2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar
doktorumuz bize kontrol icin 27 mayis i vermis asilarida o zaman olacagiz cok gec deil mi ya acayip bunlarda

meraba kızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı mide bulantısı için reflü oluyodur dedi doktor yatağını eğimli yap dedi yapıcaz bakalım buu gece 6400 gr 62 cm olmuşuz gelişimi iyi çok şükür, ama bu gece çok korkuttıu beni tükürüğüyle tıkanıyo arada bir ama bu akşam çok sık oldu yavrum toparlayamıyoda 10 saniye falan neyapıcağımı şaşırıyorum sizdede oluyomu acep :sm_confused:

maşallah kızına
benimkisi kendi kendinin midesini bulandırıyo
yediklerini ağzına getiriyo nasıl yapıyosa
kusmuyo ama kusucakmış gibi yapıyo, öğürüyo

bizde 10 gün öncesine kadar çok sık oluyordu sabah nefes alamayarak bağırarak uyanıyordu,apzından burnundan kusuyordu meğer burnu tıkanıyormuş ve ağızdan nefes almayı bilmedikleri için tıkanıyorlarmış,ben de çok panik oluyordum ama şimdi pek olmuyor ...

maşallah kızına
benimkisi kendi kendinin midesini bulandırıyo
yediklerini ağzına getiriyo nasıl yapıyosa
kusmuyo ama kusucakmış gibi yapıyo, öğürüyo

yaa kızlar bizimki öyle öğürme gibi diyil bağırmasına da imkan yok allah korusun gitti gidicek gibi tıkanıyo gözler kızarıyo ık ık ses çıkıyo sadece yutkunamıyo genzine kaçıyodur dedi doktor hani o anda görmesem kendi kendine toparlayabilirmi bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum

aman Allah korusun

endişelenme canım, eğimli yastıkta yatır birşey olmaz, artık en azından başlarını döndürebildikleri için ben o kadar endişelenmiyorum

canim benim kizimda dogdugundan itibaren reflu problemi var dediginin aynisi surekli tekrarlaniyor bizdede. benimde aklim cikiyor inan bu yuzden goz onunden ayirmiyorum hic ilk 3 ay anneannesi yanimizdaydi bu haftada babaannemiz geliyor turkiyeden degilse tek ben bas edemem bakimi cok zor cunku eger seninkinde reflu sorunu yoksa yutkunma refleksi testi yaptir canim yutkunma problemi olan bebeklerde bu sorun 6. ayda falan gecermis ama reflu ise en uzun gecme suresi 1.5 yil diye biliyorum insallah en kisa zamanda gecer bebislerimizin rahatsizliklari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…