2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

korkma tatlım hiç bişe olmaz niyetin varsa dene derim ben suyun gelse sancın tutsa bile biliyosun ki rahimin hemen açılmıycak rahat rahat hastaneye yetişirsin

kızlarr naberr 4 tane bebek haberi oldu demişsiniz geçmişi okumaya vaktim yok kimler almıs kuzucuklarını kucaklarına bılgı verırsenız sevınırım

ooooo maşallah maşallah doğuranlara ve bebeklerine.demek juli doğurmuş sonunda.feyzae ,hoya, lady lawyer da doğurmuş...darısı bizlerin başına inşallah...

Paylaşımın için çok teşekkür ederrim canım.a.s. Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyormuş ama yorumların çoğu iyi yönde aslında....:CüvCüv:

canım bende ptesı asımı olmaya kara verdım, yıne de kafamda bazı sorular belırıyor, sımdı bu asıyı olduktan sonra bızım ve bebişlerın bagısıklık kazanabılmesı ıcın 21 gunluk bır sure gerekıyor kenarından köşesınden ya yakyacagız yada erken dogum olursa bosa mı ası olunmus oalcak acaba?:uhm:

Biraz önce bir yerde okudum gelişmekte olan ülkelerde genel anestezi oranı %90 Epidural Oranı %10 iken gelişmiş ülkelerde bu oran tam tersiymiş....

ne kadar guzel anlatmıssın cnm benımde ıcıme su serpildi bır an, pekı bu katater dedgınız sey mı agrı kesıcı verıyor? özel hastanede mi oldun amelıyatın? bu devlet hastanelerınde de böle konforlumudur acaba :)

aşıyı bende pazartesi olacağım ama hala aklımda çok net değil bu aşı meselesi.

Bende evde kendimi koruyorum.Eşim oğlum annem herkes aşılandı onlardan sıkıntım yok.Dışarı çıkmıyorum zaten.Hastahaeye de maskeyle gidip geliyorum ama buraya kadar iyi de.Doğuma gidecem.Hastahane ortamı,ziyaretçiler,başka hastların ziyaretçileri,hastabakıcılar,vs bilemem ki kim ne getirecek?O yüzden aşı olmak mantıklı geldi.Doktorum da olabilirsin sıkıntı yok aşı açısından dedi.

Tam da lohusalıkta bağışıklık düşüyor.Bebek bakacaksın.Napayım ,bebeğim için,eşim için,evdeki diğer çocuğum için olacağım.Grip olup onun yanetkilerini yaşamaktan mantıklıdır.Zaten aşılar katkısız.İstesek de seneye katkısız aşı bulamayız.

anammm jjulıdemi doğurdu maşallah maşallah gerçi onunki vaktinde geldi değil mi erken değildi julii nin. ama yazık olmuş kıza ya akşamdan sabaha kadar suni sancı çek ama sonunda sezeryan ol neyse hayırlısı böyleymiş demekki ikiside sağlıklı olsunda o kadar normal olacam dedi ama gene kısmet olmadı kızcaza..bakalım bizler napacaz..

hoya canım senınde hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün inşallah..

ooooo maşallah maşallah doğuranlara ve bebeklerine.demek juli doğurmuş sonunda.feyzae ,hoya, lady lawyer da doğurmuş...darısı bizlerin başına inşallah...

ohh maşallahhhh hepsinede allah hepımıze nasıp etsın bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza alalım ınsallahhhhsenağlamasenağlama

Bahsedilen koruma %93lük koruma.Koruma yavaş yavaş başlayıp artıyormuş.İlk 10 gün içinde %60-70 dolaylarında koruma başlarken 15.günde %90lara ulaşıyormuş.Yani hiç korunmasız olmaktan iyidir.Erken doğum da yapsan en azından yarı yarıya bağışıklık kazanmış oluruz.En kötü ihtimalle lohusalığında koruma en yüksek zamana denk gelir ki zaten gerçek salgın ocağın 15inden sonra başlayacak ve şubatta zirve yapacakmış.Aşıyı bu haftalarda olmak bir anlamda gebelikten ziyade bağışıklık sisteminin zayıf olduğu lohusalıkta hastalıktan korunmak ve bebeği de korumak adına mantıklı olur gibi geldi bana.Aşı uygulanmaya başlanalı zaten anca 10 gün oldu.Yapılan aşılarda bir yanetki de olmadı yani denenmiş oldu.Şimdi kanımca vakit kaybetmeden aşıyı olup korunmaya devam etmek.

esracım çok geçmiş olsun canım dün ecrin sormuştu seni nette problem olduğunu yazdım 1-2 gün daha girmesen arayacaktım ben de .biz iyiyiz çok şükür benim bazen ağrılarım oluyor ama çok fazla değil. onun haricinde hayatımız meme-kaka-gaz-uyku dörtgeninde geçiyor bazen zorlasa da çooookkk güzel bir duygu anne olmak, inşallah bitanem çok az kaldı sizler de yaşayacaksınız.

yazık ya hem suni sancı çekti hem de sezeryan mı oldu? desene tülay haklı çıktı normal yoldan gelmedi melisa...

scedcedu , delf siz nasılsınız bakalım tatlı bebişler neler yapıyor :))
yaa kızlar ben heyecandan olecem :)))

sakin ol canım heyecan yapma zamanı gelince bebişler geliyor bi şekilde

tr'de suda doğum yapılıyor mu?

ya bi ben mi korkmuyorum bu doğumdan kızlar nedir bendeki bu rahatlık anlamıyorum:)
çantam falan herşey hazırda sanki ben hiç doğurmayacağım gibi geliyo ama demiri çok merak ediyorum

en güzeli canım korkma zaten gerek yok....o müthiş anı düşün sadece

bebişi emzirip geliyom bekleyin

hoya kız naptın doğurdun mu gel çabuk anlat bakim

eğer sancı olmadan su gelirse bebğin normal doğma ihtimali çok az oluyormuş bir de bekletmek zararlı olabiliyormuş bebeğin kesesi bozulduğu için enfeksiyon kapma riski de çok fazlaymış. benim suyum geldiği için dr bekletmeden sezeryana almıştı ben de o an panikle anlayamamıştım ama sonradan çok sinirlenmiştim abim doktorun haklı diyerek bu şekilde olması gerektiğini anlattı. abim de dr bu arada.

kızlar jullii rüyamfda gördüm kızım 19 aralıkta gelecek diyordu gercektende öyle oldu yaaaaaa

bocukk kız erenlere mi karıştın ne bu tarih görmeeler

ben çıkayım bugun bi ton makina açtım tul perde battaniye umarım kurur:)))yarında temizlik yapcaz.çok işim var çoookkk...

Lütfen canım eğer olur da doğurmazsak beni haberdar et. Eşim bikaç dr arkadaşına da soracak bakalım...

canım sorsun bıran oonce esın en ıyısı ben de sorunca haber verırım ne demek..
sen de bıze haber ver ne dedıklerını tamm mı?

ayyy canım maşallah oncelıkle ıkınıze de 41.5 kere..
keske herkesın boyle gecse canım..
ahh ahh hepımız dua edelım de sorunsuzca kurtulalım saglıkla hepımız..

ayy canım olsun yaaa meme kaka gaz uyku bunlar super yuzunu gorunce ınsan herhalde dayanamaz..
haklısın heyecan yapmamak lazım ama elde degıl oyle bır panık yaptım ıste dogum haberlerını duyunca..

julietttttttttttttttt hayırlısı olsun canım üzüldüm sancı çekipte sonra sezeryan olmana =(ama olsun rabbim sana hiç HATIRLATMAYACAK BUNLARI.............bebişini çok çok kokla benim için özellikle ayaklarını kokla öp bayılıyorum bebek çocuk ayağına=)rabbim sağlık versin bol bol dinlen=)darısı bizim başımıza...............

benimde karnımda artık yer kalmadığını hissediyorum sür4ekli ter boşalıyor sırtımdan buda 20 gündür filan var....eşimde diyor ne oldu sana ne düşünüyorsun aslında bişey düşündüğüm yok 2-3 gündür sende bişey var dalgınlaştın sustun diyip duruyor....farkında değilim....heyecan bastı heralde benide bendede hiç panik yapmam ama sesim soluğum çıkmaz böyle şeylerin öncesinde....doğuma gidiceğim gün eminim yine herkes diyicek ayyyyyy yasemin ne ketumsun he diye ama ben zeynomdan ayrıldığım an kopucam gibi geliyor.....neyseki doktorumu görünce rahatlıyorum.....adam beni yada ben adamı öldürmeden evime dönmek istiyorum kakasınada gazınada memesinede ses etmicem sözüm söz....zaten ilk bebkte anne zorlanıyor..2. çocukta herşey daha rahat atlatılıyor....rabbim hepimizi korusun ..evlatlarımıza bağışlasın.......

ben tr degilim canim finladiyadayim yapiliyo burdada kararsiz kaldim evet zaten su onceden gelirse dogum zor oluyomus yani sancilarin dakikasi dusunce gelirse su ozaman dogum kolay oluyomus o suyla bebek cikarsa daha kaygan olup bebek daha rahat cikiyomusss

canım bebegine maşallah.allah analı babalı büyütsün.darısı bize artıkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…