2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

minoset iç al yanına yat sev okşa yiğiti uyuyun sonra bişeyin kalmaz özgecim

Yiğiti uyuttum canım minoset kullanabiliyor muyuz? hamilelikte kullanmıştım ilaç ama doğumdan bu yana hiç kullanmadım. Kullanılıyorsa içeyim. iki güne bir başım ağrıyor ben de anlamadım niye. Hani başlarda olsam uykusuzluk dicem ama 3 ay geçti ona da alıştım artık...

kızlar rota virüs aşısı askıya alınmış içinde domuz dna sı varmış vurdurmayın aşıyı diyolar kafamçokkarıştı

canım minosette parolda kullanbiliyorsun şahsen ben hep kullanıyorum

kız versene bana msn adresiniii

bende bendeeee

canımmmmm hoşgeldinn aramıza hem burayqa hemde çalışan anneler olarak bize. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. bende şimmdi face ten ekliyorum seniii
hoşbulduk canım,Ege'cik napıyo?,bakıcam şimdi faceden resimlerineyerimseniben
esroşum güzel yorumların için teşekkürler canımopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım,Ege'cik napıyo?,bakıcam şimdi faceden resimlerineyerimseniben
esroşum güzel yorumların için teşekkürler canımopuyorumnanaktan

biz bir taneyle zor uğraşırken sen 2 taneyle birden Allah kolaylık versin işini daima kolaylaştırsın inşallah

bizim fotolarımız topiğine nolldu,kapanmış sanırım,yeni resimlerini ekliycektim benimkilerin neyse buraya ekliyim,bakın bakalım büyümüşler mi teyzeleriboshayallersmile
Çağan

Duru

hoşbuldum canım,ikizler iyiler,annaneleri bakıyo şimdi,işe başladım ama çok zor oldu bırakmak,sen nasılsın,Yiğit'imiz napıyo?

Ohh ne güzel anneannelerinin yanınızda olması iyi. Benim de işe başlamam gerekiyordu ama raporla 1 ay uzattım. yiğit bu aralar çok huysuz bakalım dra gitcez bugün..

bizim fotolarımız topiğine nolldu,kapanmış sanırım,yeni resimlerini ekliycektim benimkilerin neyse buraya ekliyim,bakın bakalım büyümüşler mi teyzeleriboshayallersmile

ahh ahh ahh canım canım muhteşemler. Allahım nazarlardan saklasın

ayyy maşşallah koca bir nazarlık
Allah analı babalı sağlıklı sıhhtali büyütsün inşallah gerçi sen şimdi zorluk çekiyosun ama 2 bebeyi birden büyütmüş oluyorsun bi tane daha bebe yaparsan çağan ve duruda sana yardımcı olurlar

herkese merhaba;
kızlar oğluşumun pipisindeki kıskacı bugün çıkaracaklar. bi kaç dakikalığına canı acıyacakmış ama bizim bebişin ağrı eşiği çok düşük ufff Allahım dua edinde ınşallah hiç canı yanmadan halletsinler offf oğlan annesi olmak ne zormuş yahu

Ohh ne güzel anneannelerinin yanınızda olması iyi. Benim de işe başlamam gerekiyordu ama raporla 1 ay uzattım. yiğit bu aralar çok huysuz bakalım dra gitcez bugün..

benimkide çok huysuz mevsim değişmesi yüzünden mi acaba bende doktordan geldim bende alerji olduğu için bebemede bulaşmış şimdi idrar torbasıyla duruyo idrarını yapsa tahlile gitces hastaneye geri

dualarımız seninle olsun inşallah daa ne kıskacı ooo

dualarımız seninle olsun inşallah daa ne kıskacı ooo

cumartesi sünnet oldu oğluşum bu değişik bi yöntem. Plastik kıskaç taktılar kuzuma dikiş yerine
öğrenmek istersen netten ürokidse gir yada kolay sünnet dr ferda şenel
offf yine stress oldum yahu eyvahedigeldismile

Duru'da çok huysuz bu aralar,sanırım havalardan canım

sağol canım,bi daha yapmam sanırım,ben sezonu kapattımkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım,nesi var oğluşunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…