sakin ol hacı hacılığını bozma bi gapu için
uyumuş işte sonunda
bence arayı aç biraz yoksa görümce evde yokuz numarasına yatacak
sindirella ben ıhlamurlar karısık 30 cc veriyordum
doktor günde 4 kere 25 cclik verebilirsin rezeneyi demişti
ben hiç bebeğe vermedim kendim günde 3-4 büyük fincan içiyorum.süt için çok faydası oluyorda bebeğe faydalımı emin değilim.
ay canim benim kiyamam nura cok gecmis olsun hoyacim minnacik bebektede anal fissur olsun hey allahim ya sicak su iyi gelir canim onu ihmal etmedoktordan geldik anal fissür olmuş nur
kader arkadasim benim benim kociste dogumda burdaydi ama 1 hafta kalabildi ancak simdi ara ara gidip geliyor moskovadan biz seninle boyle buyutucez galiba bu bebeislerien iyisini yapmışsın canım oglunun tadını cıkar
eşim doguma girdigimde türkiyeye geldi bir ay kaldı evde dogum izni verdiler şimdi gürcistanda ben yine kocasızım canım
ben kulakli kadife sapka takiyorum canim simdiye kadar ama bugun sapkali esofman ustu giydirip cikardim hava cok guzeldi ayrica sapka takmadimkızlar bebişlere dışarı çıkarken ne tür şapka takıyosunuz
nasıl alalım
sac kurutma makinesi sesiyle sakinlesiyor benim oglusum cok gazi olunca dene istersenmerhaba anneler. ben sizin gibi ocak annesiyim (6 ocak). kızım şimdiye kadar iyiydi. pek ağlaması yoktu. 1_2 haftadır ağlamaya başladı. dün dr a götürdük kolik dedi. 22 buçuk aylık bebek neden şimdi kolik olsun dedim. şimdiye kadar değildi. sebebi bilinmiyor dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. benzer sorunlar yaşayan anneler çözüm bulan anneler. lütfen yardımcı olun.
burak cok etkileniyor canim cikolatadan ben de bir o kadar severim cikolatayi ama yiyemiyorum maalesef iki kere yedim oglusum o geceelr krize girdi resmen o yzuden yemiyorum insallah dokunmaz senin oglusuna daNe sustunuz ya ekrana bakarken nutellayi bitirmisim insallah gaz yapmaz oglana cikolata gaz yapiyo diyen arkadaslar vardi
doktorlar oyle diyor canim ama ben denedim resmen etkileniyor benim oglusum cikolata kreme salata yedigimde burak gaz sanciisndan duramiyor krize girerek agliyor o yzuden dikkat ediyorum ben canimmeltem bu gaz yapıcı şeyleri yiyip yememekte muallak bi konu oldu. geçen hafta zehranın muayenesi vardı doktora söyledim çok gazı var ben çok dikkat ediyorum gaz yapar denılen hiçbirşeyi yememeye çalışıyorum dedim ''olurmu öyle şey sarmısak ve soğanlı baharatlı şeyler dışında herşeyi yiyebilirsin dedi. sütten geçer diye bişey yok geçse bile eser miktarda geçer dedi. insan kararsız kalıyor yesemmi yemesemmi diye.
evet ya hava cok gzueldi biz de sabahtan oglusla sitemizde ciktik disari yuruyuse 1.5 saat falan disardaydik gunes aldi yavrum ne gzuel oldu bana da iyi geldi disarda uyudu kaldi bu arad 3 aylik kizi olan bi arkadasla tanistim dolasirken onunla sohbet ettik bayagi arkadas buldum kendime ve oglusuma iyi oldu bundan sonra gorusecegiz benim yan blokta oturuyolarmis sohbet ettik bol bol bebisler gunes banyosu yaparkenmerhaba kızlar
bugün hava çok güzeldi oğlumla 1 saat yürüyüş yaptık sonra geldik yıkadım onu birgüzel ve 3 saattir hala uyuyor ne iyi geldi ikimizede.bundan sonra havalar güzel olunca sık sık çıkaracağım çocuğu dışarı.
sizlerden ne haber ??
ben 4-5 cay kasigi iciriyorum arada ama kendim hergun mutlaka 1 fincan iciyorum aksamlari gece uykusu rahat olsun benden gecsin diyeMerhaba,
Bebege rezeneyi gunluk ne kadar iciriyorsunuz?
Oglum 1 haftadir cok huysuz, ne oldu bu cocuga anlamiyorum.
Kimseler de yok yanimda gurbette ilk defa bu kadar bunaldim.
evet alıstık gibi gibi... saat 8 de ders bası, 10 da eve süt ıznıne gelıyom hoooop emzır 11 de bı tane daha ders 12 dee eve öglen arasına gırıyommm hooop emzir. 1 de ders baslıo 3te bıtıyo eve gelıomm hooop emzırrrr :))) 2 saatte bır evdeyım yani cuk oturdu...zemuszemus
ben okuldayken annemle kalıyor, mayısta da kayganam gelcek annem gıtcek öle anlasıldı(((
[
süpermiş valla hante... demek işe başladın...peki zor olmuyor mu?
öğretmen arkadaşlar...sizler de başladınız mı? ücretsize ayrılan var mı?
oh ne guzel hante valla acaip denk gelmis ev de yakin herhalde okula valla cok iyi olmus sevindim sizin adiniza bugun de sefa yapmissiniz ailecek ne guzel sefaniz olsun ben de cok seviyroum ama bizim babamiz moskovada oldugu icin ancak 3 haftada bir yapabiliyrouz aile gezmelerini
sagol cnm , evet yakın sayılır 15 dk da varıyorum okula...bugun sefamızı yaptıkda bızde pek sık yapmayız. sevgılıyken yapardıkda evlenınce yaslandık, cocuk olunca ıyıce göçtük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana kalsa ben her pazar ısterım dısarda kahvaltı falan ohh güsel oluyo valla...siz moskovada degılmısınız ?3 haftada bır mı gelıyor esın ,gelınce ne kadar kalıyor? zordur ama alısmıssınızdır heralde bu sekıldeyse hep..a.s.
Sutu artiriyo mu gercekten Oferta?
bi de nur yeni huy edindi emerken bırakıp etrafı seyrediyo sonra yine istiyo veriyom hemen bırakıyo bunu belki 20 defa yapıyo
bazen de suratıma bakıp gülüyü konuşuyo ayy ne güzel oluyo o zaman
konsantresini yiyeyim onunmelisada cok yapıyodu doktora sorduk dediki konsantresi dağlıyomus haspanın :roflol:
loş ve sessiz odada emzir dedi
yok meltem abla yedirmem zaten mümkünse 24 aylık olana kadar emzireem
offf ne tel durdu ne kapı sustu yaaa akannehir
ne emebildi ne uyuyabildi
en sonunda patladım
oda kaynanaya denk geldi :1no2:
yemek yaptım gelin alın dedi
eşim gitti aldı
tam geldi gene aradı pilav da vardı dedi gelsin alsın dedi
herif bidaha gidermi
sonra tekrar aradı yoğurtta alın dedi
akşama alırız dedim ne diyim
şimdi gene aradı ben getireyim mi
ayyy yeterrrrr dedim ya cocuk bi uyuyamadı hiç bişi istemiyom didim kapattım suratına
he waalla öyle yapacak ben olsam yapmıştım şimdiye kadarsakin ol hacı hacılığını bozma bi gapu için
uyumuş işte sonunda
bence arayı aç biraz yoksa görümce evde yokuz numarasına yatacak
[
süpermiş valla hante... demek işe başladın...peki zor olmuyor mu?
öğretmen arkadaşlar...sizler de başladınız mı? ücretsize ayrılan var mı?
evet alıstık gibi gibi... saat 8 de ders bası, 10 da eve süt ıznıne gelıyom hoooop emzır 11 de bı tane daha ders 12 dee eve öglen arasına gırıyommm hooop emzir. 1 de ders baslıo 3te bıtıyo eve gelıomm hooop emzırrrr :))) 2 saatte bır evdeyım yani cuk oturdu...zemuszemus
ben okuldayken annemle kalıyor, mayısta da kayganam gelcek annem gıtcek öle anlasıldı(((
jasmin77
annen sütü mü iciyor Burak Bey :))) cok hos ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?