hormonlar anca düzene giriyodur canım,ben 52.gün oldum,ama çoğu arkadaşım 4-5 ay sonra ancak oldu,endişe etmeyin,biraz sıkıntı yapar ama geçecektir:teselli:
Allah ım benim yavrumu ve hoyanın guzusunu da geceleyin uyuyan bebelerden yap aminnn
bende 4 ay oldu hala kırmızı kart görmedim
hey Allah ım bir ara ay kırmızıyı görmeyekde hamile kalak diye uğraşıyoduk
şimcik kırmızı kart görek die uğraşıyok
esmer kız psikolojik olarakmı emzirionda senin regl olmuyor ohaoldumsmile
delfcim ateşi çıkıncamı verdin carpolü ben 2.ayda ateşi çıkmadan vermeye başlamıştım.4 saat arayla ona rahmen hep ateşlendi iki gün mızmızlandı korkuyorum bugün yine öyle olursa diye
amiiinnn
he he he ben de bu ay görmedinm görmem lazım
geçen sene de bu zamanlar hamileymişim adet olmadım yaa diye saf saf geziniyodum ortalıkta sonra test yapmak gelmişti aklıma ohaoldumsmile
ama şimdi hamile olmam için beyimle çift kale maç yapmam lazım demi yapmadan hamile kalamam yanüülaelaelaelaelaesositososito
canım calpol den daha etkili fitil ben hep fitil verdim paranox
hormonlar anca düzene giriyodur canım,ben 52.gün oldum,ama çoğu arkadaşım 4-5 ay sonra ancak oldu,endişe etmeyin,biraz sıkıntı yapar ama geçecektir:teselli:
esmer kız psikolojik olarakmı emzirionda senin regl olmuyor ohaoldumsmile
delfcim ateşi çıkıncamı verdin carpolü ben 2.ayda ateşi çıkmadan vermeye başlamıştım.4 saat arayla ona rahmen hep ateşlendi iki gün mızmızlandı korkuyorum bugün yine öyle olursa diye
hiç maç yapmadınıs mı olm
ya hamileysen Allah ın işi
nan smileylerin arasında bi hamile karıcık var dı nere kaçtııı
nasıl kullanıyorsun canım onu? olmadı ondan alayım ben
nasıl kullanıyorsun canım onu? olmadı ondan alayım ben
spazmo panalgine diye bi fitil aldım ben de kullanan var mı ateş düşürücüymüş dr. kaplıcaya gideceğiz deyince al yanında bulunsun dediydi
yok kesünlükle hamüle olamam maç yapmadık antrenman bilem yok gızım
bunu mu arıyon aha burda:CüvCüv:
sürekli tatlıya saldırır durumdayım yaa
hormonların saldırıo demekki tatlıya. aman fazla tatlıda yeme kocana yazık kızım laelaelaelaelae
dün bakem alcek mi ayaz göğsümü dedim merak ettim. süt falan yok tabii, kuru meme :roflol:
önce yaladı sonra öğürdü pis herif
acaba yalattım diye mi hastalanamıyom ben kaydirigubbakcemile3
yavrum şimdiden yalamayamı başladı beğenmemiştir kızım seninkinilülülülülülü
bebişin totosuna tıkıyon canım.
totonun yanaklarını da yapıştıryon birbirine ki ıkınıp geri pırtlatmasın fitili delikafadulden
bebişin totosuna tıkıyon canım.
totonun yanaklarını da yapıştıryon birbirine ki ıkınıp geri pırtlatmasın fitili delikafadulden
yaa bacılar ben ayaza don almak istiim ama bulamıyom küçücük.
bazı çıtçıtsız badileri var, sırtı açılmasın diye don giydirip içine sokmak istiyom ama don yok.
donsuz kaldı oğlum akannehir
hiç don giydireniniz var mı, nerden buldunuz
günaydın herkese biz aşımızı olduk geldik çok ağladık bugün hıçkıra hıçkıra eve gtrdim fitil verdim emzirdim uyuttum şimdi geldim işe sizde ne var ne yok
hee çocuk bile yalamıyor, elimde patladı bu koca memeler :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?