ceyce ben de oğlum olsun çok istiyordum yaa hatta bazen nuru oğlum diye seviyomsempatiksalakcinni
allah seni netmesin esmer sonra torun yapamaz ayaz saasempatiksalakcinni
pipisini deldirip küpe takaram görürsen hoya alsanaalsanasmile
ceyce ben de oğlum olsun çok istiyordum yaa hatta bazen nuru oğlum diye seviyomsempatiksalakcinni
arasıra değişelim mi bebeleri kıı :roflol:
bende kızım olsun isteniştim hep
hee demi.
betişin kızının kökünü kurutmayalım boşuna.
dalsız budaksız kalmasın kıceğiz kaydirigubbakcemile3
alemsin haa küpeli ayaz mı diyecekler oğlunakaydirigubbakcemile3
ayy havvacım sağlıklı olsunda kız erkek farketmezde ben hep kızım olsun ona rengarenk kıyafetler alayım şıkır sıkır gezdireyim diye hayal kurardım.inş.ikincisine bayanssulusmile
olur kız sıkılınca değişiriz çeşit çeşit oyuncağımız olurolumunekankayizsmile
betiş duymasın vermez kızını sonraohaoldumsmile
sizin kısmet ikinciye ama ben dükkanı kapadım anacım.
bu sefer yırttık ikinciyi benim bünye kaldırmaz.
bu gebelik işi bana iki beden büyük geldi kaydirigubbakcemile3
şu top küpeler var ya altın..onların miniklerinden maviş maviş takmayı düşünüyorum..da nasıl deldiricem..nasıl dayanırım onu bilmiyorum işte...:gitme:
esmer Allah bilir onu ayaz bak gelirkene saa sordu mukaydirigubbakcemile
ayy kız öyle deme ikincisinde daha hazırlıklı olursun kızım yerinden hiç kıpırdamadan evde yatarak geçirirsin hamileliğini yaparız yaparız birer tane daha şöyle 3-5 sene geçsin son demlerimizdeguclubacismile
algorcum deldir canım yaa bişiick olmaz bak ben sünnet ettirdim gözünün içine baka bakaaa
delf bişey sorabilirmiyim
ben bu hafta tosunu sünnet ettircem inşallah siz lokal anestezimi oldunuz birde sünnet sırasında yanındamıydınız bebek acı hissettimi naptınız?
ıyy iğrenç
culi adamı dellendirme get bi kuyumcuya
algorcum deldir canım yaa bişiick olmaz bak ben sünnet ettirdim gözünün içine baka bakaaa
hoşgeldin canım.
bu cumartesi içn düşünüyoruz.
demin hava raporuna baktım, çarşamba yağmur gelecekmiş ama cumartesi belli değil daha. çarşamba falan belli olur cumartesi günkü hava.
eğer bu haftaki gib olursa buluşuruz. sana da haber veririz. çok iyi olur gerçektende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?