2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de erken deldirmeyi düşünüyorum canım...şıkır şıkır gezicez ana kız...bayanssulusmile

bende istiyorum küpe taktırmayı ama kıyamıyorum yaaa ağlar diye...
bir de annem falan daha bilmez yırar kulağını falan diyor...

ben yine de sorumu sorayım..cevaplarınızı bekliyorum...kız bebişleri olan annişler...bebişlerinizin kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz.?bilmiyorumkismile..

ben deldirmicem
kendi deliklerimi sevmiyorm
isterse büyüyünce kendisi deldirsin

ohh ne güzel.
ama sakın uzantılı falan bişey takma, yırtar valla kulağını küpeyi çekecem diye.
mavi boncuk küpeler var onlardan takarsın.

şu top küpeler var ya altın..onların miniklerinden maviş maviş takmayı düşünüyorum..da nasıl deldiricem..nasıl dayanırım onu bilmiyorum işte...:gitme:

bende istiyorum küpe taktırmayı ama kıyamıyorum yaaa ağlar diye...
bir de annem falan daha bilmez yırar kulağını falan diyor...
küçük top şeklindeki küpelerin zararı olmaz bence..esmerin de dediği gibi sallanan takmıcaz canım...kaydirigubbakcemile3
ben deldirmicem
kendi deliklerimi sevmiyorm
isterse büyüyünce kendisi deldirsin

sen bilirsin canım...boshayallersmile

ben kız annesi olsam deldirirdim kızımın kulaklarını ooo yaza yapardık hazırlığımızı kızımla beraber çok cici küpeler var yaa.

yuhh esmercim sabret daha erken bizim deldirtmemiz için zaten onlar büyünce kendileri deldirir kulaklarınısempatiksalakcinni

ne hava yapıosunuz kız anaları neyapalım oğlumuz var bizimde bizde sünnetini yaparız şöyle havalı havalı çattırı çattırı oynarız sempatiksalakcinni

kız esmer şaka bir tarafa nezaman kestirecen sen ayazın bamyayı bana kalsa 6 aylık olmadan ben istiomda babamız kıyamıo

ceyce ben de oğlum olsun çok istiyordum yaa hatta bazen nuru oğlum diye seviyomsempatiksalakcinni

kız esmer şaka bir tarafa nezaman kestirecen sen ayazın bamyayı bana kalsa 6 aylık olmadan ben istiomda babamız kıyamıo

param olur olmaz kaydirigubbakcemile3
ama o da ne zaman olur bilmiyorum.
doktor hemen yapabilirsin dedi ama belki bi dahaki ay ayarlayabilirsek yaptırıcam inşallah.
yaza kadar iyileşsin de denize sokmak istiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…