2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer sen ek gıdaya başladın mı ya da..erken doğdu diye başlamadın mı?
ayaz normal gününde doğsa ne kadarlık olacaktı...??

yok canım daha başlamadım.
2 hafta sonra doktora gidicez o zaman başlatacak.
eğer normal gününde doğsaydı 2,5 aylık olacaktı şu anda.
18 ocak olması gerekirken 17 kasımda doğdu.

evet erken doğdu diye başlamadık bu arada.
bağırsaklar azıcık daha gelişsin diye beklettirdi doktor.
tattırma bile şimdi hiç dedi.

ayy sorma yaa.
anasını belleyecem bu internet bankacılığının.
yarım saattir havaleleri yapamadım. tam yapacak carttt kopuyo siteleri. akannehir
manyaklar mıdır nedir

beni görsen çok uyuz bankalar var hep papaz oldum dün yine bağır çağrış eft yaptrıyorum .çalışanlar gelmişsin hoşgeldin diyolar anlamlı anlamlı 4te çekim var saat kaç olmuş daha diğer bankadan gelcek bastım kalayı üfff sinir oluyorum klava:

ben dün 4 çay kaşığı havuç suyu verdim eceye...

mayısta annem yanıma gelecek bebeğe bakmaya,işe başlıyorum. Kızkardeşlerim var ama biri 8. sınıf biri de össye hazırlanıyor o yüzden onlar gelemiyorlar. İlk defa gurbet bu kadar ağır geldi bana ((

kardeşlerin olmazmış zaten sınava hazırlnıyorsalr dünyaları sınav olmuştr ne zor yaa yeni nesile acıyorum ünv . kazanıyolar iş yok gelecklr ilgili hep karamsarlar yiğenm ünv. hazırlnıyor okusamda iş bulabilcem mi diyor kendisi anadolo öğrtmn lisesinde 1.likle kazandı dersleride çok iyi o bile bu şeklde düşünyor .neyse az kalmış geliyormuş annen mayıstada sen işe başlıyorsun öylemi hakkından hayrlısı

buğlemin 20snde aşısı var kontrolünüde o gün yaptrcam normalde kontrolü 18nde bakalım ek gıda hakkında ne diycek

Aslında 12 nisanda başlamam gerekiyor ama ben 25 günlük raporla biraz daha uzatacağım. Yiğite ben bile zor bakıyorum bakıcı olsa kesin 2 günde bırakır kaçar...

buğlemin 20snde aşısı var kontrolünüde o gün yaptrcam normalde kontrolü 18nde bakalım ek gıda hakkında ne diycek

Ya bizim 2. aydaki aşılardan sonra şu tarihte diğer aşılar için gelin demediler. Ben şimdi ne zaman götürcem aşıya???

Ya bizim 2. aydaki aşılardan sonra şu tarihte diğer aşılar için gelin demediler. Ben şimdi ne zaman götürcem aşıya???

4.ay sonunda ikinci karma aşısı var. birde 2.ayda yaptırdıysan 4.ay da rotatif aşısının ikinci tozu var. biz 3.ayda yaptırdık 5.ayda yaptıracaz rotatifi.

bişey sorayım kızlar bu aşı vurulduktansonra yada önce çocuğa ateş düşürücü fitil yada şurup veriyormusunuz?ben doktoruma sordum önceden vermeye gerek yok demişti.siz nasıl yapıyorsunuz?birkeremi veriyorsunuz?

ecenin aşısı da 25inde..bende o gün kendi doktor kontrolüne götürecem...bkalım ne diyecek bzm de doktorumuz ek gıda için..

Pazartesi 3. ay kontrolümüz var bakalım ek gıda için ne diyecek dr. Ben geçmek istiyorum artık yavaş yavaş sanki sütüm azaldı gibi. Bir de benim baştan beri pompayla çok az geliyor sütüm ama bebeğimin gelişimi şimdiye kadar iyi gitti. pompayla gelmeyince sanki beslenemiyor gibi geliyor ((

feyza sen adaçayı verdim dedin ya 15cc onu kaç gün verdin birde poşet çaylardanmı verdin aktardan kurutulmuşunumu aldın?şeker fln kattınmı peki içine?

4.aydan önce ek gıdaya başlama doktorun zaten yetmezse sütün mamaya yönlendirir seni. demekki bebişinin gelişimi iyi olduğuna göre sütün şimdiye kadar yetiyor .

Rotatifi yaptırmadık ama yaptıracağım. Bana eşimin dr arkadaşı önceden fitil ver demişti,sağlık ocağında fitili yazmadıkları için ben de yarım saat önceden şurup verdim. Ateşimiz çok çıkmadı yine de bir ara 38 olmuştu...

diğerlerini nereye yaptrdıysan sor özgecim unutmuş olabilirler çizelgeye yazmışlarmı bi kontrol et .bende 2.ay aşıları yaptrdım 20 nisanı tarih verdiler çizelgeyede not düştüler şu tarhte gelin diye

feyza sen adaçayı verdim dedin ya 15cc onu kaç gün verdin birde poşet çaylardanmı verdin aktardan kurutulmuşunumu aldın?şeker fln kattınmı peki içine?

canım ben hergün veriyorum doktor sakıncası yok dedi .çayı aktardan aldım dal şeklinde kurutulmuş 2 dal koyuyorum demliğe koymadan önce sudan geçirip tozunu alıyorum sonra demliyorum verirknde az bişey tatlandırıyorum benimki çok seviyor 1 hafta sonra düzene girdi

ilk şöyle yaptım ben akşam 7 gb verdim anca etkisni gösteryor oynattım oyaladım uyutmadım 10a kadr bol bol emzirdm 10dada emzirdm altını değiştm salladım 1 hafta bu şekide yaptım sonra o saatlerde uyumaya alıştı.alıştıktan sonrada sallamayı bıraktım artık emerken uyuyor akşam 7-8 arası uyuyor 8de uyanıyor akşam 10a kadr uyanık sonra uyku bastryor zorlasamda uyanık bırakmaya en geç 11de uyuyor .sende bi dene ben çok rahatladım banada akrabam söyledi bnde uyguladım şimdi çok rahat ediyorum

başka bişey veriomusun ayça?doktormu önerdi kendinmi veriosun?ben kendim verdim daha 2,5 aylıkken havuç suyu millete uyup reflü oldu çocuk yaa.

ama cnm sende çok küçükken vermişsin...ben daha yeni yeni veriyorum...o da zaten çay kaşığıyla 3 4 kaşık..
bnm sütüm yetmediğinden ben zaten ek olarak mama da veriyorum..::çok üzgünüm:
doktorum havuç suyunu tattırabilirsin demişti bana ...zaten ilk havuç suyu verilirmiş meyve sebze sularndan...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…