2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet şükür şimdi haziran aklımda onu atlatsam

utku erken gelşimden diş çıkarabilir dün benim doktorumda erken çıkarabilr dedi ama buğlemde salya akıntısı var ama ateş ,huzursuzluk vs yok

ayy canım allah yardımcın olsun fitil vermedinmi canım ben sabah akşam ver dedi yarım verdim rahttı ince bir pijama giydirdim fitili verdim ateşi çıkmadı

verdim canımda bizde okadar etkili olmadı anlaşılan 2.ay aşımızda bizim böyle olmuştu

tutkucum çok sağol canım evet sağlık ocağında vurdurdu babası aşısını.diş çıkması anne vebabanın diş çıkartmalarıyla bağlantılıymış eğer siz erken diş çıkardıysanız çocuğunda erken çıkma ihtimali yüksekmiş bizim doktorumuz öyle demişti

feyzacım senin doktor neden oturtturmayın dedi dünden beri onu taktım kafama bizimkisi oturtturun dedi çünkü. oturtturmayayımmı oğlumu yaa bilemedim neyapacağımı sizler neyapıyorsunuz?

evet şükür şimdi haziran aklımda onu atlatsam

utku erken gelşimden diş çıkarabilir dün benim doktorumda erken çıkarabilr dedi ama buğlemde salya akıntısı var ama ateş ,huzursuzluk vs yok

evet utkuda bütün diş belirtileri var..allah sonumuzu hayır etsin.ama sanırım bu çıkarma merasimi uzun sürecek biranönce çıksada rahat etse yavrum ya..sabaha kadar deliksiz uyuyan ve nerdeyse hiç ağlamayan çocuk 10 defa uyanıyo ağlayarak..tam uyanamıyoda uyansa sakinleştiricem..

ceyce oturmayı ben şu şekilde biliyorum..eğer bebek tamamen kafasını tutabiliyosa oturmasında sakınca yok ama destekli oturma tabi..aslında bu işleri bebek kendi belirliyo sen oturttuğunda çok rahat oturuyosa bi sakınca yok benim dr böyle söylemişti

omurga ve bel kemiklerini şimdiden oynatma dedi henüz kemikleri yeni güçlenyor biraz idare edin 1 ay sonra tekrar bakarız dedi demir damlasının yanına birde ek olarak kan damlası verdi günde 9 damla dedi .oturmk istyor deyince hayır kesinlkle dedi bende şaşırdım sizden duydum ya ilk onu sordum benimkindemi bi gariplk var acep benim doktor çok titiz önceki kontroldede çok kilo aldığı için 3 saatte emzir demişti gerçektende tısır tısırdı hareket felan yaptrdım şimdi iyi

kızlar birşey sorucam görenler cevaplarsa seviniirm sezeryan kesi yeri kırmızı olan varmı benim kırmızı?dr sordum bana krem verdi onu kullanmaya başladım bakalım geçecekmi,?

canım benimde kırmızı. ben 1.5 ay önce gitmiştim dr a normal demişti ama 1.5 ay daha geçti tabi üstünden. bazende kaşınıyor benim kesi yeri.

gunaydın canım. hadi şükür sevindim canım. gelmiş geçmiş olsun

günaydın kızlar
çook uykusuzum dün aşımızı olmuştuk ve ateşten yavrum ne uyudu ne sakin durdu bütün gece ıııhladı kıyamam ben ona çok korktum bişey olacak diye kuzuma

gunaydın canım. kıyamam ben kuzuya yaa. geçmiş olsun

uyandığından beri mızır mızır olan utku luli tv yi açtım sustu..bu bebeklerde içgüdümü nedir çizgi film izlemek.değiştirince ağlıcakmı acaba:1shok:

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile5
Duru ile Çağan'ın işitme testleri vardı bugün,çok şükür gayet iyiymiş kulakcıklamızkaydirigubbakcemile3
siz nasılsınız,nazlı meleklerimiz nasıl,hasta olanlar düzeldimi?

gunaydın esracım. oh hadi şükür. biizm Ege bey deliksiz uyurken kaç gecedir. saat başı kalktı dikti beni ayağa. çok uykuluyummmmmmm. en son sabah 06.30 da kalktı. ben 08.15 te evden çıktım hala ayakta idi

gunaydın esracım. oh hadi şükür. biizm Ege bey deliksiz uyurken kaç gecedir. saat başı kalktı dikti beni ayağa. çok uykuluyummmmmmm. en son sabah 06.30 da kalktı. ben 08.15 te evden çıktım hala ayakta idi
günaydın canım,huzursuzluğumu vardı Ege'nin,kıyamam ona,benimkilerde aşıdan beri çok huzursuz uyuyolar,bu aşılar mahvediyo çocukları ya!!!

ohh çok şükür.
ben yaptırmadım işitme testini. deli gibi duyuyor valla herif.

dün bu bebeklerin kabul günü müydü ne.
ben de geberiyorum uykusuzluktan

kızlar oturtma konusunda kadir tuğcu bunları yazmış..belki yardımcısı olur

Altı aylıktan küçük bebeklerin oturtulması sakıncalı mı?
Bu da yanlıştır. Çocuklar oturtulur da yan da yatar, istediğini de yapar. Çocuk annenin karnında zaten sırtüstü yatmıyor, çoğunlukla iki büklüm veya oturur pozisyonda duruyor. Normal doğum sırasında annenin rahmi çocuğun poposunu ittiği anda olan basınç çocuğun oturduğunda beline binen basınçtan çok daha yüksektir. Çocuk buna dahi tahammül eder.
Ancak doktorlar çocukların altı ayına dek oturamadığını söylerler. Çünkü denge merkezleri altı ay içinde gelişir. Ve bebek dengesini bulamadığı için sağa sola devrilir.

benim minik kızım da diş çıkarıyor sanırım. iştahı hiç yok, uykusu çok huzursuz, eski neşesi de kalmadı. diş yerinde beyazlık var. diyorum ama nedense aile büyüklerini inandıramıyorum pek, bakalım doktorumuz ne diyecek.

bu arada benim de sezeryan yerim pembe kırmızı gibi. ne renk olması gerekiyo acaba?

Sağol canım teşkkür ederim

günaydın oh hadi gözünüzaydın..bende yaptırmadım işitme testi dr gerek yok dedi..
gunaydın kızlarrrr
günaydın canım
benimkide öyle ya..nesi var bu bebişlerin acaba:uhm:
ah çok zormuş bu diş olayı..allah yardımcımız olsun

benimki kucaktayken kendini kaldırıyo basını çok rahat tutuyo oturmak istiyo oturuyoda destekli ama kanapede falan oturtmuyorum. daha..

ohh çok şükür.
ben yaptırmadım işitme testini. deli gibi duyuyor valla herif.

dün bu bebeklerin kabul günü müydü ne.
ben de geberiyorum uykusuzluktan

kesin kabul günleriydi. kafamı kaldıramıyorum. 23 nisan gelse de uyusaksempatiksalakcinnişakkıdısengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…