bende asla dıyordum delf ama bende 2 yaşına gelince yapmayı düşünüyorum. kaynanama kalsa hemen yap bitane diyor.
bende düşünüyorum 2.bebegi.1yada 2 yaşındayken hamile kalmayı planlıyorum yada 5 yaşındayken..aslında çok ara vermek istemiyorum.yaşım 27.30 dan önce dogurmak istiyorum..hatta ben 3.bile düşünüyorum:)
fatma anneme kalsa o da hemen yap birtane daha diyor eşim 37 yaşındaya ona acıyor.mezarda görcek mürvetlerini diyo:)
pamuk bu kadar zaman heriften ayrımı yattın ıyı dayanmışın vallakaydirigubbakcemile3 valla ne hamılelıkte nede doğumda hiç ayrı yatmadım ben sepet beşigi koydum başucuma ağladıkça eşim bakıyo bazen ben duymamazlıktan gelıyom ıyı oluyo tek başıma yapmadımya oda baksın:dilcikar:
canım hadi hayırlı olsun ek gıdanız dr bizede başlayın dedide başlayamadım daha..meraba kızlar biz dün ek gıdalara başladık başlangıç olarak kendi yaptıgım sevbze çorbasının sadece suyundan verdim.. oglum baya sevdi..
yarım bardakta çay bardagı portakal suyu içirdim.....
Bundan birkaç hafta önce kayınvalindemlerde otururken daha rahat edeyim diye evli olan görümcemin bir tişortünü giymiştım evimize gelirken çıkarıp bırakmak yerine üzerimde gelmiştim yıkar götürürüm düşüncesiyle .dün kayınvalidem bizden giderken o tişörtüde almış poşete koymuş götürüyordu hemde bana hiçbişey söylemeden.. çok kızdım.. haksızmıyım kızmakta sizce yoksa önemsememelimiyim.. eşim üzerinde durman bile saçma diyor.
bizde de canım ama sanki biraz gaz yaptı gibi. o da normal herhalde
canım nasıl hazırlıyorsun çorbanı ve nezaman veriosun kaç cc veriyorsun
göstermiyorum diii miiiii:a015:
2 çocuk zor olur bencebende düşünüyorum 2.bebegi.1yada 2 yaşındayken hamile kalmayı planlıyorum yada 5 yaşındayken..aslında çok ara vermek istemiyorum.yaşım 27.30 dan önce dogurmak istiyorum..hatta ben 3.bile düşünüyorum:)
fatma anneme kalsa o da hemen yap birtane daha diyor eşim 37 yaşındaya ona acıyor.mezarda görcek mürvetlerini diyo:)
canım hadi hayırlı olsun ek gıdanız dr bizede başlayın dedide başlayamadım daha..
portakal gaz yapmazmı bence verme..asitli olduğu için verme bence yada dr a sor..daha çok küçükler çünkü..
sebze çorbasıda ben ilk seferde verlmez diye biliyorum önce sebzeleri tek tek verip alerji yapan bişey varmı diye kontrol edip sonra çorba şeklinde vermek gerekiyomuş..bu konuda doktorundan detaylı bilgi aldınmı.
azar azar veriyorum zaten canım......çorbalardan yogut-rtlardan azar azar verecekmişim maille sordum..[/B]mamada çok gaz yapıyo..
takma canım ne takıyon..kaynanadır ne yapsa yeridir aklinialirimsmile
fatma senin normal dogummu?bende annemi aradım kardeşim yarın akşam gelip alcak beni ohh bee çok sıkılmıştım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?