2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar. neyseki aşı ateşimizi atlattık şükür şurupla. sabahta güzel kalktı kuzum. bırakıp geldim :sinifsinif:

oğlum hasta teyzesi,:çok üzgünüm:dün sabaha karşı acile götürdük,üşütmüşüz kuzumu,ilaç verdi,kullanıyoruz,sabah 5te yine ağlayarak uyandı,öksürürken çok canı yanıyo sanırım,kızı korumaya çalışıyoruz,inşallah ona da bulaşmazeyvahedigeldismile
günaydın canımm iyiyiss
sizler nasılsınıs

ayy kıyamam ben kuzumaa inşallah çabuk atlatır :Saruboceq:
mevsim değişikliğindendir canım güsel güsel kullanın ilaçlarını
çünkü benimkide hala düzelemedi 4 tane doktora götürdüm
bide ıhlamur içirsene canım öksürüğüne iyi geldi benimkinin

günaydın kıızlaaarrrzemuszemusnasılsınızboshayallersmile

günaydııın ikiz anasıolumunekankayizsmile

hee özledim gel yamacıma:1hug:
gezente nolcekalsanaalsanasmile
ben acanım heç görünmem emme brdayım hep:1ninca:

gunaydın kızlar. neyseki aşı ateşimizi atlattık şükür şurupla. sabahta güzel kalktı kuzum. bırakıp geldim :sinifsinif:

darısı perşembe bizim başımıza

guzuuuum çağanım Allah şifa versin kıyamam saaaohaoldumsmile

çok şükürr ben ateşten çok korkuyorum
birde 4. ay aşıları 2. ayın aynısı ama
2. ayda ateş olmadı 4. ayınkinde hem ateşhemde çok huzursuz oldu benimde yavrum
2 gün uyutmadı bizi sürekli ağlar ağlar CADIARZU

sağol canıım,annem ayva,elma kaynatıyo,ıhlamurda koyuyo içine,gün içinde iyi ama sabahları öksürerek ve ağlayarak uyanıyo,çok üzülüyorum,normalde hiç huysuz ve ağlayan bi çocuk değildir,çok sessiz sakindir,bu halde görünce içime çok dokunuyo:çok üzgünüm:

hee özledim gel yamacıma:1hug:
gezente nolcekalsanaalsanasmile
ben acanım heç görünmem emme brdayım

he valla kesin kanaat geldim artık
gel anam ben saaa özel yer yapam en vıp sinden Şeniz

üzülme annesi daha çok küçükler düşe kalka büyüyecekler
biz hepimiz öle büyümedik mi
biliyorum anne yüreği nede olsa için gidiyo ama atlatcaktır merak etme olumunekankayizsmile

günaydın bacılar nassınız

esmer yok mu bugün bi aksiyonun

yok çok monoton geçirdik dün gece ve bu sabahı :dilcikar:

valla ne kaa aktraksiyondur bilmem ama doğum yapalı 5 ay bitti ve emzirmeyen ben daha 1 kerecik regli oldum. akannehir

haydin geçmiş olsun canım.
o bırakıp gelmek çok kötü zaten yaa :sinifsinif:

çok çok geçmiş olsun canım.
bir an önce geçer inşallah, insanın çok içi acıyor.

ateş yaptımı? bizimde bugün babası götürecek biraz sonra oğlumu aşıya off inş.ateş yapmaz

canım bizde ikidir yapıyor. 39 ları görüyoruz. neyseki şurupla düşüyor ama tabii huzursuz oluyor .

Delf'cim Ege'de hasta sanırım,geçmiş olsun canıma.s.

canım çok geçmiş olsun. kıyamam ben ona yaa. çabucak atlatsın hemen. Ege nin aşıdan ateşi çıktı canım 39 ları gördük. neyseki düştü şurupla sağol canım.

ceyce ve delf günaydın sizlerede zemuszemus

gunaydın canımm

esmeeer gız ya menepoza girdin ya da ayaza kardeş geliyi tabi buldun hımbıl oğlanı uyuyup duruyo sen de kardeş yapıyon demi he he he
kaydirigubbakcemile

Allah ım benim yavrumu ve hoyanın guzusunu da geceleyin uyuyan bebelerden yap aminnn

bende 4 ay oldu hala kırmızı kart görmedim
hey Allah ım bir ara ay kırmızıyı görmeyekde hamile kalak diye uğraşıyoduk
şimcik kırmızı kart görek die uğraşıyok

esmeeer gız ya menepoza girdin ya da ayaza kardeş geliyi tabi buldun hımbıl oğlanı uyuyup duruyo sen de kardeş yapıyon demi he he he
kaydirigubbakcemile

valla menapoza girmiş olmayı tercih ederim.
nasılsa tükkanı kapadım ben :roflol:

sağol esmercim. bende 3. adeti yaşıyorum şu an

darısı başıma :Saruboceq:

bende 4 ay oldu hala kırmızı kart görmedim
hey Allah ım bir ara ay kırmızıyı görmeyekde hamile kalak diye uğraşıyoduk
şimcik kırmızı kart görek die uğraşıyok
hormonlar anca düzene giriyodur canım,ben 52.gün oldum,ama çoğu arkadaşım 4-5 ay sonra ancak oldu,endişe etmeyin,biraz sıkıntı yapar ama geçecektir:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…