delf bizim kabuk oldu orda
delf kalmadı bizde dr 20 gun sonra zivilce gibi çıkar demişti bişi çıkmadı ve iz yok bu gidilşimde sorcam tutmamış olabilirmiş..
bizimde aşı yeri önce kızardı sonra kabuk tuttu
havva geçmiş olsun sordunmu ne dedi dr
julii ben geçen gün elektrik süpürgesini devirdim su filtreli motora su kaçtı diye ödüm patladı..bi süre korktum açamadım sonra açtım bişey olmadı
feyzae canım ben prima kullanıyorum ama bacakları çok sıkıyo 4 numaranın..elimdeki paket iki haftaya biter 5 numaraya geçicem..
bizde iz yok. bende tutmadı mı diye düşünüyorum .
nurun doktorunu aradım burnunu devamlı aspire et bi de 3 4 gün pedi..ver dedi bişey olmaz dedi zaten haftaya rutin kontrolü var o zaman bakalım dedi sağolsun
delf sana face den mesaj attım bakar mısın canım
selam kızlar a.s.
bugün yine temizliğe devam zemuszemus
ütünün kablosuna su döktüm
ütü yapma lazım
taksam carpılırmıyım acep
mama verenler anneme konuştumda
mamayı sadece sudan yapma dedi karddeşimde bende 7.5-8aylık doğmuşuz 2350gr ben 2800 kardeşim bende zatürre omuş emzirememiş kardşim 2 aydan sonra emmedi hep mamayla büyümüşüz
1 lt suya 1 kahve finc pirinç atıp güzelce pişir baya bi kaynasın sonra suyunu süz dolapta dursuun onunla yap besler bebeği dedi
bizimde verem aşımız kabuk oldu gibi ama salak hemşire tam omuzdan yapmış eklem yerinde nerdeyse aşı
hoya geçmiş olsun canım
essmer uyguluyomusun peki bende koydum haşlanıyo artık öyle yapıcam annem biraz gaz yapar ama ii yarar dedi
geçmiş olsun hoyacım
bana da at. ne konuşuyonuz bakim siz bizden gizli :jeyyar:
yaşıyomusun hala, çarpıldın mı yoksam
evet rüzgar bunu bende biliyorum.
biz 11 kuzen aynı doktorla büyüdük. Nurlar içinde yatsın süper bir adamdı.
O söylermiş hep annemlere, teyzemlere falan. Prinç suyundan yapın mamaları. en güzeli, en sağlıklısı o; boşuna sade suyla şişirmeyin minik mideleri dermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?