2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam
oyun halısının gereksiz birşey olduğunu düşünüyordum ama harika birşeymiş...
almayanlar mutlaka alın derim acayip oyalıyor valla, leslie yi falan hep onu oyun halısnın üzerine koyarak yapıyorum hem bana bakıyor hem de sıkıldığında oyuncaklara yöneliyor ve kesinlike geliştirici birşeymiş
bilginize...

selamm..
hayırdır bugüün sayfalar pek boş

bizde eve gelir gelmez gesmeye gittik
şimcik geldik
yakında bu kız evini yadırgamazsa hiçç şaşırmam kaydirigubbakcemile3

Günaydın milletolumunekankayizsmile
sizin kızanlar daha kalkmadıkaydirigubbakcemile3
biz 6 dan beri ayaktayız
şimdi uyudu bizim ki

günaydınlar herkese ben bugün işe çağrıldım dolayısyla işe başlamış oldum moralim sıfır allahtan öğlen çıkıcam

sevcan
maltana işe yaradımı canım
bi değişiklik hissettinmi
ben vitamaltı hergün üst üste 3 şişe içtim ara verdim çok işe yaramış gibi gelmedi arada içeyim dedim bugün maltana aldırıcam eşime

fayzae zor olucak be tatlım Allahtan evin yakınmış sen yokken kim bakıcak

smhsmh anneme bıraktım oda çok grip inşallh yavruma geçmez evi arayamıyorum bile arasam ondan haber alcam bugünleri bi atlatsam

feyza alışırsın canım üzülme özel sektörün acıması yok işte

öyle hoyacım ne yapıyım alışcam başka çarem yok .evden çıkarken ağlamadım söz verdim kendime bebişime ağlamıycam diye ama zor tuttum kendimi bakalım ne olcak

vitamaltı ben çok zor içtim
maltananın tadı çok güzel
bebeğim mememi tutamıyo, iğrenç bişeymiş gibi tiksiniyo ağlıyo
bende pompayla sağmaya çalışıyorum
önceden damla bile gelmezdi
şimdi çok çok az damla geliyo göğsümden
işe yaradı sanırım maltana

sana kolay gelsin canım
ben iyi ki işten çıkmışım diyorum
biraz zor olcak belki ama idare edicez napalım
senin annen bakar belki

annem bakacak canım ben bakıcıya bırakcamtım ilk zamanlar ama şimdi asla bu halde vermem annemde verdirmedi büyüyünce ben yorulunca veririz dedi bakalım ne olcak canım .sen zaten iş yerinde problemliydn hatrladığım kadaryla istifa vercem diyordun çıkış gösterseydiler işsizlk parası alsaydın bari 8 ay işe yarardı azda olsa

annenin bakması daha iyi
yada tanıdığın bildiğin birisine verirsin
gözün arkada kalmamış olur

ben işyerinden anlaşmalı çıktım
onlar çıkarttı gibi gösterdiler beni
tazminatımı aldım
haftaya da doğum paramı ve işsizlik maaşımı alıcam

aradım uyuyormuş boshayallersmile meleğim sabah emzirdim altını değiştim öptüm yanınada atletimi koydum kokumu alsın yanında hissetsin uyusun diye uyanır birazdan böcük böcük bakar etrafa .:1shok:

iyi yapmışsın canım en azından işsizlk paranı alırsın hakkından hayırlısı iyi yapmışsın ben iş yerindne çok memnunum o yüzden riske atamadım daha sonra böyle bi işi bulmam çok zor olacaktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…