2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ver canım pirinçli meyveli verdik biz bayıldı
gaz falanda yapmadı ama kaka durumumuz muhallebiden önceydi
muhallebiyi ilk dün 7 gibi verdik başkada vermedik kutuda 5 ölçekti tarifi ben 3 ölçekten yaptım kaşıkla başta zorlandı ama hoşuna gitmiş olcak ki hepsini yedi

çilek diger nikin dahamı güzeldi ne.. sanki başkası var. senin yerine. canım

yok canım benim kanlı canlı:))

:ecrin_bebek:vereliniortakvereliniortak:dance:

oğlum daha dönmüyo sadece yan tarafa dönüyo sırt üstü yatıyo..aslında çok hareketli ama sanırım korkuyo...bugulu gözlüm benim.....

şiiiiiiiiiiiiiit esmer rahat dur aman sakın ..

kazaya kurban gitmekten çook korkuyorum emzire işi bitsede adam akılllı tedbirimizi alsak.......

şiiiiiiiiiiiiiit esmer rahat dur aman sakın ..

kazaya kurban gitmekten çook korkuyorum emzire işi bitsede adam akılllı tedbirimizi alsak.......

yaa ben çok güzel önlem alırım bacım.
en son önlem aldım, sonra da kucağıma Ayaz'ı aldım :roflol:

bilmiim valla. 5 aydır 1 kere hastalandım, üzerinden 2,5 ay geçti.
azimle test yapmıyorum. 1 ay sonra karnım neyim şişerse gebeyimdir :1ninca:

alemsin esmerim :içelim:

günaydın herkese:1hug:
dün doktora gittim sırtım iç,n röntgen falan çekildim omurgamda eğrilik varmış...doktor dediki biliyormuydun bunu bende doğumda öğrendim iğne yaparken zor buldular yerini dedim...bol bol yüz ddi...fizik tedavide işe yarar ağrılarını azltır ddi...bişey taşıyacağın zmn dengeli al eline bir yanın daha ağır olmasın dedi...zor herketler flan yapma dedi...4 aylık bebeğim var onu alıyorum kucağıma dedim sürekli aynı tarafta tutma dedi..

bileğiminde filmi çekildi kemiklerimin arasında kitle oluşmuş zorlamaktan bileklik yazdı bunu kullan 3 hafta dei...dün aldım harbiden de bugünçok daha iyi bileğim...bu bileklikte sanırım manyetik bişey var...ayrıca bileğimi kısıtlı harket ettiriyor..bir nevi dinlendrici...

bende 3 kere adet oldum çok şükür...guclubacismile

ben 4 aydır olmuyoum

sen hurdaya ayrılmışın bacım yaa kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun.
evet dengeli ağırlık çok önemli gerçekten de.
kendi kendine yararlı hareketler de yapabilirsin.

valla esmer aynen bende kendimi öyle hissettm...25 yaşında neler yaşadığıma inanamıorumakannehirsempatiksalakcinni
çoğunlukta bu hamilelikte çıktı ortaya
bu arada sırt ağrısı bel ağrısının epidural yada spinal sezaryanla ilgisi yokmuş

geçmiş olsun canım bol bol yüz dediklerin yap ihmal etme

8 aylıkken ev taşıdım ister istemz o halimle ev düzen girsin diye baya zorladım kendimi...
ayrıca zaten evde pek rahat duran biri de değilim sıkıldıkça odanın şeklini değiştiririm kocacığım .çok kızar zaten dün doktora bunu da söyledialsanaalsanasmile sinir oldum dokyor tabiki kızdı bana sakın bidaha yapma artık diye...

esmer ya şu ecrinin forum resimlerini bana gönderden yine maille
ben kardeşimin faceni kullanıyom ama bir türlü pamuka rast gelemedim davet gönder diye resimleri göremiyorum

alemsin esmerim :içelim:

ben 4 aydır olmuyoum

ama ben emzirmiyorum da :1shok:

ben olmadım 4 aydır ama bu hamile kalmayacagım anlamına gelmez benim yengem.40 çıktıktan sonra hamile kaldı....şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…