feyzae allah sabır versin biz ve bizim gibilere ben bakıcı bile düşünüyorum ama sabredebildiğim yere kadar dayanmaya çalışıcam daha fazla yüz göz olmakda istemiyorum
ben buraya ne zaman gelsem bi Allahın kulu selam vermiyo gidiyorum bende((((
ya kızlar sız hala kombi yakıyormusunuz..
ilayda -özge siz öğretmnsinz galibam ohh siz ne düşünyorsnuz biz özeldeyz o kötü sin en azından izninz çok
bneim içerde 40 gün iznim var kullancağımda meçhul yani
günaydın
bütün gece ııhhh layıp durdu yavrum ates 37.2 ye cıktı bizim için ilk ti
acamadı kendini sanırım bide bacakları ağrıdı
fitil verdim
yarım saat sonra öyle bir kustu cok kötü oldu gözleri kaydı tıkandı gecenin üçünde ne yapacağımızı sasırdık:sinifsinif:
sırtına falan vurdum acıldı
neyseki şimdi iyi rabbim tekrar yasatmasın insallah
sığamıyoz bacıımm:1no2:bacım nası sığıyonuz :uhm:
yerim onları ikiz olması çok güzel bişey bende ikiz eşi olduğum için büyüdklerinde de çok güzel oluyor benim yerime öp onları
buğlem arabaya bince hiç ağlamıyor saatlerce gezsin hiç sıkılmıyor
sığamıyoz bacıımm:1no2:
öperim tatlım,demek sende ikiz eşisin ne güzel yaohaoldumsmile
evet çok bağlı oluyolarmış birbirlerine,bende öyle olsun istiyorum,ömür boyu sevip korusunlar birbirlerini,hiç kopmasınlarolumunekankayizsmilebenim ikiz eşim erkek çok güel günler geçirdk çok kavga ederdik üfff öğrtemnler bıkmıştı bizden hala çok bağlıyız evlndim 2 sene haftanın 5 günü bizde kaldı yeni yeni ayrı kalmaya başladık yeni alıştı 4 sene olcak evleneli o bekar ama :)
ilayda -özge siz öğretmnsinz galibam ohh siz ne düşünyorsnuz biz özeldeyz o kötü sin en azından izninz çok
bneim içerde 40 gün iznim var kullancağımda meçhul yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?