rutin kontrollerde çıktı benim bir şikaytim yok güzelimneydi şikayetin peki ?
3 kez dedi sanki çok teşekür ederimkendi doktoruna sorman lazım, dozajının onun ayarlaması gerekiyormuş.
bizim yazılarımızın altında haftalarımız ve kalan günlerimiz çıkıyor ya o tıkır36 ahfta bugün bitti=)tıkır ne?CADIARZU
sağol, hepimize hayırlı doğumlar inşallah.
amin:Saruboceq:
bocuk
su demet evgar la emre
bıseydı
onların sıtcom mu
ben o nu sevmıyorum
eşim de işe gıttı
çok sıkılıyorum
bugun kımseler yok
sadece 2 mız varız
cnm ben avrupa yakasını ustune tanımam sıtcomda
ara ara eşımle seyrederız halen gulerız
bocukcum
zevkler ve renkler tartısılmaz
herkesın sevdıgı farklı olabılır
hepmavı cnm
annemde hıc catlak yok
ama bende 1 ay onceden basladı
o zamana kadar hıc yoktu
ne bılım dogumdan sonra olursada uzulurum yaa
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?