2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin totosuna tıkıyon canım.
totonun yanaklarını da yapıştıryon birbirine ki ıkınıp geri pırtlatmasın fitili delikafadulden

nasıl don arıon sen? slip şeklindemi baksır şeklindemi ? ben ikisindende aldım atlet li takım olarak aldım çok ciciler rengarenk.

günaydın herkese biz aşımızı olduk geldik çok ağladık bugün hıçkıra hıçkıra eve gtrdim fitil verdim emzirdim uyuttum şimdi geldim işe sizde ne var ne yok

kuzum yaa, sakinleşmiş uyanır inşallah.
öğlen gelecek dimi yanına

esmer şimcik ben saa teşekkür ederim aydınlatman içinde
fazla aydınlatmışsın gözlerim kamaştı canumm
bu kaa olur aynı yaptıklarımı sende güzel kimse ifade edemezdi :):): delikafadulden

daha detaya girerdim ama toplumiçindeyiz, ayup olmasın didim hihoyyyt

ya geri pırtlarsa neyapacaz? ben öyle bir kaza yaşadım çünkü kakasının yapsın diye sokmaya çalışırken bir pırtlattı üstüm başım pırt pırt oldulaelaelaelaelae

bayağı işe yaramış o zaman sokma çabası. :roflol:
yanakları sık bacım. ittiriver sonra sıkıştır butlardan

günaydın herkese biz aşımızı olduk geldik çok ağladık bugün hıçkıra hıçkıra eve gtrdim fitil verdim emzirdim uyuttum şimdi geldim işe sizde ne var ne yok
feyza geçmiş olsun canım .bizimde babamız götürdü şimdi sağlık ocağındalar inş. ağrısız ve ateşsiz geçiririz. hangi fitili verdin? bende calpol şurup var fitilde almayı düşünüyorum.

nasıl don arıon sen? slip şeklindemi baksır şeklindemi ? ben ikisindende aldım atlet li takım olarak aldım çok ciciler rengarenk.

ikisi de olur. hatta baksır daa da komik olur.
nerden aldınız peki. ben pazar hep gezdim bulamadım :1no2:

bende var kıızlar don,yollim ben esmerle sana kıı,giydirirsiniz yumuşak yumuşak popişlerine kuzularınkaydirigubbakcemile3

sağol bacım. nerelerden bulunur bu minimini donlar onu de yeter valla

4.ayda işe başladığım için annesini pek ememedi ama meleğim 8640kg olmuş boyumuz bayağı uzamış 68 cm olmuş.ek gıdaya geçme anne sütü ver bir dahaki ay kontrolünde verelim dedi oturtma kesnlkle dedi bu arada arkadaşlar en az 1 ay daha bekle dedi

bende var kıızlar don,yollim ben esmerle sana kıı,giydirirsiniz yumuşak yumuşak popişlerine kuzularınkaydirigubbakcemile3

he vallah yolla
benimkine külotlu çorap giydiremiyim sıkiiiyy bacaklarınıı donda yok
ayaklı donlarda olmiyyy
gerçi yaz geldi
atlet bez gezerler evin içinde delikafadulden:lepi:

öğlen getrmeyin dedin fitil verdim ama yedirn dedim perişan olmasın getir götür bugün ayrı kaldık yavrumlan

bayağı işe yaramış o zaman sokma çabası. :roflol:
yanakları sık bacım. ittiriver sonra sıkıştır butlardan
[/QUOTE]

süpersin canım bu detaylı anlatımını akşam eve gidince uygulayacağım inş.gene galip gelen kerem olmaz bu işte

günaydın feyza'cım,geçmiş olsun kuzumuza,inşallah ateşlenmez,fitil iyi gelicektir,benimkilerin ilk aylarda kaka yapamam problemi vardı,o zaman vermişlerdi o fitili bize,çok iyi geldi:ecrin_bebek:

esmer ayup felan kalmadı yafff maçlar taçlar kaleler bahsediyos nasolsa
bebeğin tötüne fitil sokmayı anlatmışsın çok mu

maşallah canım kuzuyaaa
teyzesinden koca bir nazarlık

maşallah canım kocaman olmuş senin kız. doktormu oturtturmayın dedi? bizimkiside h.sonu destekli koltukta ve kucakta oturtmaya başlayın dedi.

dün nuru kucağıma almadan göğsümü açtım emzirecektim nur memişi görünce yattığı yerden yalanmaya başladı çok güldüm yaaa

bebek eşyası satan yerlerde oluyo canım,genelde atlen kilot takım oluyo,bana hediye gelmişti ama bi çok yerde gördüm ben,mothercarede var mesela,bulamzsan alır yollarım ben sana vallaa.s
ikisi de olur. hatta baksır daa da komik olur.
nerden aldınız peki. ben pazar hep gezdim bulamadım :1no2:

sağol bacım. nerelerden bulunur bu minimini donlar onu de yeter valla

ben geçen aşısında paranox verdiler bi sabh verdim hiçde ateşimz çıkmamıştı fitil iyi gelmişti bakalım bu sefer nasıl olcak anneme tembih ettim eve gidyorum ki üst üste giydirmiş dedim sakın giydirme bakalım ne yapcak

canım benim eşim çocuğa bakar ama aşı olcağı zamn taa hastanin kapısnda bekler hiç dayanamaz yani seninki iyi götrmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…