2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkine de elbiseler bir garip oluyor, daha dün 1-3 ay arasi giydiriyordum oluyordu kücük gelmeye baslayinca simdi 3-6 ay aralarina basliyim dedim onlar da kücük geluiyor, bu bebe 1 gecede büyüdü mü ne kurbaga misali CADIARZU
ama lastik sökme fikri iyi bence hem kiyafetlere yazik olmamis olur kullanmkis olur,

merhaba kızlar nasılsınız

iyiyim bocuk benim velet ancak uyudu nete girdim bu sefer de kimse yok herkesle kocalariyla oturuyorlar demek :1closedeyes: benim kocam türkiyede :sinifsinif:

oferta canim is meselesini ne yaptin is gorusmelerine gidiyodun dimi insallah en yakin zamanda gonlune gore bir is bulursun canim

canım bir görüşmem vardı yarın ikinci görüşmem var aynı yerde bakalım artık ne olacak göreceğiz ama benim derdim çocuk biberon tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım.iyi dileklerin için çok saol canım.

kızlar napıyonuz ya hepiniz derin uykularamı daldınız benim oğlum çok huysuz mıyır mıyır mıyırdanıyo ateşi oldu şurup verdim gezmedede çok husursuzdu uyku var uyuyamıyo aşı sarstı tosunumu bide bugün yine çok gazlıydı ıhın ıhın ıhındı hem gaz hem aşı mafitti oğlumu
hıdilezmi bilgim yok canım
kıyafet konusunda bende hep 1 yaşa göre alıyorum çok almamak lazım ihtiyaçları oldukça almak lazım çok çabuk büyüyolar bende 3 poşet hazırladım çağanın gürhanın ufak gelenlerini kaynanam gidrken götürcem o orda veriyo birilerine

sevcan kıyafet bizdede sorun ilk tulunlarını giyemedi bile ayris boşa gitti.ben şuan 6 9 ay alıyorum badi vs ancak oluyor.pantolon 3 6 artık küçülmeye başladı..beli sıkan pijamamız hiç olmadı bilemicem allah allah nerden alıyorsunki sıkıyor.

oferta hıdırellezmi bilmyorum bacım.sen çiz yaz gul agacının dibine koy ne olur ne olmaz.masabaşında çiz kendini işin olsun:))

selaam bizde hıdrellez seansımızı tamamladık gül dalına bağladık yarında denize atıcaz geçen sene bebk istemiştim rabbim bana nur topu gibi bir evlat verdi şükürler olsun
:))))))))))))))))))))

selaam bizde hıdrellez seansımızı tamamladık gül dalına bağladık yarında denize atıcaz geçen sene bebk istemiştim rabbim bana nur topu gibi bir evlat verdi şükürler olsun
:))))))))))))))))))))

ay gerçekten hıdırelezmidi yaaa anam kız evlat istedin oldumu ay ben biev bi araba bide yazlık istiyom sempatiksalakcinni olurmuki acaba yakında gülde yok dalıda yok tühh gitti benim ev yazlık arabamafoldumben

günaydınnn
dün Ayaz gene melenk gibiymiş.
deli valla bu bebe, dengesiz midir nedir; anasına çekmiş sanırsam.
bakalım bugün ne hava çalacak

bende 2 yudum ballı sudan bişey olmaz canım yaa

kızlar bu gece hıdırellezmi

yess hıdrellezdi dün.
bizde Ayaz'ı gece de anama satıp Ahırkapıya gitmeyi planlıyorduk ama kocenin işi çıktı geç gelince gidemedik.
seneye artıkın

ay gerçekten hıdırelezmidi yaaa anam kız evlat istedin oldumu ay ben biev bi araba bide yazlık istiyom sempatiksalakcinni olurmuki acaba yakında gülde yok dalıda yok tühh gitti benim ev yazlık arabamafoldumben

valla her sene bişiler yazar çizerim isteyenin bi yüzü kara misali
saolsun bugune kadar ne istediysem oldu bakalım bu sene nolcak:)))

günaydın kızlar sabah ben neler yaptım bilseniz .doğum öncesi iznimde 18 gün yanmıştıya onu hazmedemedimlmaz: kaç defa gebelkte rapor bölümündeki kıza sormama uyarmama rağmen beni yanlış yönlerdirmesi yüznden 18 günümü sgk vermedi .sabah hastaneye gittm rapor bölümüne hiç kafa çevirip bakmadım bile :dilcikar:dün akşam doktormu aramıştım direk yanına çıktım durumu anlattım yanlış yönlenrlme yüznden mağdur olduğumu anlattım baya bi konuştuk sonra bi ayar çektim zaten doktorumdan çok memnundum oda bilyodu memnun olduğumu bana yardımcı oldu sağolsun müdür var onla görüş çözüm bulamazsan gel 15 gün rapor yazıyım dedii:sm_cool: çıktım müdür toplantıdaydı yarın tekrar gitcem yedirmycem hakkımı

hımm birde dönüşte gebelk testi aldım evde yapcam yada burdamı yapsam yaa

aa çok iyi yapmışın valla feyza.
al tabi paranı.

yap bakalım gebelik testini canlı canlı görelim ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

ayy ben hiç dilek dilemedim öyle ne yapıyonuz siz??? iş yerinde gül ağacı var bende yapıyım ne yapıyorsanız kızlar söyleyin bi banada

kız feyza anam ya hemileysen yap kız bakalım ben 2 sefer yaptım sonuç negatif çıktı sende yap bakalım hıdırellez dünmüş geçti sanırım onu gecemi akşamı ne yapıyolar

iyi yapmışsın feyzacım

bi bak bakalım teste ben alsam dayanamaz yapardım meraktan yapda öğrenelim akmı karamı görelim:))

sen muhasebe işi yapıyosun değilmi? ne tarafta işyerin

günaydın kızlar..

esmer maşallah ayaza..

cadaloz benimkide önceki akşam aşıdan huysuzdu önceden bu kadar etkilemezdi aşı..büyüdükçe huysuzlaşıyo..önümüzdeki ay hepatit b çocuk felci ve karma var bizim allah yardımcımız olsun..:sinifsinif:

feyza helal sana ara hakkını..arkandayızkaydirigubbakcemile5
bi iki hafta sonra bi testte ben yapcam geçen haftadan kuşkuluyum..ancak belli olur heraldeeyvahedigeldismile

biri bana kalk çocuğun uyurken spor yap desen..kolumu kaldırcak halim yok ya

Günaydın kızlar

feyza zeki kızsın vesselam. valla varya siz aranıyosunuz kızlar böyle giderse birimiz birimiz hamile kalacak çook anıyoruz çünkü. ben doğumdan beri üçüncü adetimi görüyorum yauv benim sütüm azaldı adetim başladı.

bende 2. adetimi oldum tam zamanında hamilelikten öncede çok düzenliydi şimdide şükür öle devam ediyo 28 günü geçmiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…