- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Saol Hoya, yusuf gibi bir huysuzla nasil olucak bilmiyorum ama, türkiyeye gidip gelebildigimize göre bununla da basa cikabiliriz ins.helal olsun posicim inş. kolayca hallolur taşınma işiniz
Poseidon
Hayirli olsun yeni eviniz yeni yasantiniz sen net baglat baska seyler icinde ihtiyac sonucta biz öyle alistikki durak 5mt ilerimizde otobüsde 10 dak bir gelir genede kacta otobüs var diye bakip netten öyle cikiyorum :)
sormak istediğim bişey var geçen annemle bu yüzden tartıştık bide beraber kahvaltı yaprken fırında ekmek dilimleri ile yapılmış peynirli yumurtalı bişey var onun yumuşak yerinden bi parça ağzına koydu kaan ın yavrumda ağzının ucunda tutyo bu ne drecesine anne onu çıkart çabuk diye sinirlendim tamam bişey ver ama sıvı olsun dedim ağzından çıkarttım darıldı
ben sizi öyle büyüttüm dedi
dün kızkardeşlerimle 1aatliğine avm ye gitmiştik annem baktı kaana dün hiç kaka yapmamıştı ve pek emmekte istemiyoduneyse gece yarısı yaptı kaksını bide sabah
bezini incelediğimde haifif pütürlü parçalar vardı
bişey vermiş olabilirmi normalmi sizce anlamadım
esmer, benim elimde de hala uni new baby ler var ama ben onları kullanmıyorum şimdilik ilerde pişik falan olursa diye elimin altında bulunsun dedim. bu pure olanların 2 tanesini 5,50 ye aldım bana fiyatı çok uygun geldi
ilayda81
Burdada doktorlar cocuga hic bi zaman tv seyrettirmeyin diyorlar cocukta hizli gecen görüntüden dolayi sara etkisi yaparmis konsantrasyon sorunu olurmus büyük oglanda cok seyler yasadim ben bu kücük hic bilmiyor tv nedir diye uykusuda cok iyi sükürler olsun.Ama evin icindeki konusma gürültüsü kapi zili gibi seyleri kisitlamayin.Benim büyük oglan kuduruyor okuldan gelince kücük genede uyumayi basariyor.
günaydın bacılar nur gece hep balgamlı kustu burnu da hep tıkanıyo saat 4 te uyudu garibim doktorunu arayascağım bakalım ne diyecek
hoya geçmiş olsun nur'a
kızlar bişey sorcam
2-3 gündür ece durup dururken kendini kasıp çok fena bişekilde ağlamaya başlıyo
zor sakinleştiriyorum günde 4-5 kez oluyor nerdeyse
neden olabilir acaba?
cok iyi yapiyorsun, ben de isvicrede eve net baglatmayi geciktiricem belki vaktimi daha verimli degerlendiririm, cok bunalirsam net baglatirim.
Bu arada yarin evi toplamaya basliyoruz, pazar günü de tamammen tasinicaz. büyük ihtimalle yarindan itibaren foruma giremem hatta pazardan sonra hic giremem.
Hakkinizi helal edin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?