minoset iç al yanına yat sev okşa yiğiti uyuyun sonra bişeyin kalmaz özgecim
Yiğiti uyuttum canım minoset kullanabiliyor muyuz? hamilelikte kullanmıştım ilaç ama doğumdan bu yana hiç kullanmadım. Kullanılıyorsa içeyim. iki güne bir başım ağrıyor ben de anlamadım niye. Hani başlarda olsam uykusuzluk dicem ama 3 ay geçti ona da alıştım artık...
canım minosette parolda kullanbiliyorsun şahsen ben hep kullanıyorum
hoşbulduk canım,Ege'cik napıyo?,bakıcam şimdi faceden resimlerineyerimsenibenkız versene bana msn adresiniii
bende bendeeee
canımmmmm hoşgeldinn aramıza hem burayqa hemde çalışan anneler olarak bize. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. bende şimmdi face ten ekliyorum seniii
hoşbuldum canım,ikizler iyiler,annaneleri bakıyo şimdi,işe başladım ama çok zor oldu bırakmak,sen nasılsın,Yiğit'imiz napıyo?Pump hoşgeldin canım. İkizlerimiz nasıllar? İşe de başlamışsın kolay gelsin...
hoşbulduk canım,Ege'cik napıyo?,bakıcam şimdi faceden resimlerineyerimseniben
esroşum güzel yorumların için teşekkürler canımopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım,Ege'cik napıyo?,bakıcam şimdi faceden resimlerineyerimseniben
esroşum güzel yorumların için teşekkürler canımopuyorumnanaktan
biz bir taneyle zor uğraşırken sen 2 taneyle birden Allah kolaylık versin işini daima kolaylaştırsın inşallah
hoşbuldum canım,ikizler iyiler,annaneleri bakıyo şimdi,işe başladım ama çok zor oldu bırakmak,sen nasılsın,Yiğit'imiz napıyo?
bizim fotolarımız topiğine nolldu,kapanmış sanırım,yeni resimlerini ekliycektim benimkilerin neyse buraya ekliyim,bakın bakalım büyümüşler mi teyzeleriboshayallersmile
Ohh ne güzel anneannelerinin yanınızda olması iyi. Benim de işe başlamam gerekiyordu ama raporla 1 ay uzattım. yiğit bu aralar çok huysuz bakalım dra gitcez bugün..
herkese merhaba;
kızlar oğluşumun pipisindeki kıskacı bugün çıkaracaklar. bi kaç dakikalığına canı acıyacakmış ama bizim bebişin ağrı eşiği çok düşük ufff Allahım dua edinde İnşallah hiç canı yanmadan halletsinler offf oğlan annesi olmak ne zormuş yahu
dualarımız seninle olsun inşallah daa ne kıskacı ooo
Ohh ne güzel anneannelerinin yanınızda olması iyi. Benim de işe başlamam gerekiyordu ama raporla 1 ay uzattım. yiğit bu aralar çok huysuz bakalım dra gitcez bugün..
ayyy maşşallah koca bir nazarlık
Allah analı babalı sağlıklı sıhhtali büyütsün inşallah gerçi sen şimdi zorluk çekiyosun ama 2 bebeyi birden büyütmüş oluyorsun bi tane daha bebe yaparsan çağan ve duruda sana yardımcı olurlar
herkese merhaba;
kızlar oğluşumun pipisindeki kıskacı bugün çıkaracaklar. bi kaç dakikalığına canı acıyacakmış ama bizim bebişin ağrı eşiği çok düşük ufff Allahım dua edinde İnşallah hiç canı yanmadan halletsinler offf oğlan annesi olmak ne zormuş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?