kızlar selam
oyun halısının gereksiz birşey olduğunu düşünüyordum ama harika birşeymiş...
almayanlar mutlaka alın derim acayip oyalıyor valla, leslie yi falan hep onu oyun halısnın üzerine koyarak yapıyorum hem bana bakıyor hem de sıkıldığında oyuncaklara yöneliyor ve kesinlike geliştirici birşeymiş
bilginize...
selamm..
hayırdır bugüün sayfalar pek boş
bizde eve gelir gelmez gesmeye gittik
şimcik geldik
yakında bu kız evini yadırgamazsa hiçç şaşırmam kaydirigubbakcemile3
günaydınlar herkese ben bugün işe çağrıldım dolayısyla işe başlamış oldum moralim sıfır allahtan öğlen çıkıcam
kızlar süt artırma konusunda konuşulmuş sanırım bende günde 3 kez rezenenin sallama çayını içiyorum ve sütüm gerçektren onu içtiğim günelrde daha bi çok oluyo hemde koyu renkli oluyo bebeğimide rahatlatıyo geçmişi çok okuycak vaktim yok ama sütle ilgili bişiler yazmışınız belki faydam dokunur yazam dedim deneyin bence ve bol bol helva yiyin ben bide şamfıstıklısını yiyom kilo yapıyo ama olsun sütde oluyo benim obezi nasıl doyururum başka türlüsempatiksalakcinni
kızlar süt artırma konusunda konuşulmuş sanırım bende günde 3 kez rezenenin sallama çayını içiyorum ve sütüm gerçektren onu içtiğim günelrde daha bi çok oluyo hemde koyu renkli oluyo bebeğimide rahatlatıyo geçmişi çok okuycak vaktim yok ama sütle ilgili bişiler yazmışınız belki faydam dokunur yazam dedim deneyin bence ve bol bol helva yiyin ben bide şamfıstıklısını yiyom kilo yapıyo ama olsun sütde oluyo benim obezi nasıl doyururum başka türlüsempatiksalakcinni
günaydın kızlar...
FEYZAcım üzülme cnm ha şimdi ha sonra başlamış oldun...işinden memnunmuşsun takma kafana..anneannesi bakar torununa....hem annenin bakması daa iyi olmuş cnm.
sabah emzirdm çıktım evden 8 bucuktu 10 gb uyanır annem mama vercek 12 gb eşim getrcek emzircem akşam 4de çıkcam işten öyle dengeliycez bakalım
sabah emzirdm çıktım evden 8 bucuktu 10 gb uyanır annem mama vercek 12 gb eşim getrcek emzircem akşam 4de çıkcam işten öyle dengeliycez bakalım
haydaaaa geçmiş olsun hoya kakası hep sorunlumuydu nur' un?
doktordan geldik anal fissür olmuş nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?