dün nuru kucağıma almadan göğsümü açtım emzirecektim nur memişi görünce yattığı yerden yalanmaya başladı çok güldüm yaaa
günaydın feyza'cım,geçmiş olsun kuzumuza,inşallah ateşlenmez,fitil iyi gelicektir,benimkilerin ilk aylarda kaka yapamam problemi vardı,o zaman vermişlerdi o fitili bize,çok iyi geldi:ecrin_bebek:
teşkkür ederim canım inşllh ateşlnmez ben ilk ay aşımızda fitl verdim olduğu gb içini boşalttı üff çok işe yarıyor fitl geri çıktığı için yeni fitl veriyorum
teşkkür ederim canım inşllh ateşlnmez ben ilk ay aşımızda fitl verdim olduğu gb içini boşalttı üff çok işe yarıyor fitl geri çıktığı için yeni fitl veriyorum
kızım üniversite mezunu doğuyo bunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buğlem o yalanmayı beni taa uzaktan görünce yapıyor çok gülüyoruz
öğlen getrmeyin dedin fitil verdim ama yedirn dedim perişan olmasın getir götür bugün ayrı kaldık yavrumlan
süpersin canım bu detaylı anlatımını akşam eve gidince uygulayacağım inş.gene galip gelen kerem olmaz bu işte
4.ayda işe başladığım için annesini pek ememedi ama meleğim 8640kg olmuş boyumuz bayağı uzamış 68 cm olmuş.ek gıdaya geçme anne sütü ver bir dahaki ay kontrolünde verelim dedi oturtma kesnlkle dedi bu arada arkadaşlar en az 1 ay daha bekle dedi
dün nuru kucağıma almadan göğsümü açtım emzirecektim nur memişi görünce yattığı yerden yalanmaya başladı çok güldüm yaaa
bebek eşyası satan yerlerde oluyo canım,genelde atlen kilot takım oluyo,bana hediye gelmişti ama bi çok yerde gördüm ben,mothercarede var mesela,bulamzsan alır yollarım ben sana vallaa.s
buğlem o yalanmayı beni taa uzaktan görünce yapıyor çok gülüyoruz
bir sürü alıntı yapmıştım hepsi uçtu hatırladığım kadarı ile yazayım.
Feyzacım öncelikle maşallah ardından da inş ateş yapmaz.
Esmercim don bulursan bana da yollaaa ya da izmire gel kendin ver zemuszemus
feyzaaa maşallah dedik buğlem e ama hiççç görmedin :umursamaz:
olsun canım, sağlıklı olsun da bu öğlen emişmeyiverin
inşallah, üst baş batmasın sonra sempatiksalakcinni
kocaman olmuşunuz yaa, süper
uzaktan kumandalı nur
sağol canım yaa, demen yeter.
haftasonu mothercare'e baktım 82 cm falan vardı hep.
idil baby'e falen bakem barim
yürüyen entegre tesis yaklaşıyor diyodur
öncelikli gezi planımız ankara şekercim.
ama sağım solum belli olmaz bakarsın ayaz'ı babasına satıp günübirlik izmir bile yapabilirim bi ara
cee der kaçarım zemuszemus
bir sürü alıntı yapmıştım hepsi uçtu hatırladığım kadarı ile yazayım.
Feyzacım öncelikle maşallah ardından da inş ateş yapmaz.
Esmercim don bulursan bana da yollaaa ya da izmire gel kendin ver zemuszemus
çok geçmiş olsun canım,nooldu Melisa'ya öyle,üşüttümü,ama 37.2 ateş çok değil panik yapma,çağan'ın 37.3 ateşine doktor ateşi yok demişti,Allah korusun meleklerimizigünaydın
bütün gece ııhhh layıp durdu yavrum ates 37.2 ye cıktı bizim için ilk ti
acamadı kendini sanırım bide bacakları ağrıdı
fitil verdim
yarım saat sonra öyle bir kustu cok kötü oldu gözleri kaydı tıkandı gecenin üçünde ne yapacağımızı sasırdık:sinifsinif:
sırtına falan vurdum acıldı
neyseki şimdi iyi rabbim tekrar yasatmasın insallah
yaa kızlar ben oyun halısı alacam benimkilere,malum iki çocuğu oyalamak kolay olmuyo,alan varmı hiç,ne tavsiye edersiniz,şöyle oyuncağı falan bol olsun,vakit geçirsinler istiyorumalsanaalsanasmileana kucağının oyuncaklarından çabuk sıkıldılar,şimdi onu taktığımda ikisi de tükürmeye başlıyokaydirigubbakcemile3
günaydın
fitil verdim
yarım saat sonra öyle bir kustu cok kötü oldu gözleri kaydı tıkandı gecenin üçünde ne yapacağımızı sasırdık:sinifsinif:
ası olmustu pump atesi cok değil ama cok ağrısı vardı ondan vermiştim.çok geçmiş olsun canım,nooldu Melisa'ya öyle,üşüttümü,ama 37.2 ateş çok değil panik yapma,çağan'ın 37.3 ateşine doktor ateşi yok demişti,Allah korusun meleklerimizi
saol esmerimoyy geçmiş olsun korkmuşsunuzdur bayağı kusunca.
belki fitil ağır gelmiştir julim, ondan kusmuştur.
şimdi iyiymiş neyse.
bi daha yaşamayın inşallah
geçmiş olsun juliet zor olmuş ama geçmiş bidaha olmaz inşallah benimkide karmada ateşlenmişti sen çalışmayacaksın değilmi ben işe başlıyorum artık keşke mümkün olsaydıda bebeğimle biraz daha vakit geçirebilseydim ayrıyken çok özlüyorum onu aklım hep evde kalıyor nasıl diye
bende tiny love'nin maymun adası oyun halısı var, çok memnunum.
müziği falan çok ilgisini çekiyor benimkinin
geçmiş olsun juliet zor olmuş ama geçmiş bidaha olmaz inşallah benimkide karmada ateşlenmişti sen çalışmayacaksın değilmi ben işe başlıyorum artık keşke mümkün olsaydıda bebeğimle biraz daha vakit geçirebilseydim ayrıyken çok özlüyorum onu aklım hep evde kalıyor nasıl diye
günaydın
fitil verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?