadım
hangi reyondo duruyor
sizinde bebişlerin saçları dökülmeye başlamış herhalde
benim kızımda keloğlana döndü
görseniz çok komik
önler duruyor yanlar kel
amerikan tıraşı gibi çok komik
fatmazehra ben hergün azıcık(çay kaşığının çeyreğinden de az)has zeytinyağı veriyorum...gazımız oldukça azaldı.günaydın kızlar..dün yine gaz sancısı tuttu kızımı uyumadık sabaha kadar. bırde burnu tıkalı zor nefes alıyo kuzum fızyolojık serumlar bı ışe yaramıyo bı akıl verın ne yapayım..bıde o söylediğiniz vitamalt neki.
bide ülker in maltana diye ürün varmış daha uyguna onada iyi demişler
kullanan varmı acaba aranızda
kızlar benimde sütüm azaldı bu vitamalt ve maltanayı süt için mi içiyırsunuz?
:sinifsinif:
günaydın kızlar
şu vitamaltı nerden alıyorsunuz
ben markete baktım ama bulamadım
hangi reyondo duruyor
bu Vitamaltla Maltana süt yapan caylar mi? nedir bunlar ben de geldigimde aliyim.
günaydın kızlar..dün yine gaz sancısı tuttu kızımı uyumadık sabaha kadar. bırde burnu tıkalı zor nefes alıyo kuzum fızyolojık serumlar bı ışe yaramıyo bı akıl verın ne yapayım..bıde o söylediğiniz vitamalt neki.
fatmazehra ben hergün azıcık(çay kaşığının çeyreğinden de az)has zeytinyağı veriyorum...gazımız oldukça azaldı.
smh canım eşime söyledim bana maltana getir dedim onu biz bile kullanmıyoruz dıyo arpa suyumu neymiş bira olabilir diye getirmem dedi(( vitamalt nasıl onu alayım barı bende..
bence çok olur çünkü bebek kabız olunca 1 çay kaşığı veriliyo diye biliyorum ben...diğer bebeklerim kabız olunca ben 1 çay kaşığı verdim hep..ama gazlandıklarında vermiyordum çünkü bilmiyordum..bu bebeğimde veriyorum işe yarıyor...ama vermeye başladığımın ertesi gün etkisini görmeye başladım..bi dene istersen sende...canım çok saol .bana kayınvalidem söyledi ama vermek istememiştim bende deneyeyim bakalım.ama yarım çay kaşıgı versem çokmu olur acabafisfisfis
slm kizlar biz geldik oglusum uyuytor sabah banyosundan sonra ben de size bir bakayim dedim dun kardesimin oglunun 2 yas dogumgunu vardi ordaydik oglusumla gerci o kuzeninin dogumgununde tum gun uyudu fotolara bile giremedi garibim teyzesinin yatagini pek bi seviyo ne zaman gitsek uyuyor teyzesinin yataginda saatlerce evde de boyle uyusa ya bu cocuk bugun de hava guzel dun annem halam ve baaannem geldi dogumgunu icin emmleketten bendeler belki ogleden sonra biraz bogaza gezmeye gideriz banyo yapti gerci ins. usutmez
esmer ogretmenim kucukyali maltepe bulusmaniza belki bzi de gel;iriz oglusla benim kizkardesim maltepede oturuyor dun de ordaydik cok gidiyorum o tarafa uyarsa vakti biz de gelebilriiz haber verirsiniz ne zaman nerde bulusacaginizi hava guzel olursa ins.
slm kizlar biz geldik oglusum uyuytor sabah banyosundan sonra ben de size bir bakayim dedim dun kardesimin oglunun 2 yas dogumgunu vardi ordaydik oglusumla gerci o kuzeninin dogumgununde tum gun uyudu fotolara bile giremedi garibim teyzesinin yatagini pek bi seviyo ne zaman gitsek uyuyor teyzesinin yataginda saatlerce evde de boyle uyusa ya bu cocuk bugun de hava guzel dun annem halam ve baaannem geldi dogumgunu icin emmleketten bendeler belki ogleden sonra biraz bogaza gezmeye gideriz banyo yapti gerci ins. usutmez
esmer ogretmenim kucukyali maltepe bulusmaniza belki bzi de gel;iriz oglusla benim kizkardesim maltepede oturuyor dun de ordaydik cok gidiyorum o tarafa uyarsa vakti biz de gelebilriiz haber verirsiniz ne zaman nerde bulusacaginizi hava guzel olursa ins.
hoşgeldin canım.
bu cumartesi içn düşünüyoruz.
demin hava raporuna baktım, çarşamba yağmur gelecekmiş ama cumartesi belli değil daha. çarşamba falan belli olur cumartesi günkü hava.
eğer bu haftaki gib olursa buluşuruz. sana da haber veririz. çok iyi olur gerçektende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?