[QUOTE=Chileck;12795532]inşallah normaldir canım
annem dün 4.ay muhallebisi almış az bişi ondan yaptık kaşıkla verdik ya bizde öle büyümedikmi ne mama vardı ne bişi dimi ama:))
Allaha çok şükür hiç biyerimizde de bişi yok:))
heee oyüzden topaç gibiyiz maşallah laelaelaelaelae bende vereceğim bakalım o muhallebiden bende aldım dün sevdimi demir onu aptamilinkini aldım ben. ilk rotavirüsü yaptığımızda 3.ayda yaptık biz kereminde kakası yeşildi ve kabızlık yapmıştı fitil kullandık biz ozaman
çilek diger nikin dahamı güzeldi ne.. sanki başkası var. senin yerine. canım
ver canım pirinçli meyveli verdik biz bayıldı
gaz falanda yapmadı ama kaka durumumuz muhallebiden önceydi
muhallebiyi ilk dün 7 gibi verdik başkada vermedik kutuda 5 ölçekti tarifi ben 3 ölçekten yaptım kaşıkla başta zorlandı ama hoşuna gitmiş olcak ki hepsini yedi
yok canım benim kanlı canlı:))
:roflol::roflol::roflol:lütfen o ben olmayayyım.
2,5 aydır hala regli olmadım akannehir
şiiiiiiiiiiiiiit esmer rahat dur aman sakın ..
kazaya kurban gitmekten çook korkuyorum emzire işi bitsede adam akılllı tedbirimizi alsak.......
yaa ben çok güzel önlem alırım bacım.
en son önlem aldım, sonra da kucağıma Ayaz'ı aldım :roflol:
bilmiim valla. 5 aydır 1 kere hastalandım, üzerinden 2,5 ay geçti.
azimle test yapmıyorum. 1 ay sonra karnım neyim şişerse gebeyimdir :1ninca:
ben 4 aydır olmuyoum
ben 4 aydır olmuyoum
günaydın herkese:1hug:
dün doktora gittim sırtım iç,n röntgen falan çekildim omurgamda eğrilik varmış...doktor dediki biliyormuydun bunu bende doğumda öğrendim iğne yaparken zor buldular yerini dedim...bol bol yüz ddi...fizik tedavide işe yarar ağrılarını azltır ddi...bişey taşıyacağın zmn dengeli al eline bir yanın daha ağır olmasın dedi...zor herketler flan yapma dedi...4 aylık bebeğim var onu alıyorum kucağıma dedim sürekli aynı tarafta tutma dedi..
bileğiminde filmi çekildi kemiklerimin arasında kitle oluşmuş zorlamaktan bileklik yazdı bunu kullan 3 hafta dei...dün aldım harbiden de bugünçok daha iyi bileğim...bu bileklikte sanırım manyetik bişey var...ayrıca bileğimi kısıtlı harket ettiriyor..bir nevi dinlendrici...
günaydın herkese:1hug:
dün doktora gittim sırtım iç,n röntgen falan çekildim omurgamda eğrilik varmış...doktor dediki biliyormuydun bunu bende doğumda öğrendim iğne yaparken zor buldular yerini dedim...bol bol yüz ddi...fizik tedavide işe yarar ağrılarını azltır ddi...bişey taşıyacağın zmn dengeli al eline bir yanın daha ağır olmasın dedi...zor herketler flan yapma dedi...4 aylık bebeğim var onu alıyorum kucağıma dedim sürekli aynı tarafta tutma dedi..
bileğiminde filmi çekildi kemiklerimin arasında kitle oluşmuş zorlamaktan bileklik yazdı bunu kullan 3 hafta dei...dün aldım harbiden de bugünçok daha iyi bileğim...bu bileklikte sanırım manyetik bişey var...ayrıca bileğimi kısıtlı harket ettiriyor..bir nevi dinlendrici...
geçmiş olsun canım bol bol yüz dediklerin yap ihmal etme
yaa ben çok güzel önlem alırım bacım.
en son önlem aldım, sonra da kucağıma Ayaz'ı aldım :roflol:
:roflol::roflol:yok canım senin sucun yoktur prezarvatif deliktir..:mymeka:
bilmiim valla. 5 aydır 1 kere hastalandım, üzerinden 2,5 ay geçti.
azimle test yapmıyorum. 1 ay sonra karnım neyim şişerse gebeyimdir :1ninca:
alemsin esmerim :içelim:
ben 4 aydır olmuyoum
ama ben emzirmiyorum da :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?