2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar süt artırma konusunda konuşulmuş sanırım bende günde 3 kez rezenenin sallama çayını içiyorum ve sütüm gerçektren onu içtiğim günelrde daha bi çok oluyo hemde koyu renkli oluyo bebeğimide rahatlatıyo geçmişi çok okuycak vaktim yok ama sütle ilgili bişiler yazmışınız belki faydam dokunur yazam dedim deneyin bence ve bol bol helva yiyin ben bide şamfıstıklısını yiyom kilo yapıyo ama olsun sütde oluyo benim obezi nasıl doyururum başka türlüsempatiksalakcinni

günaydın kızlar...
FEYZAcım üzülme cnm ha şimdi ha sonra başlamış oldun...işinden memnunmuşsun takma kafana..anneannesi bakar torununa....hem annenin bakması daa iyi olmuş cnm.

kesinlikle katılıyorum canım oyun halısı benim de çok işime yarıyor
önceden rastagele vuryordu oyuncaklara şimdi yakalamaya çalışıyo hatta tutunca ağzına götğrmeye çalışıyo öyle oyalanıyor

selamm..
hayırdır bugüün sayfalar pek boş

bizde eve gelir gelmez gesmeye gittik
şimcik geldik
yakında bu kız evini yadırgamazsa hiçç şaşırmam kaydirigubbakcemile3

juli kız otur evinde biraz melisa evini tanısın

günaydınlar herkese ben bugün işe çağrıldım dolayısyla işe başlamış oldum moralim sıfır allahtan öğlen çıkıcam

canım kolay gelsin ilk zamanlar zor olur ama sonra alışırsın dışarı çıkmıç olmak sana da iyi gelir

cadaloz hangi marka rezene içiyorsun ben aktardan aldığımı demliyorum ama çok bariz fark olmuyo

bende tahin helva yiyorum onu yiyince bol bol su içiyorum süt çok oluyor ama rezene hiç içmedim dur alıyımda içiym sağol canım

günaydın kızlar...
FEYZAcım üzülme cnm ha şimdi ha sonra başlamış oldun...işinden memnunmuşsun takma kafana..anneannesi bakar torununa....hem annenin bakması daa iyi olmuş cnm.

evet canım ananesi bakıyor uyanmamış daha 1 saat sonra ben çıkcam zaten işten cumartesi yarım gün .işimden çok memnunum şükür istedğim an izn alıp gidebilirm karışmazlar iş konusndada aceleci değiller güvenirler maaşımda iyi şükür .bi alışsam gerisi gelcekde

herkese günaydın

sabah emzirdm çıktım evden 8 bucuktu 10 gb uyanır annem mama vercek 12 gb eşim getrcek emzircem akşam 4de çıkcam işten öyle dengeliycez bakalım

feyza makina alsan sütünü sagıp bıraksan sen gelene kadar annen onu verirdi böylelikle sütünde azalmaz.hani sık emzirmeyince azalır derlerya..

fatmacım makina almayı düşünyorum evde normal süt sağma pompa bebedor var. sağıp bırakcam çünkü mama yemiyor günde sadece 1 kez mama vermeyi düşünyorum

bu seferki aldığım rezene doğalcı naturalist diye bi marka ama rezene rezenedir bittikçe nerden denk gelirse alıyorum vallaha bilmiyorum kızlar benim bebeğim gece en az saatbaşı uyanıyo kırkta bir 3 yada 4 saat deliksiz uyuyor ozamanda göğüslerim taş gibi sütle doluyo maşallah diyim anam benim zaten bu çağana sütüm olmasa mamayla başedemzdik sanrım saate bazen 3 sefer emdiği oluyo huysuz olduğu için tek onu susturan memem oluyo bide yalancı memeyide almıyo artık bu seferki hastanede yatıığımızda dayadım ağladıkça memeyi iyice tiksinde ben ağzına sokmaya çalıştıkça o diliyle itiyo Çok üzgünüm çoook bide benim aldığım rezene sallama çay gibi tohum gibi değil

Son düzenleme:
kızlar bizim hediyemiz geldi ekledik resimimizide ama hala bana kimin yolladığını bilmiyorum hala çok merak içindeyim çok güzel hediyemiz çok beğendim ben ilk arabasını aldı çağanalkisalkisalkis

günaydın kızlar a.s.
sabah 6 dan beri ayakta ayy şimcik uyudu akannehir
kayınvalideleri çağırdım kahvaltıya
bizim ev ev gezmemizden torun göremedi zavallıcıklar kaydirigubbakcemile3
onlar bakarken bende temizliğimi yaptım
kardesim çamasır getirmiş onları yıkacım
şimdi herkesi postaladım
hadi rezene içmeye gelin

feyzacım üzülme canım ikinizde alısacaksınız
ama bol bol sütünü sağ

sabah emzirdm çıktım evden 8 bucuktu 10 gb uyanır annem mama vercek 12 gb eşim getrcek emzircem akşam 4de çıkcam işten öyle dengeliycez bakalım

Ah canim, okurken goslerim doldu benim.
Ama oglen goreceksin, erken de cikacaksin.
Sen iyi olmalisin ki bebegin de iyi olsun.

yok rahatsız etmiyo çok madecassol ve anestol verdi sıcak suya oturt yumuşasın sür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…