2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

helal olsun posicim inş. kolayca hallolur taşınma işiniz
Saol Hoya, yusuf gibi bir huysuzla nasil olucak bilmiyorum ama, türkiyeye gidip gelebildigimize göre bununla da basa cikabiliriz ins.
Poseidon
Hayirli olsun yeni eviniz yeni yasantiniz sen net baglat baska seyler icinde ihtiyac sonucta biz öyle alistikki durak 5mt ilerimizde otobüsde 10 dak bir gelir genede kacta otobüs var diye bakip netten öyle cikiyorum :)

Benim esim de öyle deli oluyorum netten saate bakana kadar bir otobüs kaciriyorsun diyoroum ama baka baka ezberledi simdi kacta tren gelecegini biliyor cok ise yariyor:)

slm kızlar nasılsnız?

hoya bizde sizinle aynı durumdayız canım bebegim hasta olmadan yazı getirecegiz derken geçen gün sahile gittik orda üşüttü galiba grip olmuş burun tıkalı zor nefes alıyo tek tek öksürüyo.. yavrum gözümün içine bakıyo nasıl kızıyorum kendime güneşi görür görmez çıkardım diye.. yalancı bahar bu havalar tam hasta olma havası. çok zor bebeklerın hasta olması allah hepimizin bebeişlerini korusun..

Kizlar
Günes cok güzel biz cikip biraz hava alalim bide canim talas böregi cekti milföy hamuruyla bi tarif buldum kolaycacik bakalim deniyim nasil bisi oluyor size iyi sohbetler

canım katı gıdayı henüz çiğneyemediği içn yutmada problem olur. boğazına falan takılır.
kendi yemeklerinizin suyundan da vermeyin bence.
1 yaşına kadar salça, tuz, baharat yasak sonuçta.

esmer, benim elimde de hala uni new baby ler var ama ben onları kullanmıyorum şimdilik ilerde pişik falan olursa diye elimin altında bulunsun dedim. bu pure olanların 2 tanesini 5,50 ye aldım bana fiyatı çok uygun geldi

aa iyi fikir bende öyle yapayım.
markete gittiğimde pure alayım bende

ben şimdiye kadar hiç aman sessiz olun bebek uyuyor demedim.
eğer kuş uykusuysa uyanıyor ama derin uykuysa top patlatsan duymaz.
alışmasın sessiz ortamda uyumaya.

günaydın bacılar nur gece hep balgamlı kustu burnu da hep tıkanıyo saat 4 te uyudu garibim doktorunu arayascağım bakalım ne diyecek

geçmiş olsun bacım.
bol bol serum fizyolojik yap açılsın nefesi.
doktorla konuşunca da haber et bize.

hoya geçmiş olsun nur'a

kızlar bişey sorcam
2-3 gündür ece durup dururken kendini kasıp çok fena bişekilde ağlamaya başlıyo
zor sakinleştiriyorum günde 4-5 kez oluyor nerdeyse
neden olabilir acaba?

belki gaz sancısı falan geliyordur arada.

bağlatın net posi yaa. başka şeyler içinde lazım olur.
sana şimdiden iyi taşınmalar

kızlar slm şu kaşıklı bi,beron zımbırtısından aldım bende mi bi sorun var nedir öncelikle elim onu tutmaya alışmadı birde yarı akışkan besinler için diyor yoğurt koyuyorum hafif sulu geçmiyo ne kadar cahilim kullanamıyorum yaaaa varmı aranızda kullanmaya başlayan

selam kızlar ben geldim laptıpun kablosu bozuldu tanire verdim oyy giremedim dunden beri..ne var ne yok:))

nurun doktorunu aradım burnunu devamlı aspire et bi de 3 4 gün pedi..ver dedi bişey olmaz dedi zaten haftaya rutin kontrolü var o zaman bakalım dedi sağolsun

poseidon arkadaşım ben çok denedim netsiz olmuyor aklıma takılan her soruya cevabı kolayca bulduğum yer ama aynı zamandada en çok zamanımı çalan şey meltemin dediği gibi sınır koyunca süper bişey olur

hoya geçmiş olsun nura
fındık kadar viks göğse sürülüp burunada serum fizyolojik damlatılırsa sıksık çabuk geçeceğini okumuştum biyerden

ilayda BAKALIM BÖYLE GEÇMEZSE ONU DENEYEBıLıRıM AMA GEÇECEĞıNı DÜŞÜNÜYORRUM

TŞK. ECRıN PERDE ALDIN MI

emzirdim uyumuştu beşiğine yatırdım açtı gözleri uyumuyo kendi haline bıraktım konuşup gülüyo neden uyumuyo bu çocuk ya

selam kızlar a.s.
bugün yine temizliğe devam zemuszemus

ütünün kablosuna su döktüm
ütü yapma lazım
taksam carpılırmıyım acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…