canım hadi hayırlı olsun ek gıdanız dr bizede başlayın dedide başlayamadım daha..
portakal gaz yapmazmı bence verme..asitli olduğu için verme bence yada dr a sor..daha çok küçükler çünkü..
sebze çorbasıda ben ilk seferde verlmez diye biliyorum önce sebzeleri tek tek verip alerji yapan bişey varmı diye kontrol edip sonra çorba şeklinde vermek gerekiyomuş..bu konuda doktorundan detaylı bilgi aldınmı.
takma canım ne takıyon..kaynanadır ne yapsa yeridir aklinialirimsmile
30 31...canım
kızlar birşey sorucam görenler cevaplarsa seviniirm sezeryan kesi yeri kırmızı olan varmı benim kırmızı?dr sordum bana krem verdi onu kullanmaya başladım bakalım geçecekmi,?
kızlar birşey sorucam görenler cevaplarsa seviniirm sezeryan kesi yeri kırmızı olan varmı benim kırmızı?dr sordum bana krem verdi onu kullanmaya başladım bakalım geçecekmi,?
günaydınn.
5 ayı biten bi insan yavrusunda gaz mı olur yaa akannehir
bütün gece uykusunun arasında ıkın ıkın geberdi.
dört döndü yatağın içinde, kendini bi o tarafa bi bu tarafa attı. işin ilginci bütün bunları yaparken hep uyuyordu :1shok:
ben başına nöbet tuttum tabi, bittim uykusuzluktan mafoldumben
benim de kırmızı gibi ama acı-ağrı yok
yaa sced yok kaç gündür, haberi olan var mı fisfisfis
benimde kırmızı olmaya başladı ama ağrı yada acı felan yok onun için doktora sormadım hatta doğumdan sonra kadın doğum doktoruna hiç gitmedim desem yalan olmaz
esmer akşam ne yedin canım gaz yaptı çocuktalmaz:
günaydın direk lafa daldım gitti nasılsınız arkadaşlarım ben bugün işe 15 dk erken geldim ilk defa ödül verilmeli bana :hooray:
dün aşımızı olmuştuk şükür ateşsiz kazasız belasız atlattık maşalh süphanallah darısı hazirandaki aşıyaa
günaydın esmer, günaydın feyza....
feyza Maşallah darısı sırada bekleyen bebeklerimizin başına inş. onlarında ateşsiz, sorunsuz geçer aşı dönemi
esmer biz büyüklerde de oluyor zaman zaman gaz sancısı belki ayaz ayakları üşüttü ya da mama bu seferlik gaz yaptı... bende dün akşam üzeri yıkamıştım Uras ı herhalde üşüttüm çocuğu uyuttum sürekli inledi kucağımda uyuyodu o inledi ben ağladım korktumda ne oluyor acaba gaz değilde başka bişeymi ama uyanınca bir bastı çığlığı nasıl ağlamak öyle ödüm koptu altını değiştiricektim fırsat vermedi elimi karnına koydum hemen dakikada uyudu kollarımda yine...
ben de gitmedim.
çapa zaten kontrole çağırmadı, kendi doktoruma gitmeye de fırsat olmadı.
artık zaten çok uzak kaldı bana gidemem de.
bekleyem biraz daha hastalanmazsam mecburen gidecem zaten, o zaman kesi izime de bakar
olm benim yediğimden çocuğa ne. öpmekle gaz mı bulaştırcem çocuğa kaydirigubbakcemile3
aferin kız sana. çift maaş ikramiyeyi hak ettin.
bacım cuma çalışıyon mu bu arada; 23 nisan ya. ben çalışıyorum :gitme:
ateşsiz atlamanıza da çok sevindim, haydin gözün aydın..
yaa herif uyuyor o kadar mıkırdamanın içinde, onun umrunda değil.
ama ben huzursuz oldum, bütün gece ayakta kaldım.
işte bunun için bi an önce ayrırmam gerek odaları.
ıhh dese ayağa dikiliyorum yaa :1ninca:
günaydın kızlar
çook uykusuzum dün aşımızı olmuştuk ve ateşten yavrum ne uyudu ne sakin durdu bütün gece ıııhladı kıyamam ben ona çok korktum bişey olacak diye kuzuma
günaydın esmer, günaydın feyza....
feyza Maşallah darısı sırada bekleyen bebeklerimizin başına inş. onlarında ateşsiz, sorunsuz geçer aşı dönemi
esmer biz büyüklerde de oluyor zaman zaman gaz sancısı belki ayaz ayakları üşüttü ya da mama bu seferlik gaz yaptı... bende dün akşam üzeri yıkamıştım Uras ı herhalde üşüttüm çocuğu uyuttum sürekli inledi kucağımda uyuyodu o inledi ben ağladım korktumda ne oluyor acaba gaz değilde başka bişeymi ama uyanınca bir bastı çığlığı nasıl ağlamak öyle ödüm koptu altını değiştiricektim fırsat vermedi elimi karnına koydum hemen dakikada uyudu kollarımda yine...
yawww pardon işe Erken başladım ya bugün yaramadı galibakaydirigubbakcemile3 ben seni emzirıyosun sandım bian bilmiyorumkismile
ben her sene çalışmıyordum ama bu sene çalışcaz galiba yani kesin belli değil arkadaş çıktıya onun işlerini bitrmeye çalışıyoruz belki gelebilir ama çalışmasak keşke yaaa:gitme:
günaydın kızlar
çook uykusuzum dün aşımızı olmuştuk ve ateşten yavrum ne uyudu ne sakin durdu bütün gece ıııhladı kıyamam ben ona çok korktum bişey olacak diye kuzuma
ııh dese tabi dikilcen ayağa adam koca yastıkları kafasına düşürüyiii az sabert azcık daha büyüt öyle ayrıl bakem:jeyyar:
off bizim zaten resmi tatillerde çalışma belgemiz var. 29 ekimde bile çalışıyoruz :umursamaz:
günaydın canım.
aşı ateşi sadece bebeğe sıkıntı yapıyor işte, yoksa kötü birşey olmaz.
ama o inildeyince kıyamıyoruz.
o kadar fitil takma tarif ettiydim bacım yaramadı mı işe
artık yüzüstü yatınca yastığı yataktan dışarı çıkıyorum akıllandım kaydirigubbakcemile3
yok yaa ayıracam artık. böyle maaile aynı odada yaşamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?