2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla anlamış değilim bu doktorlara yaa hepsi farklı farklı diyor.ay ay bebek gelişimini okuduğumda 4.ayda destekli oturtulabilir diyordu bizim doktorumuzda oturtturun dedi 6.aydan sonra desteksiz kendisi oturacak zaten dedi ama herkesin doktoru farklı deyince korkuyorum oğlumun beline bişey olacak diye ama oturtturuyorum ben çok ta hoşuna gidiyor oturtturmak yatmıyor zaten kucakta fln ağlamaya başlıyor hani burda dediler ya bişeyi batarmış fln diye ondanda korkuyorum offf neyapacağımı bilemedim

günaydınlar
bende bugün çok uykusuz kaldım o benim kucağımda uyudu ben kafayı yatağa dayayıp uyumaya çalıştım sık sık uyanıp ağladı galiba kaka yada gaz dı sorun anlamadım:1no2:

kesin kabul günleriydi. kafamı kaldıramıyorum. 23 nisan gelse de uyusaksempatiksalakcinnişakkıdısengözlerimebaksanab

delfcim biz 23 nisanda dinleniriz esmerciğim düşünsün laelaelaelaelae yaşasın kötülük yaşasın kötülükhihoyyyt

geçmiş olsun canım,benimkilerde sürekli biberon emziğiyle dişlerini kaşıyolar,zaten iki ay öncesinden diş çıkarma hazırlıkları başlarmış,sezeryan yerim benimde pembe henüz,ayrıca benimki zaman zaman içten sızlıyoeyvahedigeldismile

günaydın oh hadi gözünüzaydın..bende yaptırmadım işitme testi dr gerek yok dedi..
benimkiler premtüre doğdular ya canım 3 ayda bir kontrol edilecekler 1 yaşına kadar,çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geçti:Saruboceq:

ben kucağımda hep oturur vaziyette tutuyorum,zaten artık kendileri yatar vaziyette durmak istemiyolar,git gide dik oturmaya başlıyolar,ama koltukta falan oturtmaya kalkmadım henüz,bizim doktorumuz daha 2 aylıkken kontrollerinde kollarından çekip oturttu onları,ayaklarını bastırdıbilmiyorumkismile

günaydın kızlar
esracım işitme testinizin iyi çıkmasına çok sevindim:)
bizimde bugun aylık kontrolumuz var gidelim bakalım nolcak halen içime sinen bi doktor bulamadım o yüzden hastaneye götürüyorum
geçen ay 2 gün hafif yeşilimsi kaka yapıyodu hep pırt la beraber
dün bugun gene yeşilimsi kakası bugun doktora sorucam dün ilkkez az bişi muhallebi verdim ama ondan değil çünkü 1 önceki gnde vardı
bişi olmaz heralde sizde de oluyomu

günaydın canım.yeşil kaka yapmasını normal diye biliyorum ben ama.ay demircik büyüdüde muhallebiler yemeyemi başladı

sağol bitanem,kontrolünüz iyi geçer inşallah,benimkiler üşüttüklerinde yeşil kaka yapıyolar canım,doktoruna sorarsın,inşallah çok iyidir Demir'cik

kesin kabul günleriydi. kafamı kaldıramıyorum. 23 nisan gelse de uyusaksempatiksalakcinnişakkıdısengözlerimebaksanab

inşallah ege seni sabahın 05:00'inde ayağa diker de görürsün :dilcikar:

2011 ocak anneleri niye kitlendi acaba

çünkü daha anne yok piyasada. kaydirigubbakcemile3
çizelgeyi falan konu sahibi düzenliyor.
eğer o gebe değilse gidip gelip gebe çizelgesi mi yapacak diğerlerine.
gebe kalan birinin açması gerek konuyu.

delfcim biz 23 nisanda dinleniriz esmerciğim düşünsün laelaelaelaelae yaşasın kötülük yaşasın kötülükhihoyyyt

esmer kadar kafana taş düşsün emi.
ezil altında :1ninca:

yok bayağı kaldı açık o yüzden sordum canım bizden biri :CüvCüv:gebe olmasın o açarmış topiği ıyyy iğrenç espiri :roflol:

ah çok zormuş bu diş olayı..allah yardımcımız olsun

Amin

2011 ocak anneleri niye kitlendi acaba

konuyu açan anne adayını neden açtın diye bunalttılar biraz sanırım o yüzden kapandı.

günaydın canım.yeşil kaka yapmasını normal diye biliyorum ben ama.ay demircik büyüdüde muhallebiler yemeyemi başladı
inşallah normaldir canım
annem dün 4.ay muhallebisi almış az bişi ondan yaptık kaşıkla verdik ya bizde öle büyümedikmi ne mama vardı ne bişi dimi ama:))
Allaha çok şükür hiç biyerimizde de bişi yok:))

sağol bitanem,kontrolünüz iyi geçer inşallah,benimkiler üşüttüklerinde yeşil kaka yapıyolar canım,doktoruna sorarsın,inşallah çok iyidir Demir'cik
o kadar çıplak dolaşmayı severse üşütür tabi gerçi annemin evi deli sıcak biz bile çıplak dolaşıyoruz adamda sevmiyo zaten giyinmeyi
acaba rotavirus aşısından mı yapıyo diye düşünmeden edemiyorum
neyse 2 saat sonra gidicez bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum

sizinkiler dönmeye başladımı
demir bu sabah yüzüstüyken sırtüstüne-sırtüstüykende yüzüstü dönmeye başladı

Kızım ne fesatlanıp kıskanıosun sen bizi biz evde oturanları kıskanıomuyuz hiççç çıık çııkkk üstüme düşsende bişey değişmezki aynı kilolardayız yani ezilmem altındaolumunekankayizsmile

benimki kucaktayken kendini kaldırıyo basını çok rahat tutuyo oturmak istiyo oturuyoda destekli ama kanapede falan oturtmuyorum. daha..

kadir tuğcunun yazısında açıklamış ben güveniyorum onun söylediklerine çok mantıklı bence.
günaydınlar
bende bugün çok uykusuz kaldım o benim kucağımda uyudu ben kafayı yatağa dayayıp uyumaya çalıştım sık sık uyanıp ağladı galiba kaka yada gaz dı sorun anlamadım:1no2:
günaydın canım geçmiş olsun..
benimkide prematüre sayılırdu canım 35 haftalık doğdu..benim dr özel hastanede olmadığı için bunların para tuzağı olduğunu düşünüyodu.en azından bizde yanılmadı utku çok güzel duyuyo.

canım ek gıdaya geçişte kaknın renginde değişiklik çok normal..muhallebi gaz yapmadımı demir beye.erken başlamışsınız siz biraz

[QUOTE=Chileck;12795532]inşallah normaldir canım
annem dün 4.ay muhallebisi almış az bişi ondan yaptık kaşıkla verdik ya bizde öle büyümedikmi ne mama vardı ne bişi dimi ama:))
Allaha çok şükür hiç biyerimizde de bişi yok:))

heee oyüzden topaç gibiyiz maşallah laelaelaelaelae bende vereceğim bakalım o muhallebiden bende aldım dün sevdimi demir onu aptamilinkini aldım ben. ilk rotavirüsü yaptığımızda 3.ayda yaptık biz kereminde kakası yeşildi ve kabızlık yapmıştı fitil kullandık biz ozaman

çilek diger nikin dahamı güzeldi ne.. sanki başkası var. senin yerine. canım

erkek çocuk sıcağı pek sevmez canım,benimkilerde dönmeye başladılar,dikkat etmek lazım artıkkaydirigubbakcemile
bizimki fakültede yapılıyo canım,orda doğdukları için para falan vermiyoruz,bugün gittiğimizde artık gelmesek olmazmı gayet iyi duyuyolar dedim,olmaz iki kere daha gelecekler dedi,ama özel hastaneler gerçekten bu işi para tuzağı haline getirmiş durumdaklava:

yok bayağı kaldı açık o yüzden sordum canım bizden biri :CüvCüv:gebe olmasın o açarmış topiği ıyyy iğrenç espiri :roflol:

lütfen o ben olmayayyım.
2,5 aydır hala regli olmadım akannehir

chilek; demir kollarını kurtarabiliyor mu döndüğü zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…