2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

son cümleni onaylıyorum canım

ecrin ben otelde kalsam beni tefe koyarlar küserler ama oteli tercih ederdim tabikidekaydirigubbakcemile5

tabiki şükrediyorum canım yinede allah onları başımızdan eksik etmesin napalım çekiyoruz mecburen bebikler için:ecrin_bebek:

biz sabah evden gezmeye diye çıktık gece oldu aradılar nerdesiniz diye eşimde gelmicez oteldeyiz dedi teli kapadılar yuzune eve dönüncede surat yaptılar çokta tınn....

valla ben bakıcıya emanet etmiş durumdayım. mecburum

öğle ttailinde konferans salonuna inmiştim televizyon bakayım diye uyuyup kalmış uyandırdılarkaydirigubbakcemile2

Merhaba hanımlar.. Nasılsınız?
Bende acayip kızdım dün kayınvalideme.. öyleki yarın oğlumu kontrole beraber götürecektik.. şimdi onu nasıl ekerim diye düşünüyorum.. anlasın kızdığımı..

ahaa bi cadı daha,nooldu kızz niye kızdın kaynananaohaoldumsmile

çokmu abattım bilmiyorum ama kendimce haklıyım..yiğitalpi emzireyimde sizede anlatayım haksızmıyım söyleyin..

Bundan birkaç hafta önce kayınvalindemlerde otururken daha rahat edeyim diye evli olan görümcemin bir tişortünü giymiştım evimize gelirken çıkarıp bırakmak yerine üzerimde gelmiştim yıkar götürürüm düşüncesiyle .dün kayınvalidem bizden giderken o tişörtüde almış poşete koymuş götürüyordu hemde bana hiçbişey söylemeden.. çok kızdım.. haksızmıyım kızmakta sizce yoksa önemsememelimiyim.. eşim üzerinde durman bile saçma diyor.

kaynanan ayıp etmiş biraz,sen aldığın gibi geri vermesini de bilirsin elbet,ama yinede canını sıkmanı gerektirecek kadar büyük bişey değil canım,zamanı ve yeri geldiğinde yaptığının yersiz ve gereksiz olduğunu söylersin kaynanana:mymeka:

bende olsam bende kızardım.

şartlar öyle ise yapacak birşey yok.Benimde kayınvaldem bakmam deseydi,mecbur bende bakıcıya bırakacaktım.
evt canım kayınvalidem felçli annesine bakıyor annem ise 75 yaşında tutmaya bile çekiniyor düşürürüm ederim diye hiç teklif bile etmedim o yüzden ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…