2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyzae allah sabır versin biz ve bizim gibilere ben bakıcı bile düşünüyorum ama sabredebildiğim yere kadar dayanmaya çalışıcam daha fazla yüz göz olmakda istemiyorum

benim de kızıma kayinvaldem bakaıyor.Dediğin gibi bişey söylesen hemen laf oluyor.Bizde çocuk büyüttük diye söz oluyor.Çok zor oluyor bu durum ama 3aylık bebeğide bakıcıya bırakmayı göze alamadım.

Aslında şükür etmekde lazım yabancıların ellerinde değiller ama bu tarz huzursuzluklarda yaşanıyor işte

ilayda -özge siz öğretmnsinz galibam ohh siz ne düşünyorsnuz biz özeldeyz o kötü sin en azından izninz çok

bneim içerde 40 gün iznim var kullancağımda meçhul yani

ilayda -özge siz öğretmnsinz galibam ohh siz ne düşünyorsnuz biz özeldeyz o kötü sin en azından izninz çok

ben de 2,5 senedir hiç yıllık izin yapmadım.
ama arada kaçtıklarım zaten yıllık iiznleri 2'ye katlamıştır.
kaydirigubbakcemile3

geçen temmuzda yönetim değişti, önceki izinler gitti.
bu sene içinde bugün konuştum.
haziran da 1 hafta gelmeyeceğim.
ankara'ya gideceğiz inşallah.
denize de artık haftasonları kaçarız, yoksa öyle haftalık tatil yapmamız maddi açıdan pek mümkün değil bizim bu sene

ya kızlar bende 1 ay kayınvalıdemle kaldım tabıkı ters düştüğümüz noktalar vardı sınır ol ol nereye kadar bende dedımkı kendıme ya fatma bı ay kalacak ben hep bebegımle ılgılendım o da fıkırlerını soyledı karşı çıkmadım hemenn tamam yapalım yaparız dedım ama hep kendı bıldıgımı yaptım bazen gönlü olsun dıye onun dedıklerını de yaptım bazı durumlarda yanı kavga gürültü olmadan eşimde memnun bi şekilde bitirdik 1 ayı . tabi bu durumlar bide kaynanaya göre değişir :))

feyza yeni uyandım evet:)
kombiyi yakıyorum valla hatta akşam bayagı bi yüksek açtım üşüdüm..
aşı olan bebelere geçmiş olsun inş.sorunsuz atlatırsınız..
esmer o donlar nerde satılıyı hiç bilmiyom..
esra35 selam nasılsın:)
ben kayınvalideme 3 saat oturmaya gidiyorum kızımın düzenin yerle bir ediyorlar huysuzlanıp çok aglıyor o nedenle artık pek gitmeme kararı aldım:)haftada 2 gun gelin dediler bende oldu görmek isteyen buyursun gelsin dedim.bu hafta sonu götürdmedim 10 gunu geçti kudurmuşlarıdr:))zati öbürgünde ailemin yanına gitcem bi 10 daha göremezler.aysonu kayınvalidem memleketine gidiyormuş buna daha çok sevindim:)

geçmiş olsun jülii meloşumaa
37.2 ateş için yok ateşi diyii doktorlar
benim bebe anlattığın şekilde 4 kere kustu işte ALLAH uykuda yakalamasın görmesek vallaha boğulurlar

bacım nası sığıyonuz :uhm:
sığamıyoz bacıımm:1no2:

öperim tatlım,demek sende ikiz eşisin ne güzel yaohaoldumsmile

sığamıyoz bacıımm:1no2:

öperim tatlım,demek sende ikiz eşisin ne güzel yaohaoldumsmile

benim ikiz eşim erkek çok güel günler geçirdk çok kavga ederdik üfff öğrtemnler bıkmıştı bizden hala çok bağlıyız evlndim 2 sene haftanın 5 günü bizde kaldı yeni yeni ayrı kalmaya başladık yeni alıştı 4 sene olcak evleneli o bekar ama :)

sen kendine bak hoya :)))sen benden aşagımısın:)senin maceralarnıda biliyoz bi ara hergun girip yazıyodun:))

benimde bu sene izne çıkmam imkansız gb bişey tatile gitmk istyoruz ama izn alabilrsem inşallh .birde eşim 1,5 senedir ailesin yanıan gitmedi memlekete 3-4 günlüğüne orayada gidebilriz 2 kere izin verceklermi bilmyorum

evet çok bağlı oluyolarmış birbirlerine,bende öyle olsun istiyorum,ömür boyu sevip korusunlar birbirlerini,hiç kopmasınlarolumunekankayizsmile

evet çok şükür diyorum canım ama insanız işte ben mesela şimdi ev hanımı olsaydım bebişimle ilgilenseydim falan diyorum insan nedense hep daha fazlasını istiyor :kedi:
sizin işiniz daha zor tabi allah yardımcınız olsun ama hepimiz sonuçta jüli ninde dediği gibi daha iyi bir gelecek için çırpınıyoruz

benim eşimde memlketine gitmek istiyordu dedim el kadar bebeyle gidemem giidyorsan tek balşına git neyse ozaman seneye gideriz dedi:)zatenb sinir oluyorum bi tuhaflar bi kere gittim onda da çogunu otelde kaldım:)kızına memleketini göstercekmiş ne anlıcaksa bebe:)eltim de bu yaz gitcek bana sende gel diyo bende dedim gttim sıramı savdım sana kolay geldin otel kal dedim işi demişim dimi))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…