2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

akşam hıdrellezmiş kocişe dedim gel gül dalına çizip bişeyler asalım dedim ben inanmam öyle saçmalıklara dedi gelmedi aslında sitenin bahçesinde güllerde vardı.bu akşam ben yapsam geçmi olur.fabrikanın bahçesindede var güllerde birisi görür yakayı eleveririz çeyrek karizmayıda çizdirmeyeyim burda.

iyi yapmışsın canım. aa yap yap haber et.

hani hani nerde mayısta çalışan grubumuz artacaktı nerde? bu topiğin sabahçıları biziz gene nerde bu insanlar herkes çalışsın ben çalışıyorum ya herkes çalışsın valla kıskanıyorum evde oturup çocuğuna bakanlara oof keşke bende evde oturup sadece oğluşuma baksam ve fıldır fıldır gezsem.

gece yatıyorum karnımda bişeyler oynuyor gb hep rüyalarımda bile hamile olduğumu görüyorum buğlemde çok erken hissettim ben gebeliği anam dedim ne oluyor yinemi gebeyim bilmiyorumkismilepsikolojim alt üst oldu neysemki şükür negatif çıktı tek çizgi yuppiii kaydirigubbakcemile3

olm bu gacılar istifa mı etti noldu anlamadım valla.
kaldık bi avuç çalışan köle

bu arada pumpkins işe gitmiyor mu acaba kaç gündür.
gelmiyor.
bebeler hastaydı, bi sorun yoktur inşallah

sende bendensin desene.benimde memenin maşallahı varda süt az var 10-20 cc fln geliyordur herhalde oda göstermelik mama ona daha cazip geliyor zaten

haydin gözün aydın.
olm senin göbek de yok şişince farkedersin.
bende zaten göbek var, anca takla atmaya başlayınca hissederim artıkın ankannehir

Gunaydin kizlar
Feyza sonuc???
Ben de uc kere adet oldum ama adetim baslamadan
once 3-4 gun lekelenme gibi oluyor haftaya dr a
gitmeyi dusumuyorm neden boyle oluyo acaba

haydin gözün aydın.
olm senin göbek de yok şişince farkedersin.
bende zaten göbek var, anca takla atmaya başlayınca hissederim artıkın ankannehir

hiç yok değilye alah ala var tabi bebek doğurduk ama azcuk var lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…