2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selda boşver takma kayınvaliden ayıp etmiş o senle görümcen arasında hem tshırt nedirki en pahalı 30 lira .kaynanan cimri anlaşılan

kızlar süt iznim başlıyo,ben çıkıyom,öptüm hepinizi yarın görüşürükopuyorumnanaktanbayanssulusmile

selda şu an olayın sıcaklığıyla sinirlisin haklısında ama bence boşver çünkü üzerinde durunca en çok yine biz yıpranıyoruz en çok üzülen yine biz oluyoruz kaynana çoktan unuttu umrunda bile değil sen yeri gelince söylersin kırıldığını kendini üzmemek için üstünde durma derim canım

selda boşver takma kayınvaliden ayıp etmiş o senle görümcen arasında hem tshırt nedirki en pahalı 30 lira .kaynanan cimri anlaşılan

Aslında hiç cimri değildir.. Neden böyle bişey yaptı anlama veremiyorum..Annemle konuştum.. belki kızı sormuştur ondan götürmüştür diyor.. ama ben yinede çok kızıyorum.Neyse yeri gelince söyleyeceğim elbet.. ben onlar için bu kadar fedakarken neyse yaa uzatdıkca canımı sıkacağım ... Boşverdim

selam kızlarr nasılsınız
ay çarşamba gününden beri giremiyorum çatladım yahuu
arkadaşım çocuğunu ani bi kararla sünnet ettirdi küçük bebeğide var 7aylık
bende gittim yardıma gelen giden çok oluyor onlara buluşmayıda kaçırdım
daha dün gece geldim evime ecrin ogün aradı saolsun fena çatladım gidemedim diye
offf resimlerde çok güzel çıkmış kızlar hepiniz iyisinizdir inşallahhh

buarada pazartesi çarşamba cuma arkadaşımla spor yapmaya karar verdik dün başladık evinde koşu bandı bisikleti falan var bende netten 5mili indirdim onun pc ye ayy kendimi okadar hafiflemiş hissettimki çok kararlıyım hala kfleaksa devam ediyorum zayıfliiicciimmm

meraba kızlar biz dün ek gıdalara başladık başlangıç olarak kendi yaptıgım sevbze çorbasının sadece suyundan verdim.. oglum baya sevdi..

yarım bardakta çay bardagı portakal suyu içirdim.....

pamuk merhaba nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…