2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol blueness:)))darisi basınızıa saglikla insallah
cok sukur biz daha iyiyiz.oglum biraz nazlı cıktı korkuttu bizi ama sukur simdi evimizdeyiz

inşallah canım. eee anlat bakalım anne olmak, emzirmek, karnının boş olması tekme yerine ağlama sesi nasıl bişi

hakoperi saol canim.iyi diyelim iyi olalim diyoruz :)))biraz erkenci cikti malum.hassas donemdeyiz.
uykusuzluk biraz etkiledi beni acıkcasi.dun gece yine hic uyumadik(

doktor kontorlumz 10 gun sonra bakalım insallah ehrsey iyidir.sariligimiz hala biraz var ama o sorun degil diyorlar.gaz daha buyuk sıkıntı.ama yapacak bisey de yok onada

Herkese iyi akşamlar nasılsiniz kızlar biz kizimla evde keyf yapiyosss en son nst ye girdim hiç sancım cikmadi Dr haftaya tekrar gorcez dedi bu sefer vajinal muayene yapilcakmis hiç istemiyorum ama normal dogum isteyenlerde bakılıyormuş sizlerede yapildimi alttan muayene?

kızlar bugün itibari ile doğumdan önceki 5 haftamı doğum sonrasına aktarmış bulunmaktayım. artık oğllumla evdeyiz. bol bol dinleneceğiz. biraz önce doktordan geldik. oğlum 1 haftada 200 gr almış.2850 olmuş. tek kafama takılan plesenta da eskime mi ne olmya başlamıış. doktor bu da doğumun yaklaştığını gösterir. sizede böyle bişey dediler mi???

kızlar bugün eşimin kuzeni doğum yaptı onu görmeye gittik annemle...
bugün tam 37+2 ken doğum yaptı...
doktorumuz ve hastanemiz onunla aynıydı...
ama onun bebeşinin boynuna 2kere kordon dolanmıştı ondan dolayı benden önce yaptı...
bebişi 3.300 doğdu(kız)
ameliyathaneye girdiğinde anestezici sormuş hastalığın falan varmı diye ve epidural olmuş...
gayet iyi görünüyordu ve çok rahattı...
bende perşembe sezaryan olacam ve doktorum bana sende faranjit olduğundan mecbur epidural olacaksın dedi...halbuki ben genel olacağımı sanıyordum...fiyatta hiçbir değişiklik yok...
epiduralde ayrıca bebeğe ilaç geçmiyormş bebek için daha sağlıklıymış...
bizden haberler böyle....

kızlar hastane çantası olarak puset takımının çantasınımı kullandınız ben ona koysam almaz götüreceklerimi valiz çokmu çirkin olur acaba? bu arada koyduklarımı yazayım eksiklerim yada fazla koyduklarım varsa söyleyin:

- iki pijama bi gecelik takımı
-havlu
-iç çamaşırı
-emzirme sütyeni
-gögüs pedi
-ped
-terlik
-battaniye
-biberon emzik
-pişik kremi
-hastane çıkış seti
-foto makinası
-lizöz
-bebek zıbınları, çorapları
-ıslak havlu
-kağıt peçete
valla evde bişey koymamışım hepsini almışım maşallah:roflol: çokmu koymuşum kızlar:kedi:

öğretmenim sağlıklı ya gerisi boş ne güzel işte yanında kokusunu alıyosun sarılığı zamanla geçer sarı şeyler giydir öyle yaparlarya sağ sağlim bide biz doğursak allahın izniyle uykuyada daynıcaz artık yanında kimse yokmu sırayla baksanız da sende biraz dinlensen ama kimseye vermek istemiyodursun dimi

yani inanamıyorsunuz bu benim mi diye:))ben bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum.karnimdan cıkınca ozlerim sanmiştim ama bu da ayri bir zevkmiş.tabi aglamayinca:))

hormonlarim beni bazen sıkıyor.her an ağlayabilirim.geniş aileyi seyrederken bile agladim dusunun:)))

emzirmeyi sormussun muhakkak krem alın kızlar.

fatma kendine çorap al canım pişik kremlerini almana ggerek yok evde dursun yük yapma kendine hasta bezi mutlaka al canım unutma ped işe yaramıyomuş

fatmazehra
kendine corap al
bir de ıslak mendil
ben ufak bir valizle gittim cokta iyi oldu canim.
bu arada kullan at ic camasirlarda iyi oluyor.

fatma gayet normal koydukların.ben 2 çanta yaptım birisi benim birisi kızımın kırmızı iki çanta.valiz gibi benimki ama küçük spor çantalar gibikızımında aldıgım bebek çantası işte..karışıklık olmasın diye öyle yaptım.puset takımı almadım ben.ana kucagını götürcez hastaneye ama dogumdan sonra getircek eşim onu çıkacagımız gun yani...evden 2 valizle ayrılcaz.

iyi tek manyak kocamla ben sanıyodum. bizde ağladık geniş ailede bu hafta biraz bizim hamile kalmadan önceki sıkıntılarımızı yaptığımız konuşmları hatırlattı. hatta aynısıydı desem yeri var. şimdi çok şükür gün sayıyoruz. allahım isteyen herkese nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın

hakopericim dogru diyorsun.saglikli olsunda
zaten beni uykusuzluktan cok oglum oyle sanci cekerek aglamasi etkiliyor.kimseyede veremiyorum baba icerde uyumaya calişiyor.

senin ve bebişin için en sağlıklısı olur inşallah...

öğretmenim uykusuzluk başladı sanırım...işte benim dayanamayacağımdan korktuğum tek şey, açlığa ve uykusuzluğa hiç dayanamam...inşallah farklılaşır bu durum...doğum yaptığını duyunca kızcağız anadolu lisesi sınavlarına girecekti demiştim, ne yapacaksın, girebilecek misin???

fatma kendine çorap al canım pişik kremlerini almana ggerek yok evde dursun yük yapma kendine hasta bezi mutlaka al canım unutma ped işe yaramıyomuş
canım benım gıttiğim hastane hastabezi getirme biz buradan veriyoruz dedi ama her ihtimale karşı alayım bari..

fatmazehra
kendine corap al
bir de ıslak mendil
ben ufak bir valizle gittim cokta iyi oldu canim.
bu arada kullan at ic camasirlarda iyi oluyor.

kullan at iç çamaşırı neki anlamadım canım..

ben bebek çantasını ayrı yapmadım canım sadece doğumda hemşirelere vereceklerimi ayrı bi poşete koydum..onada iki tane bebek bezi iç ve dış zıbın takımı bide battaniye koydum.

krixzalit
ben de hic uykusuzluga dayanamazdim.ama gercekten insana bir guc geliyor.aslinda o uyudugunda hemen uyumak lazim dinlenmek icin

sinava gelince calişmadan ne kadar basarili olurum hic bilemiyorum.cocugu nasıl birakip sinava giricem onuda bilmiyorum.

lansonichmi ne gögüs kremi almış eşim 10 mg sanırım 21 ytl piyasası ne bunun minicik bişi bi kerede biter gibi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…