ya kızlar bende 1 ay kayınvalıdemle kaldım tabıkı ters düştüğümüz noktalar vardı sınır ol ol nereye kadar bende dedımkı kendıme ya fatma bı ay kalacak ben hep bebegımle ılgılendım o da fıkırlerını soyledı karşı çıkmadım hemenn tamam yapalım yaparız dedım ama hep kendı bıldıgımı yaptım bazen gönlü olsun dıye onun dedıklerını de yaptım bazı durumlarda yanı kavga gürültü olmadan eşimde memnun bi şekilde bitirdik 1 ayı . tabi bu durumlar bide kaynanaya göre değişir :))
evet çok bağlı oluyolarmış birbirlerine,bende öyle olsun istiyorum,ömür boyu sevip korusunlar birbirlerini,hiç kopmasınlarolumunekankayizsmile
esmer netçen o kaa parayı gömcen mi
ben buraya ne zaman gelsem bi Allahın kulu selam vermiyo gidiyorum bende((((
benim eşimde memlketine gitmek istiyordu dedim el kadar bebeyle gidemem giidyorsan tek balşına git neyse ozaman seneye gideriz dedi:)zatenb sinir oluyorum bi tuhaflar bi kere gittim onda da çogunu otelde kaldım:)kızına memleketini göstercekmiş ne anlıcaksa bebe:)eltim de bu yaz gitcek bana sende gel diyo bende dedim gttim sıramı savdım sana kolay geldin otel kal dedim işi demişim dimi))
benim de kızıma kayinvaldem bakaıyor.Dediğin gibi bişey söylesen hemen laf oluyor.Bizde çocuk büyüttük diye söz oluyor.Çok zor oluyor bu durum ama 3aylık bebeğide bakıcıya bırakmayı göze alamadım.
Aslında şükür etmekde lazım yabancıların ellerinde değiller ama bu tarz huzursuzluklarda yaşanıyor işte
benim de kızıma kayinvaldem bakaıyor.Dediğin gibi bişey söylesen hemen laf oluyor.Bizde çocuk büyüttük diye söz oluyor.Çok zor oluyor bu durum ama 3aylık bebeğide bakıcıya bırakmayı göze alamadım.
Aslında şükür etmekde lazım yabancıların ellerinde değiller ama bu tarz huzursuzluklarda yaşanıyor işte
ahaa bi cadı daha,nooldu kızz niye kızdın kaynananaohaoldumsmileMerhaba hanımlar.. Nasılsınız?
Bende acayip kızdım dün kayınvalideme.. öyleki yarın oğlumu kontrole beraber götürecektik.. şimdi onu nasıl ekerim diye düşünüyorum.. anlasın kızdığımı..
valla ben bakıcıya emanet etmiş durumdayım. mecburum
kaynanan ayıp etmiş biraz,sen aldığın gibi geri vermesini de bilirsin elbet,ama yinede canını sıkmanı gerektirecek kadar büyük bişey değil canım,zamanı ve yeri geldiğinde yaptığının yersiz ve gereksiz olduğunu söylersin kaynanana:mymeka:Bundan birkaç hafta önce kayınvalindemlerde otururken daha rahat edeyim diye evli olan görümcemin bir tişortünü giymiştım evimize gelirken çıkarıp bırakmak yerine üzerimde gelmiştim yıkar götürürüm düşüncesiyle .dün kayınvalidem bizden giderken o tişörtüde almış poşete koymuş götürüyordu hemde bana hiçbişey söylemeden.. çok kızdım.. haksızmıyım kızmakta sizce yoksa önemsememelimiyim.. eşim üzerinde durman bile saçma diyor.
Bundan birkaç hafta önce kayınvalindemlerde otururken daha rahat edeyim diye evli olan görümcemin bir tişortünü giymiştım evimize gelirken çıkarıp bırakmak yerine üzerimde gelmiştim yıkar götürürüm düşüncesiyle .dün kayınvalidem bizden giderken o tişörtüde almış poşete koymuş götürüyordu hemde bana hiçbişey söylemeden.. çok kızdım.. haksızmıyım kızmakta sizce yoksa önemsememelimiyim.. eşim üzerinde durman bile saçma diyor.
evt canım kayınvalidem felçli annesine bakıyor annem ise 75 yaşında tutmaya bile çekiniyor düşürürüm ederim diye hiç teklif bile etmedim o yüzden ikisine deşartlar öyle ise yapacak birşey yok.Benimde kayınvaldem bakmam deseydi,mecbur bende bakıcıya bırakacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?