2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ceyce ben de oğlum olsun çok istiyordum yaa hatta bazen nuru oğlum diye seviyomsempatiksalakcinni

arasıra değişelim mi bebeleri kıı :roflol:
bende kızım olsun isteniştim hep

allah seni netmesin esmer sonra torun yapamaz ayaz saasempatiksalakcinni

hee demi.
betişin kızının kökünü kurutmayalım boşuna.
dalsız budaksız kalmasın kıceğiz kaydirigubbakcemile3

pipisini deldirip küpe takaram görürsen hoya alsanaalsanasmile

alemsin haa küpeli ayaz mı diyecekler oğlunakaydirigubbakcemile3

ceyce ben de oğlum olsun çok istiyordum yaa hatta bazen nuru oğlum diye seviyomsempatiksalakcinni

ayy havvacım sağlıklı olsunda kız erkek farketmezde ben hep kızım olsun ona rengarenk kıyafetler alayım şıkır sıkır gezdireyim diye hayal kurardım.inş.ikincisine bayanssulusmile

olur kız sıkılınca değişiriz çeşit çeşit oyuncağımız olurolumunekankayizsmile

betiş duymasın vermez kızını sonraohaoldumsmile

sizin kısmet ikinciye ama ben dükkanı kapadım anacım.
bu sefer yırttık ikinciyi benim bünye kaldırmaz.
bu gebelik işi bana iki beden büyük geldi kaydirigubbakcemile3

sizin kısmet ikinciye ama ben dükkanı kapadım anacım.
bu sefer yırttık ikinciyi benim bünye kaldırmaz.
bu gebelik işi bana iki beden büyük geldi kaydirigubbakcemile3

ayy kız öyle deme ikincisinde daha hazırlıklı olursun kızım yerinden hiç kıpırdamadan evde yatarak geçirirsin hamileliğini yaparız yaparız birer tane daha şöyle 3-5 sene geçsin son demlerimizdeguclubacismile

şu top küpeler var ya altın..onların miniklerinden maviş maviş takmayı düşünüyorum..da nasıl deldiricem..nasıl dayanırım onu bilmiyorum işte...:gitme:

algorcum deldir canım yaa bişiick olmaz bak ben sünnet ettirdim gözünün içine baka bakaaa

esmer Allah bilir onu ayaz bak gelirkene saa sordu mukaydirigubbakcemile

sormak ne kelime, engelleri deldi geldi valla :roflol:

cıkkss doktordan yasaklıyım ben.
doğurduktan sonra sen nasıl hala ayakta kalabildin şaşıyorum valla dedi bana akannehir

ben zamanı gelince kendim delerim zemuszemus
anasıda 2.ve3. deliklerini kendi yapmıstı
iğneyi kızdırırıp pıtt diye
hatta ben kızıma hızma bilem takacam burnuna

delf bişey sorabilirmiyim
ben bu hafta tosunu sünnet ettircem inşallah siz lokal anestezimi oldunuz birde sünnet sırasında yanındamıydınız bebek acı hissettimi naptınız?

delf bişey sorabilirmiyim
ben bu hafta tosunu sünnet ettircem inşallah siz lokal anestezimi oldunuz birde sünnet sırasında yanındamıydınız bebek acı hissettimi naptınız?

evet evet ben de bu soruların cevabını bekliyorum.
oyy bende kestirmek istiim, herkes kestirii.
hayırlı olsun şimdidedn canım

algorcum deldir canım yaa bişiick olmaz bak ben sünnet ettirdim gözünün içine baka bakaaa

Canım nasıl oğlun iyileştimi?yaa bende istiyorum sünnet ettirmek eşim bugün doktorla görüşmüş yarın getirin bakayım çocuğa demiş ayy korku sardı üzerimi hemen iyileşiyormu yaa kıyamam ben ona

offff bu hain GAz yine döndü dolaştı girdi kapıdan bu gece oğlum ne ağladı ne ağladı çikolata falanda yimedim ((

kızlar bende MAltepede oturuyorum bende katılmayı çok isterim şayet misafir neyim olmazsa bende gelirim bu ara pek sık gelen giden oluyor yorgunluktan ölüyorum bu harekete kiloda gram oynama yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…