Hosgeldın pamukcugum
nasılsın
Valla son zamanlarda ne diye hastalandıysak,inş çabucak geçer. benimki bu sefer ağır değil,sadece burun akıntısı var. Yarın için Allah yardımcın olsun,artık yardım eder arkadaşların da...
seni gördüğüme cok sevindim canımHerkese merhaba,
Sürekli siteye girmeme rağmen ancak bugün, aylar sonra yazabiliyorum. İlk aylarda hergün yazmaya çalışıyor, yaşananları kıyaslıyordum. Ama tam 14 haftalıkken annemi kaybettim. Uzun bir süre siteye giremedim. Zaten bu bebeğide o çok istediği için yapmamız sebepler arasındaydı. Annemi kaybetmem benide kaybettirecekti ama her ağladığımda yada hüzünlendiğimde dahi göbeğimdeki kıpırtı, kasılma, tepkiler beni hayata adapte etti. Ölüm iznim yada dr. nin verdiği rapor bitmeden kendimi işyerine atıyordum, ancak meşgul olunca ve insanların arasında kendimi tutup bebeğe zarar vermekten kurtuluyordum. Son bir haftadır yıllık iznimden kullanarak evde dinleniyorum. Hamileliğimin başından beri 6+0 dan beri sürekli kusuyorum. Özellikle sabahları yesemde yemesemde. Hatta işe erken gidiyorum dengem kaldırmıyor desemde bir haftadır evdede aynı şekilde kahvaltı sonrası uyumazsam midemde bişey kalmıyor. Ama inatla çıkardıkça yedim, çünkü onun için anneme bile yeterince haykırarak şöyle içime sinerek ağlayamamıştım ki beslenmek gibi kolay bir hareketle beni asla yıldıramazdı. Sürekli öğleye kadar yedim, çıkardım. Bu arada vitamin hapınıda eksik etmedim.
Neyse zaten forumda başlarda çok kişide olan bu problem 3-4 ay sonra kimsede kalmadı. Sadece ben yaşadım.
İzne ayrılmamdaki ilk sebep erken doğumların olması ve sweetbabynin başına gelen arifsiz acı idi. Neyseki son zamanlarda kötü haber yok ve herkesin riskli dönemi geçti. Bundan sonraki süreçte teker, çifter gelen bebekler, doğum anları, sonrası, bebek bakımları vb. ile paylaşımlar daha zevkli olacaktır.
Bu arada facebook ta öylesine üyelik talep etmeme rağmen bende listeye eklenmişim. Hatta bana hoya-Havva- arkadaşlık teklif etmiş. Ama sanırım teklifini kabul ettiğimi göremeden doğuma gitti. Sanırım ilk normal doğumda onun olacak, çabucak sağsalim gelir umarım.
Çok uzun oldu ama ben 5000 sayfa yazacak kadar sabırlı bu kadar arkadaşın bu yazımıda okuyacaklarını tahmin ediyorum. Zaten ben her satırı okudum:) tekrar herkese merhaba diyorum.
izne ayrıldı canımkızlar çirkinbetyy de dün gitmiş doğuma ben öyle duydum...
slm kizlar nasilsiniz
umarim bebislerinizle hersey yolundadir
ben kanama sonucu complete placenta previa dan dolayi
hastanede gozetim altindayim
bugun tam 11 gun oldu
pazartesi gunu amniyosentez ile bebegimin cigerlerine bakacaklar
gelismisse sali gunu sezeryan ile alacaklar
36 haftalik oluyor
erken ama doktorum riske atmak istemedi
siddetli kanamam olmadan almak istiyor
sukur suan icin bebegimde bende iyiyiz
dualarinizi bekliyorum
sizi misafir olarak hergun takip ediyorum
herkese saglikli hayirli dogumlar...
Canım geçmiş olsun. inşallah bir süre daha bekler bebeğin,hem sonra belki de küveze bile gerek kalmaz. Sana da sağlıklı ve hayırlı doğumlar...
geçmişş olsun rana.able iyi olmanıza sevindim. hayırlısı ile sağlıcakla bebişini kucağına almak nasip olsun inşallah. umarım küveze bile gerek kalmaz. herşey ikiniz içinde iyi olsun.
Canım daha önce de bahsetmiştin bende merak ediyordum durumunu iyiki bilgi verdin bu haftayıda atlatmışsın ne güzel artık korkacak bişey yok dualarımız seninle ve doğuma girecek tüm arkadaşlarla... Allah yardımcımız olsun
rana çok geçmiş olsun sxaglıkla bebişini inş kucagına alırsın..
çirkin bety hangi ara gitti doguma izne bugun ayrılmıcakmıydı o.
gecmiş olsun canım
insallah sağlıkla kucağına alırsın
Pamuk bak baem ama cabuk cnm
daha yemegım yokkk
tembel karı oldum yaaaaaaaaaaaaaaa
çirkinbetty nin günlüğü:
Günaydın günlükçüm...ben geldim, gidiyorum artıkın...bugün son, uzun bir süreliğine yokum...iki kişilik hayatımızı üçüncü kişi ile şenlendirmeye gidiyorum, meleğime kavuşmaya, hayatıma bir güzellik daha katmaya...Allahım hayırlısıyla kızımızı evimize getirmeyi nasip etsin inşallah...Allahım kimseyi evladıyla sınamasın...Çok garip şeyler hissediyorum, çok huzurluyum, çok mutluyum ve çok korkuyorum, tüm kem gözlerden, kötü beyinlerden, nazarları değer, gözleri kalır diye...bişey olur kızıma diye...hep dua ediyorum hep okuyorum ona da evimize de ama ne bileyim işte...ne zormuş anne olmak, daha şimdiden bukadar yoğunsa hislerim onu kucağıma alınca nasıl koruyacağımı bilemeyeceğim sanırım...Anneciğimi iki kere anlıyorum, iki kere düşkünüm artık ona...hissettikleri, korkuları çok daha anlamlı şu an benim için...
Ütülü koceme gelince...benden daha fazla aşık ona ve bu beni çok mutlu ediyor, kızım diye elini karnıma koymasına içim gidiyor, kaç gün izin alsam diye etrafta dolaşması, herkes gittikten sonra izin alayım kızımızla vakit geçirelim demesi...ayyy...nasıl bir güzellik Allahım...sen bizi koru...sana emanetiz...
Bunun dışında hayatımda bir şekilde bulunan mutluluğum için dua eden, adam gibi adam herkesi kocaman öpüyorum, en dostundan, sadece selam verdiklerime kadar...2010 Ocak anneleri fire vermeden alsınlar meleklerini kucaklarına ve o mucizeyi taşıyan herkes...Benim de çocuğum olsun diye dua eden herkesin duasını kabul etsin Allahım, kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah...
E tabi bir de arı vız vız vız kısmı var hayatımın...onlara en afillisinden Sadri Alışık selamı çakar, ücretsiz kına dağıtımı yapacağımı belirtirim...kınaları geçnceye kadar döneceğim nasılsa...dinlensin zeka sahibi olmaya çalışsınlar biraz...döndüğümde daha da ben olacağım, daha da rahatsız edecek onları kendime duyduğum güven ve saygı, üzgünüm daha da batacağım onlara...Ama alışkındırlar, kendilerine ait bir hayatları olmadığından sanırım, kimse için bir değer taşımadıklarından, birilerine laf atıp kendileri gibi olanlardan pirim kapmaya çalışırlar...koskoca şehirde bir toz tanesi olamayanlar arkamı süpürmeye devam etsinler...haydi ben kaçar...
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...kadinlar-kulubu-gunluk-1488.html#post10514724
doğum iznine cıktı beti yaww
selam kızlar
dun sabaha kadar uyumadik.cok uykuluyum ama bir 10 dk yaniniza gelim istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?