günaydın kızlar.utkuda kaç gecedir huzursuz uyuyo uykusunda ağlıyo uyanamıyoda..çoğu zaman bende alıyorum yanıma yanımda yatırıyorum..ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu saatten sonra birde her gece gaz sancısı olmaz heralde..
ceycegeçmiş olsun sağlık ocağındamı yaptırdın aşıları
feyzahadi atlattınız bu aşılarıda olduda bitti maşallahzemuszemus
ayy canım allah yardımcın olsun fitil vermedinmi canım ben sabah akşam ver dedi yarım verdim rahttı ince bir pijama giydirdim fitili verdim ateşi çıkmadı
off bizim zaten resmi tatillerde çalışma belgemiz var. 29 ekimde bile çalışıyoruz :umursamaz:
aahh canım üzüldüm senin adına şimdi biz gezerken sen çalışacakmısın 23 nisandalülülülülülü
günaydın canım.
aşı ateşi sadece bebeğe sıkıntı yapıyor işte, yoksa kötü birşey olmaz.
ama o inildeyince kıyamıyoruz.
o kadar fitil takma tarif ettiydim bacım yaramadı mı işe
aaah o inlemesi olmasa allahtan kız değilmiş pek nazlı olacak benim oğlan. uygulamazmıyım bacım dediğin sitilde koydum fitili hertürlü pırtlamayı göze alarak ama oğluşum pek nazlı
aahh canım üzüldüm senin adına şimdi biz gezerken sen çalışacakmısın 23 nisandalülülülülülü
evet şükür şimdi haziran aklımda onu atlatsam
utku erken gelşimden diş çıkarabilir dün benim doktorumda erken çıkarabilr dedi ama buğlemde salya akıntısı var ama ateş ,huzursuzluk vs yok
tutkucum çok sağol canım evet sağlık ocağında vurdurdu babası aşısını.diş çıkması anne vebabanın diş çıkartmalarıyla bağlantılıymış eğer siz erken diş çıkardıysanız çocuğunda erken çıkma ihtimali yüksekmiş bizim doktorumuz öyle demişti
feyzacım senin doktor neden oturtturmayın dedi dünden beri onu taktım kafama bizimkisi oturtturun dedi çünkü. oturtturmayayımmı oğlumu yaa bilemedim neyapacağımı sizler neyapıyorsunuz?
tutkucum çok sağol canım evet sağlık ocağında vurdurdu babası aşısını.diş çıkması anne vebabanın diş çıkartmalarıyla bağlantılıymış eğer siz erken diş çıkardıysanız çocuğunda erken çıkma ihtimali yüksekmiş bizim doktorumuz öyle demişti
feyzacım senin doktor neden oturtturmayın dedi dünden beri onu taktım kafama bizimkisi oturtturun dedi çünkü. oturtturmayayımmı oğlumu yaa bilemedim neyapacağımı sizler neyapıyorsunuz?
kızlar birşey sorucam görenler cevaplarsa seviniirm sezeryan kesi yeri kırmızı olan varmı benim kırmızı?dr sordum bana krem verdi onu kullanmaya başladım bakalım geçecekmi,?
günaydın direk lafa daldım gitti nasılsınız arkadaşlarım ben bugün işe 15 dk erken geldim ilk defa ödül verilmeli bana :hooray:
dün aşımızı olmuştuk şükür ateşsiz kazasız belasız atlattık maşalh süphanallah darısı hazirandaki aşıyaa
günaydın kızlar
çook uykusuzum dün aşımızı olmuştuk ve ateşten yavrum ne uyudu ne sakin durdu bütün gece ıııhladı kıyamam ben ona çok korktum bişey olacak diye kuzuma
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile5
Duru ile Çağan'ın işitme testleri vardı bugün,çok şükür gayet iyiymiş kulakcıklamızkaydirigubbakcemile3
siz nasılsınız,nazlı meleklerimiz nasıl,hasta olanlar düzeldimi?
günaydın canım,huzursuzluğumu vardı Ege'nin,kıyamam ona,benimkilerde aşıdan beri çok huzursuz uyuyolar,bu aşılar mahvediyo çocukları ya!!!gunaydın esracım. oh hadi şükür. biizm Ege bey deliksiz uyurken kaç gecedir. saat başı kalktı dikti beni ayağa. çok uykuluyummmmmmm. en son sabah 06.30 da kalktı. ben 08.15 te evden çıktım hala ayakta idi
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile5
Duru ile Çağan'ın işitme testleri vardı bugün,çok şükür gayet iyiymiş kulakcıklamızkaydirigubbakcemile3
gunaydın esracım. oh hadi şükür. biizm Ege bey deliksiz uyurken kaç gecedir. saat başı kalktı dikti beni ayağa. çok uykuluyummmmmmm. en son sabah 06.30 da kalktı. ben 08.15 te evden çıktım hala ayakta idi
evet utkuda bütün diş belirtileri var..allah sonumuzu hayır etsin.ama sanırım bu çıkarma merasimi uzun sürecek biranönce çıksada rahat etse yavrum ya..sabaha kadar deliksiz uyuyan ve nerdeyse hiç ağlamayan çocuk 10 defa uyanıyo ağlayarak..tam uyanamıyoda uyansa sakinleştiricem..
ceyce oturmayı ben şu şekilde biliyorum..eğer bebek tamamen kafasını tutabiliyosa oturmasında sakınca yok ama destekli oturma tabi..aslında bu işleri bebek kendi belirliyo sen oturttuğunda çok rahat oturuyosa bi sakınca yok benim dr böyle söylemişti
canım benimde kırmızı. ben 1.5 ay önce gitmiştim dr a normal demişti ama 1.5 ay daha geçti tabi üstünden. bazende kaşınıyor benim kesi yeri.
gunaydın canım. hadi şükür sevindim canım. gelmiş geçmiş olsun
gunaydın canım. kıyamam ben kuzuya yaa. geçmiş olsun
günaydın oh hadi gözünüzaydın..bende yaptırmadım işitme testi dr gerek yok dedi..günaydın kızlarkaydirigubbakcemile5
günaydın canımgunaydın kızlarrrr
benimkide öyle ya..nesi var bu bebişlerin acaba:uhm:gunaydın esracım. oh hadi şükür. biizm Ege bey deliksiz uyurken kaç gecedir. saat başı kalktı dikti beni ayağa. çok uykuluyummmmmmm. en son sabah 06.30 da kalktı. ben 08.15 te evden çıktım hala ayakta idi
ah çok zormuş bu diş olayı..allah yardımcımız olsunbenim minik kızım da diş çıkarıyor sanırım. iştahı hiç yok, uykusu çok huzursuz, eski neşesi de kalmadı. diş yerinde beyazlık var. diyorum ama nedense aile büyüklerini inandıramıyorum pek, bakalım doktorumuz ne diyecek.
bu arada benim de sezeryan yerim pembe kırmızı gibi. ne renk olması gerekiyo acaba?
evet utkuda bütün diş belirtileri var..allah sonumuzu hayır etsin.ama sanırım bu çıkarma merasimi uzun sürecek biranönce çıksada rahat etse yavrum ya..sabaha kadar deliksiz uyuyan ve nerdeyse hiç ağlamayan çocuk 10 defa uyanıyo ağlayarak..tam uyanamıyoda uyansa sakinleştiricem..
ceyce oturmayı ben şu şekilde biliyorum..eğer bebek tamamen kafasını tutabiliyosa oturmasında sakınca yok ama destekli oturma tabi..aslında bu işleri bebek kendi belirliyo sen oturttuğunda çok rahat oturuyosa bi sakınca yok benim dr böyle söylemişti
ohh çok şükür.
ben yaptırmadım işitme testini. deli gibi duyuyor valla herif.
dün bu bebeklerin kabul günü müydü ne.
ben de geberiyorum uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?