2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryan olacaklar ltf. birkaç defa düşünün son kararı vermeden önce.

Son düzenleme:
sorma güzelim onlar sıralarını atlattı senin haftan benden önde sırayı ben sana veriyorum
ben dalinin jel bebe yagını kullanıyorum

önce bennn öncee bennnn.... benim göbus bu son 2 haftada catladi kizlar bebek yagi kullandim ama öyle aklima dusunce surdum cok catlamamisti iki haftadir kizim asagi indikce belimin yanlari ve gobusumun ön kismi catladii bakalim kiz cikinca nedurumda anlarizz göbusuu:CüvCüv:

*hante hastane çıkışı
*bebek bezi...
*bebek için ne olur ne olmaz biberon ...
*pişik kremi ..vs.
*hamilelik boyunca bebeğin tüm doktor kağıtları
*nüfus cüzdanı evlilik cüzdanı vs....
*kalın battaniye hastaneden çıkarken
*ince penye battaniye....
*sana gecelik sabahlık
*ayağına terlik
*sana iç çamaşırı ayağına çorap terlik
*kış annesiyiz bir çetik ve yelek al üşürsen diye koridorda dolaşırken...
*pet vs.hastanede hepsi mevcut veriliyor...
*zemuszemus rimel allık vs. kullandığın bir kaç makyaj malzemesi gözün açılır açılmaz 2.dk renklendir yüzünü ziyaretine gelenlerede hoş gözük kendinide iyi hissedersin...eşinde seni hoş gördümü hoşuna gider aynı kattaki doğum yapanların yüzünü görünce eşlerin hemen dikkatini çekiyor...aman karımın maşallahı var diye. ehehehhehe...
aslında ihtiyaçlar normal doğum ve sezeryan diyede ayrılıyor..=(benim hastaneden ebem akraba bütün herşeyimle o ilgileniyor... bebeğe bana çoğu şeyi bez mama .vs. o karşılıyor hatta eve bile yolluyor...ihtiyaç kadar...o yüzden sadece kıyafet kısmını hazırlıcam...zemuszemus

Son düzenleme:
eysan
okadar haklısınkı
bende dogumdan çok korkuyorum
ama ılk tercıhım normal dogum
benımde kızkardesım tıp fakultesınde ogrencı
bana herseyın artı ve eksısını hatırlatıyor
allahtan bır sorun cıkmaz ınsallah ta
normal dogururum

amın bocukkk
hayırlısı
bu kızlar nıreye kactı
hepsı dızı mı seyredıyor

evet tatlım bende gerek olmadığı halde sezeryan isteyen arkadaşlar için yazıyorum bunları çünkü emin olun biri doğum esnasında sıkıntı veriyor diğeri doğum sonrasında...normal doğum gibisi yok sadece onu biliyorum çevremdekilerden.....rabbim gönlüne göre versin seninde.=):Saruboceq:

arkadaşlar hepinizi öpüyor ve kaçıyorum ilk kez bu kadar uzun kaldım galiba ?kendinize iyi bakın huzurlu rahat wc ye gitmeden geçireceğiniz bir gece diliyorum....ha bu arada doğurmayın heee sıkın dişinizi=):roflol:

kac haftalıksın tıkır yapsana iyi akşamlar

sağol, hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…