2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende düşünüyorum 2.bebegi.1yada 2 yaşındayken hamile kalmayı planlıyorum yada 5 yaşındayken..aslında çok ara vermek istemiyorum.yaşım 27.30 dan önce dogurmak istiyorum..hatta ben 3.bile düşünüyorum:)
fatma anneme kalsa o da hemen yap birtane daha diyor eşim 37 yaşındaya ona acıyor.mezarda görcek mürvetlerini diyo:)

ecrincim eger bebek düşünülüyorsa bende hemen yapılması taraftarıyım heleki birde ev hanımıysa.hem alışmışken onuda aradan çıkarıveriririz. sonra rahat rahat gezerim diyorum. uzun aralar hem bizim için hemde diğer çocuk için hiç iyi olmuyo diye düşünüyorum..benım yıgenlerimin biri kıskançlıktan tırnak yemeye başladı . arkadaşımınki kıskandığından altına işemeye başladı yanı etkiliyor çocukları ister istemez..

yok canımm ayrı yattım ama hergece yanındaydım
hamilelikte doğumdan sonra yine beraber yattık 1ay ama baktım çok uykusuz kalıyo geçtim başka odaya
bence günah kocama ya her dakka ciyaklıyo her gık demesine uyanıyo sabah işe gidiyor ben çalışmıyorum istediğim zaman çocuk uyudukça yatıyorum dışarda çalışırken uykusuzluk zor başka odada olmamıza rağmen çok ağlayınca oda yanıma geliyodu hakkını yiyemem şimdi rahatladık sonunda kuzum odasına alıştı

hem ekşına düşkünüz hemen hemen hepimiz bence fazla ara vermeyiz gibime geliyo bakalım 1 yıl dolmadan hamile kalan olacakmı? valla ben daha adet olmadım süt koruyordur diyorlar ama bir ara test alıp baksammıki süpriz olmasın:CüvCüv:

fatma sen bu hızla kesin hamile kalırsın ozaman:)ay bende korkuyorum ya hamile kalırsam diye.
ben eşime diyorum evi taşı asya yakasına hemen yapayım bi bebek daha:))

ecrin yanımda birirleri olsa aslında ben hemen bi tane daha istiyorum ama benım ailem ankarada eşiminki erzurumda kimse yok yanımda olsa hemen yapacam valla ikisi bi arada çıksın diye. artık bunu biraz büyüteyimde ondan sonra inşallah..

fatma senin normal dogummu?bende annemi aradım kardeşim yarın akşam gelip alcak beni ohh bee çok sıkılmıştım artık..

slm kızlar ,
beril 2 gündür kakasını yapamıyor,çok sıkıntıda yavrucak habire ıkınıyor ama bir türlü yapamıyor

hoyacım bak geldim ama gene yoksun...benim bu bebeğim 2 bebek bende hemen 2 yapmak istiyodum 2 hamile kaldım 2 sene sonra ama 3 tane arka arkaya düstü...
en sonunda bu cemal çağtayım dünyaya geldi...allaha şükür 5 yasında birkızım var bide simdi oğlum tam kakar oldu benim için
bana sorarsanız ben çocuk gelisimci olarak zorda olsa ikinciyi isteyenler2 sene bonra bi daha yapsınlar ikisi birbirini çok kıskanmadan büyürler
ben çok zorlandım kızımın resmen psikolojisi bozuldu...sürekli kucaklayıp sıkıstırıyo cemalimi...garibim oda oyun sanıp gülüyo arada sıkıstırıyo nu ecren bu sefer feryat figan...
VALLA KIZLAR BıDE ANNENıZ YANINIZDAYSA VE SAĞLIKLISYA KESıNLıKLE 2 DÜSÜNÜN BEN
ıZMıRLıYıM VE ÇOK ZOR TEK BASINA ÇOCUK BAKMAK ESıMıN ÇEVRESıDE YOK BAKACAK...
YA BAK HOYACIM NE KADAR YAZACAKLARIM VAR MIS DEMı

Dert köşelerini erkekler yönetseydi...

Sevgili Erkan Ağabey…
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken
bıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli
uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.
Eve girince gözlerime inanamadım… Kocam komşunun kızı ile
yatağımızda..
Ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. Biz 10 yıldır evliyiz..
Yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydır
birliktelermiş..
Ne yapmalıyım lütfen bana yardım eder misiniz?..
Sevgilerimle
Ayşe..

Sevgili Ayşe;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ı
sınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir
şey var mı? Manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt.
Eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.
Bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (Araban tüplü mü benzinli mi dizel mi?
yazmamışsın)
Sanırım yardımcı oldum,
Erkan ağabey'in..

meraba kızlar biz dün ek gıdalara başladık başlangıç olarak kendi yaptıgım sevbze çorbasının sadece suyundan verdim.. oglum baya sevdi..

yarım bardakta çay bardagı portakal suyu içirdim.....
canım hadi hayırlı olsun ek gıdanız dr bizede başlayın dedide başlayamadım daha..
portakal gaz yapmazmı bence verme..asitli olduğu için verme bence yada dr a sor..daha çok küçükler çünkü..
sebze çorbasıda ben ilk seferde verlmez diye biliyorum önce sebzeleri tek tek verip alerji yapan bişey varmı diye kontrol edip sonra çorba şeklinde vermek gerekiyomuş..bu konuda doktorundan detaylı bilgi aldınmı.

takma canım ne takıyon..kaynanadır ne yapsa yeridir aklinialirimsmile

bu kaynanaları anlamak mümkün değil tisörtü bıraksan bak kullandıda pisini bıraktı derler alır götürürsün götürdü derler
en iyisi tak günahına

bizde de canım ama sanki biraz gaz yaptı gibi. o da normal herhalde

biz gaz olmadı şimdilik..fazla verme ozman aazar azar..

canım nasıl hazırlıyorsun çorbanı ve nezaman veriosun kaç cc veriyorsun

bi havuç hasladım küçük bir tencerede 2 fincan suyla kısık ateşte...suyunu süzdüm
havucu ezdim püre halıne geldi iyce bi kaç 3 .4 kasık yedirdim şimdilik azar azar 6 aydan sonra içine kkıyma mercimek falan girecek...

göstermiyorum diii miiiii:a015:

30 31...canım

2 çocuk zor olur bence

lülülülülülü
fatma senin normal dogummu?bende annemi aradım kardeşim yarın akşam gelip alcak beni ohh bee çok sıkılmıştım artık..

evet canım normal çatır çatır doğurdum valla. sorma ecrin doğum yaptıktan sonra asla asla bidaha aynı acıları çekmem doğurmam diyordum ama acısı geçince heralde kardeş düşünür oldum zehra ya.kızım yanlız kalmasın ama diminaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…