2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım bıde onu alıp deneyeyim.damlayı sıktıktan sonra ne kadar bekleyip çekecegim canım..

canim ben bu haftasonu gelicem türkiyeye plan yapacaksak ben gelmeden günü saati belirleyelimki ben de ona göre plan yapiyim cünkü 1 hafta kalip dönücem,
insallah hava guzel olur da bulusabilriiz bi aksilik olmadan guzel olur gercekten bebisler de hava almis olurlar haftasonuna dogru saati belirleriz oglen saatelri olur sanirsam 1-2 gibi gunes gitmeden ruzgar cikmadan
bir de 2. ay asilarini 1 hafta gecikmeli olacagiz biz hastanede asi icin bu haftaya sira kalmamis bizey olmaz di mi kizlar verem ve karma asi icin

yok kanka erkenciyizde küçük hanımlan uğrasmaktan giremedim
su anda kucağıma alem die zırlıyı
ben de duymamazlıktan geliyorum

günaydın kızlar

dün gece nur bi türlü uykuya dalamadı ee ee ee diye ağladı durdu sabah 5 te uyudu

sonra düşündüm çikolata yediydim 3 paket alpella rio o bozdu uykusunu dedim facede okudum hakket öyleymiş

bi daha töbe o kaa yemem

kızlar benimde sütüm azaldı bu vitamalt ve maltanayı süt için mi içiyırsunuz?
:sinifsinif:

bu Vitamaltla Maltana süt yapan caylar mi? nedir bunlar ben de geldigimde aliyim.

bu vitamal cok kalorili bişimi acep :uhm:

kızlar...vitamalt ya da maltana içerikleri aynı ikisinin de ..sadece marka farkı var..ikisi de malt içeceği yani arpa suyu..ben maltana kullanıyorum...gerçekten de faydası oluyor..ancak çok kalorili olduğu için fazla tüketmemek lazım...haftada en fazla 2 kutu yeterli bence...

istanbul buluşacakları çok fenasınızzzzkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook

bu vitamaltı hergün 1 tane mi içiyosunuz
eczanelerde tek tek mi satılıyo
açtığınız şişeyi bir günde mi bitiriyosunuz
pöff ne soru sordum be
şimdi eczaneye gidicem bendesempatiksalakcinni

bu vitamaltı hergün 1 tane mi içiyosunuz
eczanelerde tek tek mi satılıyo
açtığınız şişeyi bir günde mi bitiriyosunuz
pöff ne soru sordum be
şimdi eczaneye gidicem bendesempatiksalakcinni

tek tek satılıyo
ben hepsini aynı anda içtim
günde 1tane içiliyo

kimsecikler yok galiba.kafamçokkarıştı...alttan da göremiyoruz ki kuzum kim var kim yok..sempatiksalakcinni..ona göre laf atardık.lülülülülülü...

bişey olmaz canım. bende geç yaptırmıştım uzun süre hastanede yattığımız için. sorun olmuyor yani.

yuhh boşan da semerini ye olm yaa :mymeka:

istanbul buluşacakları çok fenasınızzzzkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook

kıskan kıskan kıskannnn :lepi:

topicte kim var kim yok göremiyorum ben...siz görüyor musunuz?kafamçokkarıştı

artık görünmüyor canım.
hiç sevmedim ben de bu işi
lmaz:

ben yine de sorumu sorayım..cevaplarınızı bekliyorum...kız bebişleri olan annişler...bebişlerinizin kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz.?bilmiyorumkismile..

ben yine de sorumu sorayım..cevaplarınızı bekliyorum...kız bebişleri olan annişler...bebişlerinizin kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz.?bilmiyorumkismile..

ben erkek anası olaraktan cevap versem.
ben kızım olsa şimdiye çoktan deldirmiştim valla.
çok severim bebişlerde küpeyi.
anam da benim kulağımı 1 aylıkken deldirmiş, 2 sene küpe takmıyım gene kapanmaz.
erkenden delinmesine yoruyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…