2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnn kuzummmmm

offf ben de mayısta başlıyorum içim daralıyor düşününce,gerçekten çalışan anne olmak zormuş:gitme:

sıkma kendini ilk günler zor oluyor sonra alışıyorsun beni en çok üzen sabah uyanıkken işe gelirsem o gün bana bitmyor ama uyutp gelrsem aklım çok kalmıyor
kim bakcak peki

herkese merhaba
juli çok geçmiş olsun bazen bende geceleri böyle düşüne düşüne uykumu kaçırırıyorum Allah tüm bebekleri korusun
bende aşı zamanlarından nefret ediyorum ya bizimde diğer ay olacak aşımız off şimdiden içim eriyo

sıkma kendini ilk günler zor oluyor sonra alışıyorsun beni en çok üzen sabah uyanıkken işe gelirsem o gün bana bitmyor ama uyutp gelrsem aklım çok kalmıyor
kim bakcak peki

Anneannesi gelecek tatile kadar o bakacak,seminer döneminde de ablam ya da görümcem gelecek

bende epudural sezeryan oldum ama bence bebekler ağırlaşıyor ondan oluyor gibi

bence de bebekler ağırlaştığından....
her kafadan bir ses çıkıyor işte:umursamaz:

valla bnm kadın doğum doktorum bana kesinlikle bu iğne öyle yapmaz bunlar kulaktan kulağa geçen gerçekliği olmayan şeyler demişti hamileliğim son zamanlarında beni hep aydınlatmıştı...
bakalım bugün 2 de gidecem ortopedi uzmanına ...ağrı önce sırtıma sonra belime hatta bazen koluma kadar gidiyor bu ağrı:1no2:

egunduz ben ankarada doğum yaptım ve kızım 1 aylıkken bursaya evıme geldım. 6 saatlık yol kendı aracımızla geldık ve hiç yorucu olmadı bebegımı doyurdum gelene kadar uyudu pusetınde arada durduk emzırdık zorluk olmadı yanı ben 1 aylık bebekle geldıysem sen daha rahat gelırsın dıye düşünüyorum.

Anneannesi gelecek tatile kadar o bakacak,seminer döneminde de ablam ya da görümcem gelecek

sen yine tüm gün çalışmazsın derslerine göredir ben sabh 9u 1 dk geçirsem o gün banka işlerim hep aksıyor saatli zor iş en azından tatilinz çok sizin şanlsın üzülme bence

ne güzel benim kayınvalide ve anne dönüşümlü bakacak aynı evin içindeyken anlaşamıyoruz birde anne kırılmıyor herşeyi rahat söylüyorsun ama kayınvalide öyle değil bişey desen olay oluyor yaşlı kadın sonuçta kendi zamanındaki gibi yapmaya çalışıyor herşeyi ben sinir hastası olmazsam iyidir bu dönemlerdemafoldumben

valla ben çok gezdim ankara,adana,mersin,adıyaman... İstanbuldaki gezmelerim de cabası :CüvCüvbu gülümsemeyi de özlemişim)

bnde son güne kadr işe geldim çok gezdim şehir dışına çıkmadım hiç sen iyi gezmişsin ben o göbüşle gezmeyi çok özledim vallaha ama şuan öyle olmak istemyorum

aynen mayıs sonu gb gelir yada haziranda bnde nasıl dayanırım yazın en güzel günlerinde gelcek üfff yaaa

sen yine tüm gün çalışmazsın derslerine göredir ben sabh 9u 1 dk geçirsem o gün banka işlerim hep aksıyor saatli zor iş en azından tatilinz çok sizin şanlsın üzülme bence

Doğru söylüyorsun,şimdi daha çok şükrediyorum böyle bir işim olduğu için...

Allah yardım etsin canım ben doğumdan sonra 20 gün kaldım kayınvalidemle zor bir dönemdi,aynı seninki gibiydi,şükür geçti diyorum...

feyzae allah sabır versin biz ve bizim gibilere ben bakıcı bile düşünüyorum ama sabredebildiğim yere kadar dayanmaya çalışıcam daha fazla yüz göz olmakda istemiyorum

özge annem bakar okul tatil olana kadar ama kaynana da bakmak istiyo kırılıyo eşimde üzülüyor ya ikisi dönüşümlü bakacak yada bakıcı ama bakıcı için çok küçük kıyamıyorum böylede nekadar çekebilirim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…