2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorcam
rotanın ikinci dozundada 140 aldılar mı sizden
bizden aldılar bu kaaa beklemiyodum

masallah melisaya masallahhh
salya dişin gostergesi degilmiş bizede doktor aynisini dedi.ateste yapmamaiş amann masallah.bzimki 39 u bile gecti bu sefer.

ayrica ben de tepesindeki saclari kısalticam cok komik oldu cocuk:))

feyzae ve esmer korku dolu anlar yaşamışsınız
Allah bir daha yaşatmasın
geçmiş olsun

kızlar 2 gündür giremedim pazar günü bir gezdik bir gezdik pazrtesi tabi baş ağrısıylan uyandım zehir gibiydi neyseki şimdi iyiyim yarına görüşürük zemuszemus

kızlar bişi sorcam
rotanın ikinci dozundada 140 aldılar mı sizden
bizden aldılar bu kaaa beklemiyodum

Turkiye'de 2 doz icin de ayri para aliyolar bildigim kadariyla.
Amerika'da diger asilarla birlikte rutin rota asini da yapiyorlar, sigorta karsiliyor para vermedik biz.

masallah melisaya masallahhh
salya dişin gostergesi degilmiş bizede doktor aynisini dedi.ateste yapmamaiş amann masallah.bzimki 39 u bile gecti bu sefer.

ayrica ben de tepesindeki saclari kısalticam cok komik oldu cocuk:))

yaa kesme
kereme has bi hava var
bozma cocuğuu ,
ama bizim kuaför gelcek yarın
eğer karar değiştirmezsem
offf.büyünce bana kızarmı

Turkiye'de 2 doz icin de ayri para aliyolar bildigim kadariyla.
Amerika'da diger asilarla birlikte rutin rota asini da yapiyorlar, sigorta karsiliyor para vermedik biz.

ilk asıda sordum o kız yok dedi ödenmicek
ondan kafam karıstı yanlıs bilgi vermiş
iyiki azırlıksız gimemişim yoksam kızımı rehin alırlardı sempatiksalakcinni

atesi 37.1 cok mu koltuk altından ölçtüm
acaba popodanmı ölçsem

uykum kaçtı bakayım dedim eee bu saatte kimse olmaz tabi

esmer, feyza geçmiş olsun Allah tüm bebekleri korusun....

Özgeeee ben gördüm canım o sapık mesajları,merak ettim diğer mesajlarına bakayım dedim önce hamile gibi girmiş bir kaç forumda yazmış işte hamileyim bende falan sonra düşürdüm bebeği diye yazmış sonra başlamış sapık sapık mesajlara ama ne laflar bizim topic te cvp veren olmadı diğer topiclerde cvp da vermişler o da onlara karşılık vermiş demekki şikayet oldu ben daha bitirememişken :)))))))))) sildiler adamın tüm mesajlarını

esmerle feyzaya ne olmuş banada söyleyin çok merak ettim

canım feyzae uyandığında kızçesini beşiğinde görememiş çok korkmuş meğer bizim yaramaz kızçe beşiğin kenarına girivermiş
esmerde ayazı yüzüstü yatırıyormuş sonram bir bakmış ki ayaz yastığı üstüne düşürmüş neyseki annesi yastığı kaldırdığında ayaz ın bakıp birde üstüne üstlük sırıttığını görmüş
şimdi böyle anlattığıma bakma onların yerinde ben olsaydım aklım çıkardı ki zaten ikiside çok korkmuşşş

günaydınnnn

şişttt esmerrr:1ninca:

anca geldi sesin buraya kadar kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın julicim. bu ayı da ek gıdasız geçireceksiniz.
şapkayı bence atar melisacık tutmaz kafada, en iyisi kestirmek sanırım saçları.

bizde 38.8 ateşi gördük biraz önce. calpol verdim. 37.7 ye düştü. mızırdanıyor garibim.

oyy kıymamam ben o kuzuya

süper gidiyo bence kilosu. artık her ay 1 kilo dönem, yavaş yavaş bitiyor zaten canım

kısa özet için teşekkür ederiz canım sositososito

kısa özet için teşekkür ederiz canım sositososito[/QUOTE]

rica ederik her zaman yerimseniben

maşallah meloşa gidiy demek saçlar çok üzüldüüm çok üzüldfüüümmmzemuszemus

senin kızın da kel olsun:umursamaz:

vaveyy neredesin kız kaç gündür görüşemiyik

anam özledinmi beni :):):
pazar günü bir gesdim kiii anlatamam pazartesi de pazarın acısını çıkarmak istercesine baş ağrısı vardı bütün gün yattım :):): ama annemde yatıığım için bakamadım buralaraa
napıyon esas sen görinmiyin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…