2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sakin ol hacı hacılığını bozma bi gapu için
uyumuş işte sonunda
bence arayı aç biraz yoksa görümce evde yokuz numarasına yatacak

hee doğru diyin vallaa
arkamızdan temizlikçi çığırdı
melisa yere göğe kustuğu için :roflol:

doktordan geldik anal fissür olmuş nur
ay canim benim kiyamam nura cok gecmis olsun hoyacim minnacik bebektede anal fissur olsun hey allahim ya sicak su iyi gelir canim onu ihmal etme
en iyisini yapmışsın canım oglunun tadını cıkar
eşim doguma girdigimde türkiyeye geldi bir ay kaldı evde dogum izni verdiler şimdi gürcistanda ben yine kocasızım canım
kader arkadasim benim benim kociste dogumda burdaydi ama 1 hafta kalabildi ancak simdi ara ara gidip geliyor moskovadan biz seninle boyle buyutucez galiba bu bebeisleri
kızlar bebişlere dışarı çıkarken ne tür şapka takıyosunuz
nasıl alalım
ben kulakli kadife sapka takiyorum canim simdiye kadar ama bugun sapkali esofman ustu giydirip cikardim hava cok guzeldi ayrica sapka takmadim
sac kurutma makinesi sesiyle sakinlesiyor benim oglusum cok gazi olunca dene istersen
Ne sustunuz ya ekrana bakarken nutellayi bitirmisim insallah gaz yapmaz oglana cikolata gaz yapiyo diyen arkadaslar vardi
burak cok etkileniyor canim cikolatadan ben de bir o kadar severim cikolatayi ama yiyemiyorum maalesef iki kere yedim oglusum o geceelr krize girdi resmen o yzuden yemiyorum insallah dokunmaz senin oglusuna da
doktorlar oyle diyor canim ama ben denedim resmen etkileniyor benim oglusum cikolata kreme salata yedigimde burak gaz sanciisndan duramiyor krize girerek agliyor o yzuden dikkat ediyorum ben canim
evet ya hava cok gzueldi biz de sabahtan oglusla sitemizde ciktik disari yuruyuse 1.5 saat falan disardaydik gunes aldi yavrum ne gzuel oldu bana da iyi geldi disarda uyudu kaldi bu arad 3 aylik kizi olan bi arkadasla tanistim dolasirken onunla sohbet ettik bayagi arkadas buldum kendime ve oglusuma iyi oldu bundan sonra gorusecegiz benim yan blokta oturuyolarmis sohbet ettik bol bol bebisler gunes banyosu yaparken
Merhaba,
Bebege rezeneyi gunluk ne kadar iciriyorsunuz?
Oglum 1 haftadir cok huysuz, ne oldu bu cocuga anlamiyorum.
Kimseler de yok yanimda gurbette ilk defa bu kadar bunaldim.
ben 4-5 cay kasigi iciriyorum arada ama kendim hergun mutlaka 1 fincan iciyorum aksamlari gece uykusu rahat olsun benden gecsin diye

maltepe kucukyali bulusmasi gerceklestimi acaba kizlar foto bekliyrouz
bu arada chicco polly magic mama sandalyesi aldim ben oglusa cuma gunu oraya yatiriyorum pek sevdi oyuncaklarini falan onlara laf atiyor biz yemek yerken de yanimizda yatiyor onda iyki almisim dedim hem ielrde de mama sandalyesi olarak kullanacagim cok fonksiyonlu yani salinmcak alsam 6 ay kullanacaktim simdi 3 yasa kadar kullanacam tavsiye ederim kizlar bakin isterseniz

herkes merhabaaa , cok oldu kk ya gırememıştım..faceden takıp etmeye calısıorum ama burayıda özzledım :) herkesın nesesı yerındedır umarım....
ben bebısımı uyuttugum ıcın suan cok huzurluyum ,sabahta havayı guzel bulup dısarı kahvaltı yapmaya gıttık ,oglusum hıc uzmedı annecıgını babacıgını.....ne mutlu oluyrum böyle 3 kişi gezınce anlatamam sıze....
gecmısı okuyamadım, hersey yolundadır ıns.

selam hantecim
ohh sefanız olsun
kaancıkta mutlu olmustur

alıstınız mı işe baslamaya kaan kimle kalıyo şimdi

evet alıstık gibi gibi... saat 8 de ders bası, 10 da eve süt ıznıne gelıyom hoooop emzır 11 de bı tane daha ders 12 dee eve öglen arasına gırıyommm hooop emzir. 1 de ders baslıo 3te bıtıyo eve gelıomm hooop emzırrrr :))) 2 saatte bır evdeyım yani cuk oturdu...zemuszemus
ben okuldayken annemle kalıyor, mayısta da kayganam gelcek annem gıtcek öle anlasıldı (((

[

süpermiş valla hante... demek işe başladın...peki zor olmuyor mu?

öğretmen arkadaşlar...sizler de başladınız mı? ücretsize ayrılan var mı?

oh ne guzel hante valla acaip denk gelmis ev de yakin herhalde okula valla cok iyi olmus sevindim sizin adiniza bugun de sefa yapmissiniz ailecek ne guzel sefaniz olsun ben de cok seviyroum ama bizim babamiz moskovada oldugu icin ancak 3 haftada bir yapabiliyrouz aile gezmelerini

[

evet cnm bızım cok guzel rast geldı, mmudurumun ınsıyatıfı tabii.ama 2 ders saatı verebılırdı 1 ders saatı verdı, bazen yetıyo bazen yetmıyo cocugun agzından memeyı cekıyorum cort dıye sütler dısarı fıskırıo o halde bırakıp koşturakoştura okula gıdıyorum içim paramparca tabiii( bu bırıncı zorlugu ıkıncısı ıse; okulla ev arasında mekik dokuyorum resmen. 3 kere gıdp gelıyorum. ya cocogun karnı acıktı dıye kosturuyorum ya derse gec kaldım muduru haslayacak dıye :) gunde 6 kere 15 dk koşuyorum:))) maaratona mı hazırlanıyorum nedır anlamadım :)))kaydirigubbakcemile3 buda ıkıncı zorlugu...

ne güzel kılo verırsın ıste demeyın, benım 15 kılo fazlam var hayatta da veremem ıstah böle acıkken ıstedgm kadar kosayım...:umursamaz:

sagol cnm , evet yakın sayılır 15 dk da varıyorum okula...bugun sefamızı yaptıkda bızde pek sık yapmayız. sevgılıyken yapardıkda evlenınce yaslandık, cocuk olunca ıyıce göçtük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana kalsa ben her pazar ısterım dısarda kahvaltı falan ohh güsel oluyo valla...siz moskovada degılmısınız ?3 haftada bır mı gelıyor esın ,gelınce ne kadar kalıyor? zordur ama alısmıssınızdır heralde bu sekıldeyse hep..a.s.

moskovadaydik canim ama ben dogum icin geldim istanbula ve kaldim biraz daha burak buyusun diye bekliyoruz ondan sonra gidecegim ben moskovaya o zaman kadar da boyle esim gelip gidecek oyle idare edecegiz 2-3 haftada bir geliyor haftasonlari 2-3 gun kalip donuyor isleri cok yogun daha fazla kalamaiyor maalesef gelince egzdiriyor saolsun biz de cok severiz gezmeyi haftasonlari pazar brunchlarini arkadaslarla aksam disarda yemekelri ama bu ara biraz aksadi yine de esim geldikce disari cikmaya calsiyoruz oglusu da alip gecen bogaza balik yemeye gittik millet raki iciyor aslan sutu benimki de anen sutu icti orda bogaza karsi :)

bi de nur yeni huy edindi emerken bırakıp etrafı seyrediyo sonra yine istiyo veriyom hemen bırakıyo bunu belki 20 defa yapıyo
bazen de suratıma bakıp gülüyü konuşuyo ayy ne güzel oluyo o zaman

benimki de aynısını yapıyo ama şçyle bi farkla 2-3 dk emiyo suratıma bakıp gülmeye başlıyo memeye bakıyo bişeyler konuşuyo tekrar ağzına alıyo ama emmiyo ağzına sokup çıkarıyo sadece

melisada cok yapıyodu doktora sorduk dediki konsantresi dağlıyomus haspanın :roflol:
loş ve sessiz odada emzir dedi
konsantresini yiyeyim onun
loş ve sessiz oda deneyelim bakalım inşallah işe yarar

yok meltem abla yedirmem zaten mümkünse 24 aylık olana kadar emzireem

naptın bacım 24 ay

yazık juli kadına ya o kadar yemek yapmış size
bence sen telefonun sesini kıs ya da fişini çek
zili de iptal et kapıyı tıklatsın gelenler

sakin ol hacı hacılığını bozma bi gapu için
uyumuş işte sonunda
bence arayı aç biraz yoksa görümce evde yokuz numarasına yatacak
he waalla öyle yapacak ben olsam yapmıştım şimdiye kadar
[

ben ücretsize ayrıldım temmuza kadar izinliyim ağustosta tayin isteyebilmek için temmuzda göreve başlıcam

ne güzel denk gelmiş

julii
Sinir yapma canim bosver ya

cinderella
Ben poset olanlarindan kullaniyorum bebek icin caylarin 5gr ama icinde baska bitkilerde var 5gr hepsi rezene diil onuda 24 saat kakasini yapmazda sabahin köründe ciyaklarsa hemen veriyorum 50cc yapiyorum biberona ama hepsini icirmeyi hic basaramadim yinede ictikten 1 saat sonra kakasini yapti .Düzenli olarak icirmiyorum yani.

hante
Güzelmis ya günde 6 kez bebisini gören calisan kadin zor bulunur

Jasmin77
Valla su ana kadar gaz sancisi cekmedi emdiklerinden sabaha karsi ciyaklarsa cok vicdan azabi cekicem.

jasmin77
annen sütü mü iciyor Burak Bey :))) cok hos ya.

evet meltemcim millet aslan sutu iciyodu benimki anne sutu valla kuzguncuktan gecerken hadi gel ismet babaya girelim dedik esimle eskiden de giderdik aslinda bebekle gitmeye cok uygun degil ama haftaiciydi bostu birkac masa vardi deli demsilerdir bzie 1.5 aylik bebekle ickili restoranda yemek yemeye gelen tipler ama alissin simdiden dimi sosyal ortamlara pasa :)

Jasmin77
Bende yillar önce giderdim ama artik sigara icmek yasaklandi ya bebekle girilir ne olacak iyi yapmisiniz esinle kafa dinlemisinizdir gecen günde eskileri düsünürken icimden geciyordu orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…