iyiyiz canım Kuzeyde iyi maşallah diyim epey düzene girdi büyüyorlar gözümüzün önünde.bebekle işler yolunda da hayatla pek öyle değil eşim hala iş bulamadı bende iş aramaya başladım bu yüzden evde biraz gerginiz 24 saat adamla aynı evde olunca sıkıntı oluyormuş dışarıda pek çıkmıyoruz malum masraf yapmamalıyız böyle yani zorlanıyorum artık başetmekte depresyona girmekten korkuyorum bebeğime bakamamaktan korkuyorum mutsuzum yani
krizalit ben o uyanmazsa hiç uyandırmıyorum bi de sonra uyumaz mazallah ne yaparım
acıkınca uyansın diyorum
ben de hic uyandirmiyorum.hatta altini da acmiyorum emzirsemde.kacinca uykusu kotu oluyor.
canım çok geçmiş olsun sana ama iyiymiş tosunun baksana maşallahı var, kucakta taşımak zor olur ya...kızlar bi<z doktordan geldik doktor öksürüğünde hiçbişiy yok dedi sakın korkma dedi tamamen temiz çocuğunun ciğerleri dedi bütün şurupları kesiyosun sadece emziriyosun dedi burnunun tıkanmamasına dikkat et dedi buharmakinesi al yoksada eve ıslak havlu koy nem olsun odada dedi bu arada çağanın kilosuda 7400 olmuş hem hastanede yattıp hem kilo alması çok iyi dedi kilo kaybı olmamasına çok sevindi doktoru geceleride uyumuyo çocuk napalım tvyi aç izleyin dedi büyüynce uyursun dedi:)))))))
iyiyiz canım Kuzeyde iyi maşallah diyim epey düzene girdi büyüyorlar gözümüzün önünde.bebekle işler yolunda da hayatla pek öyle değil eşim hala iş bulamadı bende iş aramaya başladım bu yüzden evde biraz gerginiz 24 saat adamla aynı evde olunca sıkıntı oluyormuş dışarıda pek çıkmıyoruz malum masraf yapmamalıyız böyle yani zorlanıyorum artık başetmekte depresyona girmekten korkuyorum bebeğime bakamamaktan korkuyorum mutsuzum yani
profil mesajlarını kaldırmışlar yük getiriyo amacına uygun kullanılmıyo diye
günaydın kızlar
evimize geldik
kardesim gelcek bugün
evide silip süpürmem lazım
yemek yapmam lazım
uffff.
alıstım valla iş yapmamaya
zor geliyi şimdiii
selam hoyacımselam delf
feyzacım geçmiş olsun...ben de bugün götürdüm kızımı dr a..burun akıntısı,öksürük emerken ve uyurken zor nefes alma ,balgamlı kusma ve aşırı terlemesi vardı .dr balgam sökücü ve antibiyotik verdi bi de burun spreyi verdi...kızlar merhaba buğlem 3 gündür öksüryor doktora götürdğm çiğerleri temiz aferdersiniz balgam yok dedi kuru öksürk şurup verdi başka ne yapabilirm yardımlarınız bekliyorum pazarteside işe başlıycam çok kötü denk geldi .gece çok terliyor tek kat yatıyorum yinede ter içinde kalıyor .kilosunada fazla dedi 3 saatte bir emzir dedi acaba kilodan mı terliyor ???
gece emzirmey kaldrdığımda battaniye örtüyorum hemne terliyse yelek giydiryoum sırtına bez koyuyorum o an değişsem dahada üşütcek üfff çok canım sıkıldı bugün daha çok öksürmeye başladı
birde başka bi sorunumz daha var kızlar sağ ayak baş parmağı öne doğru yani ikicisinin üstüne çıkıyor gibi yeni belirginlşti yapısındanmış ama çapada tıpta felan gösterin dedi ilerde ayakkabı giymesnde problem olabilirmiş.çapada sıra almak çok zor ancak özeline götrcem ordan doktor ayarlayacak o şeklde yapcaz artık
Kızlar ülker maltanayı hergün 1 şişe mi içiyosunuz?
ben 3 gündür hergün 1 tane içiyorum da ağır gelmez mi acaba:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?