yok rahatsız etmiyo çok madecassol ve anestol verdi sıcak suya oturt yumuşasın sür dedi
günaydın kızlar a.s.
sabah 6 dan beri ayakta ayy şimcik uyudu akannehir
kayınvalideleri çağırdım kahvaltıya
bizim ev ev gezmemizden torun göremedi zavallıcıklar kaydirigubbakcemile3
onlar bakarken bende temizliğimi yaptım
kardesim çamasır getirmiş onları yıkacım
şimdi herkesi postaladım
hadi rezene içmeye gelin
feyzacım üzülme canım ikinizde alısacaksınız
ama bol bol sütünü sağ
kızlar süt artırma konusunda konuşulmuş sanırım bende günde 3 kez rezenenin sallama çayını içiyorum ve sütüm gerçektren onu içtiğim günelrde daha bi çok oluyo hemde koyu renkli oluyo bebeğimide rahatlatıyo geçmişi çok okuycak vaktim yok ama sütle ilgili bişiler yazmışınız belki faydam dokunur yazam dedim deneyin bence ve bol bol helva yiyin ben bide şamfıstıklısını yiyom kilo yapıyo ama olsun sütde oluyo benim obezi nasıl doyururum başka türlüsempatiksalakcinni
Benim memisler hic tas gibi olmuyo ki artik.
Gerci oglus emiyo doyuyo galiba ki kilo alimi da gayet ii.
Ama psikolocik olarak isterdim soole dolu dolu memislerle gesmeyi :roflol:
sevcan
maltana işe yaradımı canım
bi değişiklik hissettinmi
ben vitamaltı hergün üst üste 3 şişe içtim ara verdim çok işe yaramış gibi gelmedi arada içeyim dedim bugün maltana aldırıcam eşime
öyle hoyacım ne yapıyım alışcam başka çarem yok .evden çıkarken ağlamadım söz verdim kendime bebişime ağlamıycam diye ama zor tuttum kendimi bakalım ne olcak
vitamaltı ben çok zor içtim
maltananın tadı çok güzel
bebeğim mememi tutamıyo, iğrenç bişeymiş gibi tiksiniyo ağlıyo
bende pompayla sağmaya çalışıyorum
önceden damla bile gelmezdi
şimdi çok çok az damla geliyo göğsümden
işe yaradı sanırım maltana
doktordan geldik anal fissür olmuş nur
uslu melisam gitti
yerine canavar geldi galiba akannehir
öncedn uyurdu oyuncaklarıyla oynardı
şimdi kucamdan inmiyo :1no2: zırlıyı bağrıyı cağriyi akannehir
evini yadırgadı sanırsam
Al bizden de o kadar Juli.
1 haftadir canima okuyo bebe.
Gerci bizimki durup dururken gazlanayim ben dedi ondan oluyo galiba.
Sizin 3 ayi gecmis gerci gaz problemi kalmamistir herhalde?
geçmiş olsun hoyacım..doktordan geldik anal fissür olmuş nur
ben bu maltanayı bulamadım kızlar..bi de onu deneyeyim diyorum.nerden aldınız?marketlere baktım bulamadım...neee 3 tane mııı ben ıkı gunde bır tane anca ıcebıldım..
maltananın tadı guzel daha bır sıse ıctım ben de :))
canım alısırsın ne olur uzulme bak sutun gıder uzulursen cok..
ayy ne guzel ıse yaramıs canım cok sevındım bol bol pompayla cek ınsallah cogalacak
incir ve sutu denedın mı?
cok gecmıs olsun canım yaaa cok uzuldum neyse madecassol hemen kapatır merak etme cok etkılı zaten anestol de acısını alır
benim de yapmadığım denemediğim şey kalmadı süt konusunda ama öyle bol sütüm olmuyo hiç..bazılarının da taşıyo maşallah ...yan tarafta bi arkadaşın da 4 aylık bebeği var..valla kadının sütü öyle bolmuş ki sağıp döküyormuş.. fazla geliyo göğsüm ağrıyo mecburen atıyorum diyo.maşallah bebeği de topaç gibi...kızlar süt artırma konusunda konuşulmuş sanırım bende günde 3 kez rezenenin sallama çayını içiyorum ve sütüm gerçektren onu içtiğim günelrde daha bi çok oluyo hemde koyu renkli oluyo bebeğimide rahatlatıyo geçmişi çok okuycak vaktim yok ama sütle ilgili bişiler yazmışınız belki faydam dokunur yazam dedim deneyin bence ve bol bol helva yiyin ben bide şamfıstıklısını yiyom kilo yapıyo ama olsun sütde oluyo benim obezi nasıl doyururum başka türlüsempatiksalakcinni
benim de yapmadığım denemediğim şey kalmadı süt konusunda ama öyle bol sütüm olmuyo hiç..bazılarının da taşıyo maşallah ...yan tarafta bi arkadaşın da 4 aylık bebeği var..valla kadının sütü öyle bolmuş ki sağıp döküyormuş.. fazla geliyo göğsüm ağrıyo mecburen atıyorum diyo.maşallah bebeği de topaç gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?