bocukum nasılsın
baksana bızım gece kusları bır bır doguruyor
yavas yavas sıra bıze gelıyor
sceccedu doğum hikayemiz aynı tatlım bende herkese normal doğum öneriyorum ama sezeryan olmak zorunda kalanlara kesinlikle epidural öneririm bilinciniz yitik karşılamayın bebeğinizi geliş anlarına şahit olun üstelik 5-6 saat ağrınız hissetmeyeceksiniz doğum sonrası sezeryanda bu çok önemli.....sceccedu tatlım benim 3-4 sene geçtiğinde bile her üşüttüğümde ameliyat yerimin sızısını hissediyorum....sonuçta bu bir ameliyat ..kesinlikle normal doğum yapın kızlar...
sorma güzelim onlar sıralarını atlattı senin haftan benden önde sırayı ben sana veriyorum
ben dalinin jel bebe yagını kullanıyorum
ben varım aşkitom ne ev temızlıgı yaptım ne cantamı hazırladım, hatta cantama ne koyacagımı dahaı tam olarak bılmıyorum desem yeri. bırtek ogluşumun hastane cıkısını bılıyorum onu alacagım oda adı ustunde hastane cıkısı dıye paket yapmıslar guselce benım gıbı saftorık anneler ıcın:))
mrb,
bende epidural/normal doğum planlıyorum allah kısmet ederse.
sitede gördüğüm kadarıyla 90% sezeryan doğum tercih ediliyor. benim aklımın almadığı normal doğumdan korkan sezeryandan nasıl korkmaz? eşimde doktor olduğu için sezeryanın çok ciddi bir ameliyat olduğunu biliyorum ve hep dua ediyorum inşallah sezeryana gerek olmaz diye. ya herkes çok detaylı bilgi sahibi değil sezeryan hakkında yada çok cesur. bence sezeryan olacaklar iyice bilgi sahibi olsunlar bu konuda.
ayrıca doktorlar sezeryana yönlendiriyorlar zira daha fazla para kazanıyorlar, ama kendileri ve eşlerine bir sorsanız hepside normal doğum yapmıştır. ki benim eşimde en başından normal dedi aksini düşünmedik bile. ben acıbadem bakırköyde yapacağım doğumu ve oradaki doktorlarda normalci çok şükür.
sezeryan olacaklar ltf. birkaç defa düşünün son kararı vermeden önce.
mrb,
eşin evdeyse sorarmısın PURINOL günde kackez kullanılıyor
mrb,
:roflol::roflol:hahahah viziteyi ucuzamı getiricen kısss....delikafaduldenbu arada o ilaç ne için...:uhm:
:roflol::roflol:hahahah viziteyi ucuzamı getiricen kısss....delikafaduldenbu arada o ilaç ne için...:uhm:
idrar yollarımda bakteri çıktı ezane yazmamış kackere oldugunu dr telde 3 kez dedi gibi hatırlıyorum öyle kullanıyorum ama içime şüphe düştü işte
arkadaşlar hepinizi öpüyor ve kaçıyorum ilk kez bu kadar uzun kaldım galiba ?kendinize iyi bakın huzurlu rahat wc ye gitmeden geçireceğiniz bir gece diliyorum....ha bu arada doğurmayın heee sıkın dişinizi=):roflol:
idrar yollarımda bakteri çıktı ezane yazmamış kackere oldugunu dr telde 3 kez dedi gibi hatırlıyorum öyle kullanıyorum ama içime şüphe düştü işte
neydi şikayetin peki ?
mrb,
kendi doktoruna sorman lazım, dozajının onun ayarlaması gerekiyormuş.
kac haftalıksın tıkır yapsana iyi akşamlar
evet tatlım bende gerek olmadığı halde sezeryan isteyen arkadaşlar için yazıyorum bunları çünkü emin olun biri doğum esnasında sıkıntı veriyor diğeri doğum sonrasında...normal doğum gibisi yok sadece onu biliyorum çevremdekilerden.....rabbim gönlüne göre versin seninde.=):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?