2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delf kalmadı bizde dr 20 gun sonra zivilce gibi çıkar demişti bişi çıkmadı ve iz yok bu gidilşimde sorcam tutmamış olabilirmiş..

kızlar soruma cevap alamadığıma göre herhalde aranızda bu kaş,ıklı biberondan kullanan yok ben ek gıdaya başladımda ondan sordumdu

ecrin bende anlamadım ütü öylece duruyodu
yanındada su vardı
birden kaynastılar :uhm:

sced kablo şırkıslak nası kurulıcam ki

bizimde aşı yeri önce kızardı sonra kabuk tuttu

havva geçmiş olsun sordunmu ne dedi dr

julii ben geçen gün elektrik süpürgesini devirdim su filtreli motora su kaçtı diye ödüm patladı..bi süre korktum açamadım sonra açtım bişey olmadı

feyzae canım ben prima kullanıyorum ama bacakları çok sıkıyo 4 numaranın..elimdeki paket iki haftaya biter 5 numaraya geçicem..

mama verenler anneme konuştumda
mamayı sadece sudan yapma dedi karddeşimde bende 7.5-8aylık doğmuşuz 2350gr ben 2800 kardeşim bende zatürre omuş emzirememiş kardşim 2 aydan sonra emmedi hep mamayla büyümüşüz

1 lt suya 1 kahve finc pirinç atıp güzelce pişir baya bi kaynasın sonra suyunu süz dolapta dursuun onunla yap besler bebeği dedi

bizimde verem aşımız kabuk oldu gibi ama salak hemşire tam omuzdan yapmış eklem yerinde nerdeyse aşı

slm kizlar giremedim bugun sabahtan oglusu yikadim sonra utulerini yaptim anenme yemek yaparken yardim ettim kendim banyo yaptim derken bu saat oldu simdi uyudu burak bi bakayim dedim birazdan da kayinvalidem ve kucuk gorumcem geliyor duzceden onlari almaya gidecegim birazdan onlar varken pek giremeyebilirim annem gidecek onlar gelince birkac gunlugune memlekete yine arada bakmaya calisirim size

delf bizim kabuk oldu orda

delf kalmadı bizde dr 20 gun sonra zivilce gibi çıkar demişti bişi çıkmadı ve iz yok bu gidilşimde sorcam tutmamış olabilirmiş..

bizde iz yok. bende tutmadı mı diye düşünüyorum .

sağolun kızlar. bizimde kabuk oldu. şimdi sanki sivilce çıkmış gibi pembe. normal o zaman değil mi?

nurun doktorunu aradım burnunu devamlı aspire et bi de 3 4 gün pedi..ver dedi bişey olmaz dedi zaten haftaya rutin kontrolü var o zaman bakalım dedi sağolsun

geçmiş olsun hoyacım

delf sana face den mesaj attım bakar mısın canım

bana da at. ne konuşuyonuz bakim siz bizden gizli :jeyyar:

selam kızlar a.s.
bugün yine temizliğe devam zemuszemus

ütünün kablosuna su döktüm
ütü yapma lazım
taksam carpılırmıyım acep

yaşıyomusun hala, çarpıldın mı yoksam

evet rüzgar bunu bende biliyorum.
biz 11 kuzen aynı doktorla büyüdük. Nurlar içinde yatsın süper bir adamdı.
O söylermiş hep annemlere, teyzemlere falan. Prinç suyundan yapın mamaları. en güzeli, en sağlıklısı o; boşuna sade suyla şişirmeyin minik mideleri dermiş.

hoya geçmiş olsun canım

essmer uyguluyomusun peki bende koydum haşlanıyo artık öyle yapıcam annem biraz gaz yapar ama ii yarar dedi

bebik uyuyor uyanınca iyice bakayım kızarıklık varmı
aslında banyo yaptırdım bugün ama tek başıma olduğum için dikkat etmedim aşı yerine üşümesin diye hemen yıkadım giydirdim
tutmazsa bidaha olacak sanırım sağlık ocağına danışayım bari

esmerim merak et anam ne konuştuğumuzu hihoyyytdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…