- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Kızlar bişey sorucam size
ay kafayı yicem artık
Eren'in hiçbir pijama altları olmuyo, daha doğrusu belleri sıkıyo
üstleri rahat oluyo ama altların hepsi oğlumun belini sıkıyo
1 yaş kıyafet alıyorum sırf beli sıkmasın diye
onların bile beli sıktı
bütün pijamalarının belindeki lastikleri söküp yeni lastik takmayı düşünüyorum
siz ne giydiriyosunuz bebişlereohaoldumsmile
merhaba kızlar nasılsınız
oferta canim is meselesini ne yaptin is gorusmelerine gidiyodun dimi insallah en yakin zamanda gonlune gore bir is bulursun canim
selaam bizde hıdrellez seansımızı tamamladık gül dalına bağladık yarında denize atıcaz geçen sene bebk istemiştim rabbim bana nur topu gibi bir evlat verdi şükürler olsun
:))))))))))))))))))))
selamarkadaslar
benimde canim sıkkın cocuk hala iyilesmedi.Allahim beterinden saklasin ama ne kadar zormus.simdi uyudu karni ac parasetemol verdim rahatlasin diye ama hala hızlı nefes alip veriyor.doktor suya bal ve limon koyup ver 2- yudum dedi ama diger oktor tabnidimizda bal verilmez diyorrrr offf offff.
kızlar bu gece hıdırellezmi
ay gerçekten hıdırelezmidi yaaa anam kız evlat istedin oldumu ay ben biev bi araba bide yazlık istiyom sempatiksalakcinni olurmuki acaba yakında gülde yok dalıda yok tühh gitti benim ev yazlık arabamafoldumben
günaydın kızlar sabah ben neler yaptım bilseniz .doğum öncesi iznimde 18 gün yanmıştıya onu hazmedemedimlmaz: kaç defa gebelkte rapor bölümündeki kıza sormama uyarmama rağmen beni yanlış yönlerdirmesi yüznden 18 günümü sgk vermedi .sabah hastaneye gittm rapor bölümüne hiç kafa çevirip bakmadım bile :dilcikar:dün akşam doktormu aramıştım direk yanına çıktım durumu anlattım yanlış yönlenrlme yüznden mağdur olduğumu anlattım baya bi konuştuk sonra bi ayar çektim zaten doktorumdan çok memnundum oda bilyodu memnun olduğumu bana yardımcı oldu sağolsun müdür var onla görüş çözüm bulamazsan gel 15 gün rapor yazıyım dedii:sm_cool: çıktım müdür toplantıdaydı yarın tekrar gitcem yedirmycem hakkımı
hımm birde dönüşte gebelk testi aldım evde yapcam yada burdamı yapsam yaa
günaydın kızlar sabah ben neler yaptım bilseniz .doğum öncesi iznimde 18 gün yanmıştıya onu hazmedemedimlmaz: kaç defa gebelkte rapor bölümündeki kıza sormama uyarmama rağmen beni yanlış yönlerdirmesi yüznden 18 günümü sgk vermedi .sabah hastaneye gittm rapor bölümüne hiç kafa çevirip bakmadım bile :dilcikar:dün akşam doktormu aramıştım direk yanına çıktım durumu anlattım yanlış yönlenrlme yüznden mağdur olduğumu anlattım baya bi konuştuk sonra bi ayar çektim zaten doktorumdan çok memnundum oda bilyodu memnun olduğumu bana yardımcı oldu sağolsun müdür var onla görüş çözüm bulamazsan gel 15 gün rapor yazıyım dedii:sm_cool: çıktım müdür toplantıdaydı yarın tekrar gitcem yedirmycem hakkımı
hımm birde dönüşte gebelk testi aldım evde yapcam yada burdamı yapsam yaa
bende 2. adetimi oldum tam zamanında hamilelikten öncede çok düzenliydi şimdide şükür öle devam ediyo 28 günü geçmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?