esmer sen ek gıdaya başladın mı ya da..erken doğdu diye başlamadın mı?
ayaz normal gününde doğsa ne kadarlık olacaktı...??
ayy sorma yaa.
anasını belleyecem bu internet bankacılığının.
yarım saattir havaleleri yapamadım. tam yapacak carttt kopuyo siteleri. akannehir
manyaklar mıdır nedir
günaydınlar...
feyza geçmiş olsun cnm...bir an önce iyileşirsin inşallah...
mayısta annem yanıma gelecek bebeğe bakmaya,işe başlıyorum. Kızkardeşlerim var ama biri 8. sınıf biri de össye hazırlanıyor o yüzden onlar gelemiyorlar. İlk defa gurbet bu kadar ağır geldi bana((
kardeşlerin olmazmış zaten sınava hazırlnıyorsalr dünyaları sınav olmuştr ne zor yaa yeni nesile acıyorum ünv . kazanıyolar iş yok gelecklr ilgili hep karamsarlar yiğenm ünv. hazırlnıyor okusamda iş bulabilcem mi diyor kendisi anadolo öğrtmn lisesinde 1.likle kazandı dersleride çok iyi o bile bu şeklde düşünyor .neyse az kalmış geliyormuş annen mayıstada sen işe başlıyorsun öylemi hakkından hayrlısı
buğlemin 20snde aşısı var kontrolünüde o gün yaptrcam normalde kontrolü 18nde bakalım ek gıda hakkında ne diycek
ben dün 4 çay kaşığı havuç suyu verdim eceye...
Ya bizim 2. aydaki aşılardan sonra şu tarihte diğer aşılar için gelin demediler. Ben şimdi ne zaman götürcem aşıya???
Pazartesi 3. ay kontrolümüz var bakalım ek gıda için ne diyecek dr. Ben geçmek istiyorum artık yavaş yavaş sanki sütüm azaldı gibi. Bir de benim baştan beri pompayla çok az geliyor sütüm ama bebeğimin gelişimi şimdiye kadar iyi gitti. pompayla gelmeyince sanki beslenemiyor gibi geliyor((
4.ay sonunda ikinci karma aşısı var. birde 2.ayda yaptırdıysan 4.ay da rotatif aşısının ikinci tozu var. biz 3.ayda yaptırdık 5.ayda yaptıracaz rotatifi.
bişey sorayım kızlar bu aşı vurulduktansonra yada önce çocuğa ateş düşürücü fitil yada şurup veriyormusunuz?ben doktoruma sordum önceden vermeye gerek yok demişti.siz nasıl yapıyorsunuz?birkeremi veriyorsunuz?
Ya bizim 2. aydaki aşılardan sonra şu tarihte diğer aşılar için gelin demediler. Ben şimdi ne zaman götürcem aşıya???
feyza sen adaçayı verdim dedin ya 15cc onu kaç gün verdin birde poşet çaylardanmı verdin aktardan kurutulmuşunumu aldın?şeker fln kattınmı peki içine?
başka bişey veriomusun ayça?doktormu önerdi kendinmi veriosun?ben kendim verdim daha 2,5 aylıkken havuç suyu millete uyup reflü oldu çocuk yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?