2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız? Biz biraz önce geldik Forum ıstanbuldan kendime 2 pijama takımı, 1 gecelik, hastane için iç çamaşırı aldım C&A dan. e-bebekten de göğüs pedi, çatlak önleyici krem,oğluşumun her anını hatırlamak için günce,oğluşumun odası için iyonlu buhar makinesi aldım. Ama çok gezemedik,çünkü pijamaları deneyim derken yordum kendimi galiba biraz karnım kasıldı. neyse sözünü aldık babamızdan haftaya cumartesi yine götürecek bizi :)))

Özge cnmm
bende buhar makınası almıs esım
ama bıraz basıt
olsun zaten evım sobalı
gerek bıle yoktu ama
ıŞımı gorur yanı

ben buhar makinesi almadım zaten evim acayip rutubetli onu nasıl keseceğimizi şaşırdık yıllardır yalıtım yaptıra yaptıra evi baştan yarattım resmen.çok gerekirmi sizce alsamıydım acaba.

ben almadım valla oferta eskiden buhar makinasımı vardı..böyle yapa yapa çocukları hastalıklı yaptık hep.dogal büyüsünler:))kaydirigubbakcemile2zemuszemus

Özge cnmm
bende buhar makınası almıs esım
ama bıraz basıt
olsun zaten evım sobalı
gerek bıle yoktu ama
İŞİmİ gorur yanı

Güle güle kullanın canım. aslında ben başta düşünmüyordum ama baktım biz bile kalkınca tıkanıyoruz bebeğim için alayım dedim.

ben buhar makinesi almadım zaten evim acayip rutubetli onu nasıl keseceğimizi şaşırdık yıllardır yalıtım yaptıra yaptıra evi baştan yarattım resmen.çok gerekirmi sizce alsamıydım acaba.

Canım benim öğrenci evim de kaloriferliyidi ve ev arkadaşıma erkek arkadaşı hediye olarak almıştı,o zaman kullanırken de rahat ettik. Baktım doğalgazı yakmaya başladığımızdan beri boğaz kuruluğu var sabahları ben o yüzden aldım. Yani karar aslında size bağlı.

ay denıze ıklım hosgeldın
bende bugun carsıdaydım esımle
aksam bı geldımmm
4 dogum haberı
bende şoook oldumm

bizde bugün çarşıya gittik
kızımın park yatağını aldık
hemencikte kurdurdum
ayrıca çocukların odasına ufo ısıtıcı aldık
bende havalar ısınana kadar
oğlum ve kızımla çocuk odasında yatacam
daha sonra yatak odasına geçecem
kendimede ortopedik yatak aldım
çocuk odasına kurdurdum
umarım rahat ederim lohusalıkta

kızlar gelin bir tahmin yapalım....
juli ve hoyadan sonr sizce kim ilk dğuracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…