2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok rahatsız etmiyo çok madecassol ve anestol verdi sıcak suya oturt yumuşasın sür dedi

Bu madecassol de her delikten kaydirigubbakcemile3 cikiyo :roflol:
Uzun sureli kullanimda catlaklara da ii geldigi iddia ediliyo ama ben denemedim.

Bugunlerde benim oglan da kakasini 2 gune bir yapmaya basladi ve cook da huysuzlandi bebe. Surekli mizirdaniyo, surekli kucak istiyo, uyumuyoo.
Sicak suya nasi oturtuyorsunuz? Suyun derecesi banyo suyu gibi mi oluyo?
Ben de deneyeyim bari.

kızlar biz hediyemizi aldık ekledim topiğe resmini ama hala kimden geldiğini bilmiyorum hediyenin çatlıcam ayol bu esmer karısınıda bulunca yolacam

kız ne günaydını juli nerdese yatma vakti geldi bacım bende şindi rezenemi içtim üzreinede makarna yedim herfite süpürge yapıyo yapsın bende silcem:)))))

Benim memisler hic tas gibi olmuyo ki artik.
Gerci oglus emiyo doyuyo galiba ki kilo alimi da gayet ii.
Ama psikolocik olarak isterdim soole dolu dolu memislerle gesmeyi :roflol:

Benim memisler hic tas gibi olmuyo ki artik.
Gerci oglus emiyo doyuyo galiba ki kilo alimi da gayet ii.
Ama psikolocik olarak isterdim soole dolu dolu memislerle gesmeyi :roflol:

benim istmemem gerek yok normaldede zaten 90 beden göğüslerim olduğu için bide sen düşün süt dolu halini sütten kesilince iğrenç olceklerrr:)))))) hamama gitmeyem ben hiç göğüsler karınla birrrrsempatiksalakcinni ahha ahhh gençliğimdeki fiziğim nerdesinizzz huuuu sempatiksalakcinni

neee 3 tane mııı ben ıkı gunde bır tane anca ıcebıldım..
maltananın tadı guzel daha bır sıse ıctım ben de :))

öyle hoyacım ne yapıyım alışcam başka çarem yok .evden çıkarken ağlamadım söz verdim kendime bebişime ağlamıycam diye ama zor tuttum kendimi bakalım ne olcak

canım alısırsın ne olur uzulme bak sutun gıder uzulursen cok..

ayy ne guzel ıse yaramıs canım cok sevındım bol bol pompayla cek ınsallah cogalacak
incir ve sutu denedın mı?

doktordan geldik anal fissür olmuş nur

cok gecmıs olsun canım yaaa cok uzuldum neyse madecassol hemen kapatır merak etme cok etkılı zaten anestol de acısını alır

uslu melisam gitti
yerine canavar geldi galiba akannehir
öncedn uyurdu oyuncaklarıyla oynardı
şimdi kucamdan inmiyo :1no2: zırlıyı bağrıyı cağriyi akannehir
evini yadırgadı sanırsam

uslu melisam gitti
yerine canavar geldi galiba akannehir
öncedn uyurdu oyuncaklarıyla oynardı
şimdi kucamdan inmiyo :1no2: zırlıyı bağrıyı cağriyi akannehir
evini yadırgadı sanırsam

Al bizden de o kadar Juli.
1 haftadir canima okuyo bebe.
Gerci bizimki durup dururken gazlanayim ben dedi ondan oluyo galiba.
Sizin 3 ayi gecmis gerci gaz problemi kalmamistir herhalde?

Al bizden de o kadar Juli.
1 haftadir canima okuyo bebe.
Gerci bizimki durup dururken gazlanayim ben dedi ondan oluyo galiba.
Sizin 3 ayi gecmis gerci gaz problemi kalmamistir herhalde?

yok canım gaz maz deel
can sıkıntısısempatiksalakcinni

ben bu maltanayı bulamadım kızlar..bi de onu deneyeyim diyorum.nerden aldınız?marketlere baktım bulamadım...

kızlar şimdi bir sitede okudum
emzirme 20 dk gecmemeliymiş ve ilk 5 dk da bebek gerekli sütün onda dokuzunu alırmıs
geri kalan zaman emme isteğini gidermek için gerekliymiş

feyzae üzülme ben de arada eve geliyorum emzirmeye..Allahtan araba var ...işyerimde 15 dk...ama tabi hazır mama da yiyor mecburen...

benim de yapmadığım denemediğim şey kalmadı süt konusunda ama öyle bol sütüm olmuyo hiç..bazılarının da taşıyo maşallah ...yan tarafta bi arkadaşın da 4 aylık bebeği var..valla kadının sütü öyle bolmuş ki sağıp döküyormuş.. fazla geliyo göğsüm ağrıyo mecburen atıyorum diyo.maşallah bebeği de topaç gibi...

Hey massallah...
Anam da diyordu sutum cok gelirdi sagip dokerdim diye.
Pekmez yermis o vakti zamaninda, bi de bebege canin kaynayinca sevince felan memeler sizlarmis boylece sutun arttigini soyluyor :uhm:

Ben de anca bebemi doyuruyorum o kadar.
Gecen gun bi yazida okudum. Sutun miktari arz talep esasina dayanir diyor. Yani talep arttikca sut arzi da artar. O yuzden mama veren ve sutunu artirmak isteyen arkadaslar sutunuz olmasa bile bikac cektirin bebeye yine de doymuyosa mama verin.

Son düzenleme:
Bisi sorucam kim kime hediye veriyo belli diilmi? Ama haksizlik benden hediyeyi alan kargodan dolayi anlicak benden geldigini.

Valla herkes bişey diyo süt için.Kimi su sütü bol yapar dese de sadece sıvı alımı lıght süt yapıyo çocuğun içini bile tutmuyo.Tahin helva,pekmez karbonhdrattan baskın beslenme,pasta ,börek,tatlı vs kalorili oldugu için bebeği de g
zel besliyor,k,lo aldırıyor.

Sütün gelip gelmemes ipamuk ipliğine bağlı.AZ yerseniz,rejim yapmaya kalkarsanız anında azalıyor ve Allah korusun tamamen gidebiliyor.O yüzden bol bol yiyip dinlenmek lazım..Dinlenmeyince ya da üzülünce de göğüsler yumuşayıveriyor.Bir d eyorulmamak gerekiyor o yüzden ben spor da yapmıyorum.

Hatta 20dkdan fazla spor yapmak anne de laktik asidi artırdığından sütün tadını bozuyormuş.3-4 ay daha bebekler için dikkat edecez artık ne yapalım.

Maltanayı neren aldınız marketten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…