neler yapıyorsun işe başladınmı artık
meraba kızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı mide bulantısı için reflü oluyodur dedi doktor yatağını eğimli yap dedi yapıcaz bakalım buu gece 6400 gr 62 cm olmuşuz gelişimi iyi çok şükür, ama bu gece çok korkuttıu beni tükürüğüyle tıkanıyo arada bir ama bu akşam çok sık oldu yavrum toparlayamıyoda 10 saniye falan neyapıcağımı şaşırıyorum sizdede oluyomu acep :sm_confused:
meraba kızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı mide bulantısı için reflü oluyodur dedi doktor yatağını eğimli yap dedi yapıcaz bakalım buu gece 6400 gr 62 cm olmuşuz gelişimi iyi çok şükür, ama bu gece çok korkuttıu beni tükürüğüyle tıkanıyo arada bir ama bu akşam çok sık oldu yavrum toparlayamıyoda 10 saniye falan neyapıcağımı şaşırıyorum sizdede oluyomu acep :sm_confused:
maşallah kızına
benimkisi kendi kendinin midesini bulandırıyo
yediklerini ağzına getiriyo nasıl yapıyosa
kusmuyo ama kusucakmış gibi yapıyo, öğürüyo
bizde 10 gün öncesine kadar çok sık oluyordu sabah nefes alamayarak bağırarak uyanıyordu,apzından burnundan kusuyordu meğer burnu tıkanıyormuş ve ağızdan nefes almayı bilmedikleri için tıkanıyorlarmış,ben de çok panik oluyordum ama şimdi pek olmuyor ...
yaa kızlar bizimki öyle öğürme gibi diyil bağırmasına da imkan yok allah korusun gitti gidicek gibi tıkanıyo gözler kızarıyo ık ık ses çıkıyo sadece yutkunamıyo genzine kaçıyodur dedi doktor hani o anda görmesem kendi kendine toparlayabilirmi bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum
yaa kızlar bizimki öyle öğürme gibi diyil bağırmasına da imkan yok allah korusun gitti gidicek gibi tıkanıyo gözler kızarıyo ık ık ses çıkıyo sadece yutkunamıyo genzine kaçıyodur dedi doktor hani o anda görmesem kendi kendine toparlayabilirmi bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum
Rylai senin kızın resimlerini göremedik daha
koysana bi ara
******** 2010 Ocak anneleri grubuna koy yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?