saol blueness:)))darisi basınızıa saglikla insallah
cok sukur biz daha iyiyiz.oglum biraz nazlı cıktı korkuttu bizi ama sukur simdi evimizdeyiz
saol blueness:)))darisi basınızıa saglikla insallah
cok sukur biz daha iyiyiz.oglum biraz nazlı cıktı korkuttu bizi ama sukur simdi evimizdeyiz
yani inanamıyorsunuz bu benim mi diye:))ben bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum.karnimdan cıkınca ozlerim sanmiştim ama bu da ayri bir zevkmiş.tabi aglamayinca:))
hormonlarim beni bazen sıkıyor.her an ağlayabilirim.geniş aileyi seyrederken bile agladim dusunun:)))
emzirmeyi sormussun muhakkak krem alın kızlar.
slm kizlar nasilsiniz
umarim bebislerinizle hersey yolundadir
ben kanama sonucu complete placenta previa dan dolayi
hastanede gozetim altindayim
bugun tam 11 gun oldu
pazartesi gunu amniyosentez ile bebegimin cigerlerine bakacaklar
gelismisse sali gunu sezeryan ile alacaklar
36 haftalik oluyor
erken ama doktorum riske atmak istemedi
siddetli kanamam olmadan almak istiyor
sukur suan icin bebegimde bende iyiyiz
dualarinizi bekliyorum
sizi misafir olarak hergun takip ediyorum
herkese saglikli hayirli dogumlar...
hakoperi saol canim.iyi diyelim iyi olalim diyoruz :)))biraz erkenci cikti malum.hassas donemdeyiz.
uykusuzluk biraz etkiledi beni acıkcasi.dun gece yine hic uyumadik(
doktor kontorlumz 10 gun sonra bakalım insallah ehrsey iyidir.sariligimiz hala biraz var ama o sorun degil diyorlar.gaz daha buyuk sıkıntı.ama yapacak bisey de yok onada
canım benım gıttiğim hastane hastabezi getirme biz buradan veriyoruz dedi ama her ihtimale karşı alayım bari..fatma kendine çorap al canım pişik kremlerini almana ggerek yok evde dursun yük yapma kendine hasta bezi mutlaka al canım unutma ped işe yaramıyomuş
fatmazehra
kendine corap al
bir de ıslak mendil
ben ufak bir valizle gittim cokta iyi oldu canim.
bu arada kullan at ic camasirlarda iyi oluyor.
fatma gayet normal koydukların.ben 2 çanta yaptım birisi benim birisi kızımın kırmızı iki çanta.valiz gibi benimki ama küçük spor çantalar gibikızımında aldıgım bebek çantası işte..karışıklık olmasın diye öyle yaptım.puset takımı almadım ben.ana kucagını götürcez hastaneye ama dogumdan sonra getircek eşim onu çıkacagımız gun yani...evden 2 valizle ayrılcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?