günaydın kıızlaaarrrzemuszemusnasılsınızboshayallersmile
gunaydın kızlar. neyseki aşı ateşimizi atlattık şükür şurupla. sabahta güzel kalktı kuzum. bırakıp geldim :sinifsinif:
günaydın canımm iyiyiss
sizler nasılsınıs
oğlum hasta teyzesi,:çok üzgünüm:dün sabaha karşı acile götürdük,üşütmüşüz kuzumu,ilaç verdi,kullanıyoruz,sabah 5te yine ağlayarak uyandı,öksürürken çok canı yanıyo sanırım,kızı korumaya çalışıyoruz,inşallah ona da bulaşmazeyvahedigeldismile
günaydın kıızlaaarrrzemuszemusnasılsınızboshayallersmile
anam özledinmi beni :):):
pazar günü bir gesdim kiii anlatamam pazartesi de pazarın acısını çıkarmak istercesine baş ağrısı vardı bütün gün yattım :):): ama annemde yatıığım için bakamadım buralaraa
napıyon esas sen görinmiyin hihoyyyt
gunaydın kızlar. neyseki aşı ateşimizi atlattık şükür şurupla. sabahta güzel kalktı kuzum. bırakıp geldim :sinifsinif:
oğlum hasta teyzesi,:çok üzgünüm:dün sabaha karşı acile götürdük,üşütmüşüz kuzumu,ilaç verdi,kullanıyoruz,sabah 5te yine ağlayarak uyandı,öksürürken çok canı yanıyo sanırım,kızı korumaya çalışıyoruz,inşallah ona da bulaşmazeyvahedigeldismile
sağol canıım,annem ayva,elma kaynatıyo,ıhlamurda koyuyo içine,gün içinde iyi ama sabahları öksürerek ve ağlayarak uyanıyo,çok üzülüyorum,normalde hiç huysuz ve ağlayan bi çocuk değildir,çok sessiz sakindir,bu halde görünce içime çok dokunuyo:çok üzgünüm:ayy kıyamam ben kuzumaa inşallah çabuk atlatır :Saruboceq:
mevsim değişikliğindendir canım güsel güsel kullanın ilaçlarını
çünkü benimkide hala düzelemedi 4 tane doktora götürdüm
bide ıhlamur içirsene canım öksürüğüne iyi geldi benimkinin
sağol canıım,annem ayva,elma kaynatıyo,ıhlamurda koyuyo içine,gün içinde iyi ama sabahları öksürerek ve ağlayarak uyanıyo,çok üzülüyorum,normalde hiç huysuz ve ağlayan bi çocuk değildir,çok sessiz sakindir,bu halde görünce içime çok dokunuyo:çok üzgünüm:
günaydın bacılar nassınız
esmer yok mu bugün bi aksiyonun
ateş yaptımı? bizimde bugün babası götürecek biraz sonra oğlumu aşıya off inş.ateş yapmaz
Delf'cim Ege'de hasta sanırım,geçmiş olsun canıma.s.
ceyce ve delf günaydın sizlerede zemuszemus
yok çok monoton geçirdik dün gece ve bu sabahı :dilcikar:
valla ne kaa aktraksiyondur bilmem ama doğum yapalı 5 ay bitti ve emzirmeyen ben daha 1 kerecik regli oldum. akannehir
haydin geçmiş olsun canım.
o bırakıp gelmek çok kötü zaten yaa :sinifsinif:
çok çok geçmiş olsun canım.
bir an önce geçer inşallah, insanın çok içi acıyor.
sağol esmercim. bende 3. adeti yaşıyorum şu an
esmeeer gız ya menepoza girdin ya da ayaza kardeş geliyi tabi buldun hımbıl oğlanı uyuyup duruyo sen de kardeş yapıyon demi he he he
kaydirigubbakcemile
sağol esmercim. bende 3. adeti yaşıyorum şu an
hormonlar anca düzene giriyodur canım,ben 52.gün oldum,ama çoğu arkadaşım 4-5 ay sonra ancak oldu,endişe etmeyin,biraz sıkıntı yapar ama geçecektir:teselli:bende 4 ay oldu hala kırmızı kart görmedim
hey Allah ım bir ara ay kırmızıyı görmeyekde hamile kalak diye uğraşıyoduk
şimcik kırmızı kart görek die uğraşıyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?