vitamalt eczanlerde var
bazı int sitelerinde 6 lı satılıyor dha uyguna geliyor
bende alıcam sütüm azalmaya başladı 4 saatte taş gibi olurdu önceden şimdi5-6 saatte anca doluyor göğsüm
fatma zehra serum fizyolojikler tek işe yaramıyor eczaneden otribebe al serum fizyolojik sıkıp onunla çek burb-nundan çıkanlara inanamayacaksın
günaydın millet :lepi:
bu vitamal cok kalorili bişimi acep :uhm:
hoşgeldin canım.
bu cumartesi içn düşünüyoruz.
demin hava raporuna baktım, çarşamba yağmur gelecekmiş ama cumartesi belli değil daha. çarşamba falan belli olur cumartesi günkü hava.
eğer bu haftaki gib olursa buluşuruz. sana da haber veririz. çok iyi olur gerçektende.
insallah hava guzel olur da bulusabilriiz bi aksilik olmadan guzel olur gercekten bebisler de hava almis olurlar haftasonuna dogru saati belirleriz oglen saatelri olur sanirsam 1-2 gibi gunes gitmeden ruzgar cikmadancanim ben bu haftasonu gelicem türkiyeye plan yapacaksak ben gelmeden günü saati belirleyelimki ben de ona göre plan yapiyim cünkü 1 hafta kalip dönücem,
kızlar benimde sütüm azaldı bu vitamalt ve maltanayı süt için mi içiyırsunuz?
:sinifsinif:
günaydın kızlar
şu vitamaltı nerden alıyorsunuz
ben markete baktım ama bulamadım
hangi reyondo duruyor
sizinde bebişlerin saçları dökülmeye başlamış herhalde
benim kızımda keloğlana döndü
görseniz çok komik
önler duruyor yanlar kel
amerikan tıraşı gibi çok komik
bu Vitamaltla Maltana süt yapan caylar mi? nedir bunlar ben de geldigimde aliyim.
günaydın kızlar..dün yine gaz sancısı tuttu kızımı uyumadık sabaha kadar. bırde burnu tıkalı zor nefes alıyo kuzum fızyolojık serumlar bı ışe yaramıyo bı akıl verın ne yapayım..bıde o söylediğiniz vitamalt neki.
bu vitamal cok kalorili bişimi acep :uhm:
bu vitamaltı hergün 1 tane mi içiyosunuz
eczanelerde tek tek mi satılıyo
açtığınız şişeyi bir günde mi bitiriyosunuz
pöff ne soru sordum be
şimdi eczaneye gidicem bendesempatiksalakcinni
insallah hava guzel olur da bulusabilriiz bi aksilik olmadan guzel olur gercekten bebisler de hava almis olurlar haftasonuna dogru saati belirleriz oglen saatelri olur sanirsam 1-2 gibi gunes gitmeden ruzgar cikmadan
bir de 2. ay asilarini 1 hafta gecikmeli olacagiz biz hastanede asi icin bu haftaya sira kalmamis bizey olmaz di mi kizlar verem ve karma asi icin
günaydın kızlar
dün gece nur bi türlü uykuya dalamadı ee ee ee diye ağladı durdu sabah 5 te uyudu
sonra düşündüm çikolata yediydim 3 paket alpella rio o bozdu uykusunu dedim facede okudum hakket öyleymiş
bi daha töbe o kaa yemem
istanbul buluşacakları çok fenasınızzzzkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook
topicte kim var kim yok göremiyorum ben...siz görüyor musunuz?kafamçokkarıştı
ben yine de sorumu sorayım..cevaplarınızı bekliyorum...kız bebişleri olan annişler...bebişlerinizin kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz.?bilmiyorumkismile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?