bebişin totosuna tıkıyon canım.
totonun yanaklarını da yapıştıryon birbirine ki ıkınıp geri pırtlatmasın fitili delikafadulden
yaa bacılar ben ayaza don almak istiim ama bulamıyom küçücük.
bazı çıtçıtsız badileri var, sırtı açılmasın diye don giydirip içine sokmak istiyom ama don yok.
donsuz kaldı oğlum akannehir
hiç don giydireniniz var mı, nerden buldunuz
sorma yaa bende don bulamıyomm :bbo:
günaydın herkese biz aşımızı olduk geldik çok ağladık bugün hıçkıra hıçkıra eve gtrdim fitil verdim emzirdim uyuttum şimdi geldim işe sizde ne var ne yok
esmer şimcik ben saa teşekkür ederim aydınlatman içinde
fazla aydınlatmışsın gözlerim kamaştı canumm
bu kaa olur aynı yaptıklarımı sende güzel kimse ifade edemezdi :):): delikafadulden
ya geri pırtlarsa neyapacaz? ben öyle bir kaza yaşadım çünkü kakasının yapsın diye sokmaya çalışırken bir pırtlattı üstüm başım pırt pırt oldulaelaelaelaelae
feyza geçmiş olsun canım .bizimde babamız götürdü şimdi sağlık ocağındalar inş. ağrısız ve ateşsiz geçiririz. hangi fitili verdin? bende calpol şurup var fitilde almayı düşünüyorum.günaydın herkese biz aşımızı olduk geldik çok ağladık bugün hıçkıra hıçkıra eve gtrdim fitil verdim emzirdim uyuttum şimdi geldim işe sizde ne var ne yok
nasıl don arıon sen? slip şeklindemi baksır şeklindemi ? ben ikisindende aldım atlet li takım olarak aldım çok ciciler rengarenk.
bende var kıızlar don,yollim ben esmerle sana kıı,giydirirsiniz yumuşak yumuşak popişlerine kuzularınkaydirigubbakcemile3
bende var kıızlar don,yollim ben esmerle sana kıı,giydirirsiniz yumuşak yumuşak popişlerine kuzularınkaydirigubbakcemile3
kuzum yaa, sakinleşmiş uyanır inşallah.
öğlen gelecek dimi yanına
daha detaya girerdim ama toplumiçindeyiz, ayup olmasın didim hihoyyyt
bayağı işe yaramış o zaman sokma çabası. :roflol:
yanakları sık bacım. ittiriver sonra sıkıştır butlardan
günaydın feyza'cım,geçmiş olsun kuzumuza,inşallah ateşlenmez,fitil iyi gelicektir,benimkilerin ilk aylarda kaka yapamam problemi vardı,o zaman vermişlerdi o fitili bize,çok iyi geldi:ecrin_bebek:günaydın herkese biz aşımızı olduk geldik çok ağladık bugün hıçkıra hıçkıra eve gtrdim fitil verdim emzirdim uyuttum şimdi geldim işe sizde ne var ne yok
4.ayda işe başladığım için annesini pek ememedi ama meleğim 8640kg olmuş boyumuz bayağı uzamış 68 cm olmuş.ek gıdaya geçme anne sütü ver bir dahaki ay kontrolünde verelim dedi oturtma kesnlkle dedi bu arada arkadaşlar en az 1 ay daha bekle dedi
4.ayda işe başladığım için annesini pek ememedi ama meleğim 8640kg olmuş boyumuz bayağı uzamış 68 cm olmuş.ek gıdaya geçme anne sütü ver bir dahaki ay kontrolünde verelim dedi oturtma kesnlkle dedi bu arada arkadaşlar en az 1 ay daha bekle dedi
ikisi de olur. hatta baksır daa da komik olur.
nerden aldınız peki. ben pazar hep gezdim bulamadım :1no2:
sağol bacım. nerelerden bulunur bu minimini donlar onu de yeter valla
feyza geçmiş olsun canım .bizimde babamız götürdü şimdi sağlık ocağındalar inş. ağrısız ve ateşsiz geçiririz. hangi fitili verdin? bende calpol şurup var fitilde almayı düşünüyorum.
yoolıyım kız ver bakiim adresinihe vallah yolla
benimkine külotlu çorap giydiremiyim sıkiiiyy bacaklarınıı donda yok
ayaklı donlarda olmiyyy
gerçi yaz geldi
atlet bez gezerler evin içinde delikafadulden:lepi:
kızım üniversite mezunu doğuyo bunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dün nuru kucağıma almadan göğsümü açtım emzirecektim nur memişi görünce yattığı yerden yalanmaya başladı çok güldüm yaaa
dün nuru kucağıma almadan göğsümü açtım emzirecektim nur memişi görünce yattığı yerden yalanmaya başladı çok güldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?