evt cnm sez. olcak 28 i dedi doktorumuz çarşamba kontrolümüz var tarih değişmezse haftaya pazartesi olucak inşallah :Saruboceq:
cnm sen tam olarak ne öğrenmek istiyosun
allahım yardımcınız olsun, ne gusel tarınlerın ve dogum seklının belırlenmış olması , bızımde bellı olsa bırhaylı rahatlayacagım...hayırlısıyla atlatırsınız ınsallah..merakla takıp edecegım...
doguran dogurana yarın bende dogursam keşke:)))
Kızlar lady-lawyerın 17 aralıkta doğum yaptığından haberiniz var mıydı?
Canım sorun da orada işte benim drum herhangi bir yönlendirme yapamam bu konuda hangisini dersen onu yaparız dedi. Sanki kaçıncı deneyimimseklava:
benim haberim var ben yazmışitım topige...ladynin dogum yaptııgından.
feyzae'de kurtulmus saglıcakla buyutsun bebegını ooo bugun 3 oldu gelen bebıs haberı kızlar var mı baska haber :)))
Canım sorun da orada işte benim drum herhangi bir yönlendirme yapamam bu konuda hangisini dersen onu yaparız dedi. Sanki kaçıncı deneyimimseklava:
epidural,spinal ve genel anestezi ile sezeryanlardan hangisinin riski daha azdır,hem bebek hem benim için. İnternete bakarsan çoğu sayfada epiduralin çok iyi olduğuı yazıyor ama ben bunu drumdan duymak isterdim. Sanırım bu yüzden stres yapıyorum...
Kızlar lady-lawyerın 17 aralıkta doğum yaptığından haberiniz var mıydı?
sağol cnm sen normal doğum düşünüyodun heralde :CüvCüv:
benim haberim var ben yazmışitım topige...ladynin dogum yaptııgından.
epidural,spinal ve genel anestezi ile sezeryanlardan hangisinin riski daha azdır,hem bebek hem benim için. İnternete bakarsan çoğu sayfada epiduralin çok iyi olduğuı yazıyor ama ben bunu drumdan duymak isterdim. Sanırım bu yüzden stres yapıyorum...
ahh canım al karsına otur konus o zaman yanı de ben bu konuda uzman degılım
anestezı ıcın testler vs yapılıyo senın ıcın hangısı uygunda onu yapsın hayret bırsey yaa bana sorsalar alacakları cevap sadece ben bunu ısterım ama benım ıcın uygunsa olur..
baska drlara da sorabılırsın canım tanıdıgın yok mu hıc genel cerrah anestezı uzmanı vs..
onlar da bılır boyle soyelerı ben daha konusmadım bu konuda ama sana da yazarım dogurmazsak o zamana kadar!!!
cok haklısın drun senı yonlendırmelı bu konuda..
yoooooo haberım yok benım aman yarabbım 4 ledık haberlerı ahahah :))
saglıcakla buyutsun bebegını ne guzel.. maşallah 41.5 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?