2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım yardımcınız olsun canım inşallah eşin de kısa zamanda iş bulur :Saruboceq:

oferta sıkma canını tatlım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş allah bi kapı açar elbet bebeğinin rızkını verir sen merak etme

günaydın kızlar
evimize geldik
kardesim gelcek bugün
evide silip süpürmem lazım
yemek yapmam lazım
uffff.
alıstım valla iş yapmamaya
zor geliyi şimdiii

valla ben özledim iş yapmayı ama ne mümkün sıpa kendi uyusa bi neler yapıcam ama inmiyo ayaktan

profil mesajlarını kaldırmışlar yük getiriyo amacına uygun kullanılmıyo diye

krizalit ben o uyanmazsa hiç uyandırmıyorum bi de sonra uyumaz mazallah ne yaparım
acıkınca uyansın diyorum

ben de hic uyandirmiyorum.hatta altini da acmiyorum emzirsemde.kacinca uykusu kotu oluyor.

sizinkiler 3 ayı geçmiş ama kızlar başından beri mi öyle yapıyorsunuz ??eşim tepemde olmasa ben de kaldırmayacağım aslında uyduğu sürece ama bu gidişimde doktora sorayım bari...ben de açmıyorum altını hatta köşeden bakıyorum yapmamış oluyor genelde...sabah acısını çıkarıyor tabii...

canım çok geçmiş olsun sana ama iyiymiş tosunun baksana maşallahı var, kucakta taşımak zor olur ya...

üzüldüm ofertacım ya...dikkat et kendine şu anda depresyona yatkın bir dönemdesin zaten, eşin seni tolere etmek zorunda sen onu değil çünkü çocuğuna aynen senin duygun yansır...iş bulunur, maddi olarak düze çıkarsınız ama çocuğun tam dünyaya karşı güveni dolayısıyla özgüveni senin üzerinden gerçekleştirdiği bu dönemi verimli geçirmezseniz dönüp telafi etme imkanınız olmayabilir,sen kendini iyi hissetmek zorundasın...eşin daha güçlü olmalı ve sana yardım etmeli...

profil mesajlarını kaldırmışlar yük getiriyo amacına uygun kullanılmıyo diye

o nedir ya?profil mesajı hangisi oluyor canım?

kızlar merhaba buğlem 3 gündür öksüryor doktora götürdğm çiğerleri temiz aferdersiniz balgam yok dedi kuru öksürk şurup verdi başka ne yapabilirm yardımlarınız bekliyorum pazarteside işe başlıycam çok kötü denk geldi .gece çok terliyor tek kat yatıyorum yinede ter içinde kalıyor .kilosunada fazla dedi 3 saatte bir emzir dedi acaba kilodan mı terliyor ???
gece emzirmey kaldrdığımda battaniye örtüyorum hemne terliyse yelek giydiryoum sırtına bez koyuyorum o an değişsem dahada üşütcek üfff çok canım sıkıldı bugün daha çok öksürmeye başladı

birde başka bi sorunumz daha var kızlar sağ ayak baş parmağı öne doğru yani ikicisinin üstüne çıkıyor gibi yeni belirginlşti yapısındanmış ama çapada tıpta felan gösterin dedi ilerde ayakkabı giymesnde problem olabilirmiş.çapada sıra almak çok zor ancak özeline götrcem ordan doktor ayarlayacak o şeklde yapcaz artık

feyzacım geçmiş olsun...ben de bugün götürdüm kızımı dr a..burun akıntısı,öksürük emerken ve uyurken zor nefes alma ,balgamlı kusma ve aşırı terlemesi vardı .dr balgam sökücü ve antibiyotik verdi bi de burun spreyi verdi...
senin kızının neden arttı acaba öksürüğü?acaba balgam var da atamıyor mu?gerçi dr yok demiş ama bazen balgam boğaz da da birikebiliyor o da öksürük yapıyor...bu yüzden aslında balgamı atma açısından öksürmesi .iyi..seninkisi nasıl öksürüyor kuru mu balgamlı mı ?bi dikkat et bakalım.bi kaç gün kullan ilaçları sonra bi daha götür bakalım dr a....genelde kuru öksürük olunca drlar öksürük kesici veriyor değilse öksürük arttırıcı balgam sökücü şurup veriyo drlar...mukolitik yani...

largopen ve pedidus verdi kuru öksürüyor canım ya inş daha kötü olmaz

Kızlar ülker maltanayı hergün 1 şişe mi içiyosunuz?
ben 3 gündür hergün 1 tane içiyorum da ağır gelmez mi acaba:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…