2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooooo maşallah maşallah doğuranlara ve bebeklerine.demek juli doğurmuş sonunda.feyzae ,hoya, lady lawyer da doğurmuş...darısı bizlerin başına inşallah...

feyza ne zaman dogurdu.:1shok:maşallah maşallah.allah analı babalı büyütsün.ya ben çok unutkan oldum ya.annamıyom kendimi ben

selam kızlar
bugun pek gıremedım sıteye
kımler dogum yapmış bakalım
julı hoya falanmı
ne olur bırır yazsın
şaşkınlık içindeyım

Biraz önce bir yerde okudum gelişmekte olan ülkelerde genel anestezi oranı %90 Epidural Oranı %10 iken gelişmiş ülkelerde bu oran tam tersiymiş....

valla ben korktugum için genel olcam.ameliyathane ortamını görmek istemiyorum.hatta mümkün olsa hastane kapısında narkoz alırdım

tesekkur ederım casmın canım
carsıdan yenı geldık
yemek falan derken eşim evde
o takılıyor pcde
allah analı babalı buyutsun bebişini
ahhh allahım hepımıze yardım etsinnn

poseıdon julı sezeryan olmuş ta
hoya normal mı dogurdu
ladysawyerı ben pek tanımıyorum
allah analı babalı buyutsun yavruları

lady_lawyer, hoya, juliett ve feyza Gözünüz aydın kızlar.....

Allah sağlıklı mutlu güzel bir ömür versin bebişlerinize inşallah.....sizede bir an önce ayağa kalkmayı güç kuvvet vermesini dilerim Allahtan....

sıra bize yaklaşlıyor heyecan ve korku basmaya başladı bile sizin doğum haberlerinizi okudukça vücut sıcaklığım artıyor valla.....

inşallah kalan arkadaşlarada bizlerede Allah kolay doğum yapmayı yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…