günaydın kızlar
julıı geçmiş olsun canım. benımkıde çok kusuyor bigün uykuda kusarda tıkanırsa dıye çok korkuyorum bulamadım su kusmasına bi çare.. allah korusun bebklerimizi..
bende şimdi tiny love tekmele ve oynaya bakıyorum,çağan tekmelemeyi çok seviyo,sanırım onu alıcam
hoşgeldin ilaydaazemuszemus
pumpkins hoşbuldum canım günaydın senin bebeler nasıl canım uslularmı şahsen benimki çok cazgır 2 sakin bebişle uğraşmış kadar oluyorum sanırım
allah kolaylık versin hepimize bende çok isterdim ikizlerim olsun ama demekki tek tek devam edicesss artık canları sağolsun hepsinin
bende ikisi arasında kaldım canım,ama benimkiler tekmelemeyi çok seviyo,ne bulurlarsa tekmeliyolar,o yüzden bun alıcam sanırımkaydirigubbakcemile3tekmele ve oyna çok güzel, bende onu çok sevmiştim.
ama alacağım dönem hiç bulammaıştım onu. hep stokta yok diyordu netteki mağazalar.
bende maymun adasını almıştım onun için.
allah korusun meleklerimizi
bizde gece eşimle ona sükrettik zaten
ya biz olmasaydık nolurdu :sinifsinif:
bende almak istiyorum bu oyun halılarından..nasıl bişey alsam karar veremedim:uhm:yaa kızlar ben oyun halısı alacam benimkilere,malum iki çocuğu oyalamak kolay olmuyo,alan varmı hiç,ne tavsiye edersiniz,şöyle oyuncağı falan bol olsun,vakit geçirsinler istiyorumalsanaalsanasmileana kucağının oyuncaklarından çabuk sıkıldılar,şimdi onu taktığımda ikisi de tükürmeye başlıyokaydirigubbakcemile3
günaydın
bütün gece ııhhh layıp durdu yavrum ates 37.2 ye cıktı bizim için ilk ti
acamadı kendini sanırım bide bacakları ağrıdı
fitil verdim
yarım saat sonra öyle bir kustu cok kötü oldu gözleri kaydı tıkandı gecenin üçünde ne yapacağımızı sasırdık:sinifsinif:
sırtına falan vurdum acıldı
neyseki şimdi iyi rabbim tekrar yasatmasın insallah
delf egeyede gecmiş olsun
melisa daha 1 aylıkken doktor calpol vermişti
bi ker kullandım bütün gün şar şar kusmustu
sonra o surubu attım.
fitil yapmaz diye düşündüm ama oda yaptı
yaa o düşünce çok kötü ediyor işte inasnı.
ya olmasaydım, ya görmeseydim.
valla koruyan melekler inşallah çekmezler elini eteğini bebeciklerin üstlerinden.
merhaba ocak anneleri,
Her ne kadar aktif bir üye olmasamda,sürekli olarak sizi takip ediyordum.İş yerinden kaynaklanan bazı durumlardan ötürü aktif olarak gruba katılamadım.Bende 7 ocak da meleğime kavuştum.Çok şeker DEFNE adında bir kızım var.Şimdi tüm annelere tanışmak istediğim bi sorunum var.Eğer bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok memnum olurum.
Benim ailem bursada yaşıyor ve 24 nisanda kız kardeşimin nişanı var.Ben ise mersinde yaşıyorum.Dolayısıyla kardeşimin nişanına gitmem gerek.Fakat bebeğimin küçük olmasından dolayı bazı tereddütlerim var.Bizim yaptığımız plana göre kendi aracımızla 23 nisanda mersinden yola çıkıp aynı günün gecesi bursada olmayı ve 25 nisanda bursadan yola çıkıp 26 sabahı mersinde olmayı düşünüyoruz.Bunca yolu kızım kaldırabilirmi onu düşünüyorum.Ama neticede kardeşimin nişanı ve her telefonda abla lütfen gel diye ısrar ediyor.
Hani derler yaa damdan düşünenin halinden düşen anlar diye (sanırım böyle idi :) ) sizde benim halimden anlayacak yegane kişilersiniz.Lütfen Siz benim yerimde olsa idiniz napardınız.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Rabbim hepimizin meleklerini korusun ....
günaydın kızlara.s.
aşı olan bebişlerimize geçmiş olsun inşallah ateşsiz ağrısız atlatırlar....gerçi ateşlenenler huzursuz olanlar olmuş ama neyse geçti gitii....
bizde pazartesi olacaz:çok üzgünüm::gitme:
bende bugün doktora gidecem sırtım çok ağrıyor yaaa ne zamandır...:1no2: bakalım ne diyecek doktor
kızım çok cazgır canım,oğlum çok uslu,sessiz sakin,Allah bi yerden dengeliyo işte,şimdi oğluşum hasta malesef,bebişlerimiz hasta olmasın ya,biz olalım onların yerine,hiç dayanamıyorum:çok üzgünüm:
günaydın kızlara.s.
aşı olan bebişlerimize geçmiş olsun inşallah ateşsiz ağrısız atlatırlar....gerçi ateşlenenler huzursuz olanlar olmuş ama neyse geçti gitii....
bizde pazartesi olacaz:çok üzgünüm::gitme:
bende bugün doktora gidecem sırtım çok ağrıyor yaaa ne zamandır...:1no2: bakalım ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?