ben 9da iş başı 4de çıkıyorum .öğlende yemekde geliyor emmeye 1 saat hakkım var o arada emişiyoruz.aslında ben cuma tam gün istedim süt hakkımı vermediler o yüzden her gün 4 deçıkıyorum.zor oluyor ilayda allah yardım etsin çalışanlara
offf ben de mayısta başlıyorum içim daralıyor düşününce,gerçekten çalışan anne olmak zormuş:gitme:
benim oğlum da arabayı çok seviyor ama sıcak olmadığı ve yüzüne güneş vurmadığı sürece... Hatta arabadan inince başlıyor ıhhlamalar :)9
sıkma kendini ilk günler zor oluyor sonra alışıyorsun beni en çok üzen sabah uyanıkken işe gelirsem o gün bana bitmyor ama uyutp gelrsem aklım çok kalmıyor
kim bakcak peki
bende epudural sezeryan oldum ama bence bebekler ağırlaşıyor ondan oluyor gibi
ayça geçen sene arkadaşım spinal anestezii olmuştu bli hep ağrıyordu bana da epidural olacağım için kızıyordu hep dr.a gitti dr. gülmüş o iğnenin hiçbir zararı olmaz yanlış emzirmeden dolayı olur ağrın bebeği taşımaktan da dedi şimdi geçti dedi ama ne kullandı bilmiyom
aynen hep gezsin demkki biz hamilyken çok gezmişiz kaydirigubbakcemile3
oto koltuğu var zaten çalışan bi anne olduğum için hergün araba yolculuğumuz oluyor.arabada herhangi bir huzursuzluğu olmuyor ama işte her ihtimali düşünmeye ve vicdanen doğru kararı vermeye çalışıyorum....
Anneannesi gelecek tatile kadar o bakacak,seminer döneminde de ablam ya da görümcem gelecek
merhaba kızlar..nasılsınız.
Anneannesi gelecek tatile kadar o bakacak,seminer döneminde de ablam ya da görümcem gelecek
valla ben çok gezdim ankara,adana,mersin,adıyaman... İstanbuldaki gezmelerim de cabası :CüvCüvbu gülümsemeyi de özlemişim)
ne güzel benim kayınvalide ve anne dönüşümlü bakacak aynı evin içindeyken anlaşamıyoruz birde anne kırılmıyor herşeyi rahat söylüyorsun ama kayınvalide öyle değil bişey desen olay oluyor yaşlı kadın sonuçta kendi zamanındaki gibi yapmaya çalışıyor herşeyi ben sinir hastası olmazsam iyidir bu dönemlerdemafoldumben
sen yine tüm gün çalışmazsın derslerine göredir ben sabh 9u 1 dk geçirsem o gün banka işlerim hep aksıyor saatli zor iş en azından tatilinz çok sizin şanlsın üzülme bence
ne güzel benim kayınvalide ve anne dönüşümlü bakacak aynı evin içindeyken anlaşamıyoruz birde anne kırılmıyor herşeyi rahat söylüyorsun ama kayınvalide öyle değil bişey desen olay oluyor yaşlı kadın sonuçta kendi zamanındaki gibi yapmaya çalışıyor herşeyi ben sinir hastası olmazsam iyidir bu dönemlerdemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?