ayyy kızlarrrrrrr
canım demir bir ara emmiyordu şuanda nasıl emiyormu?
ayyy kızlarrrrrrr
günaydın kızlar sabah ben neler yaptım bilseniz .doğum öncesi iznimde 18 gün yanmıştıya onu hazmedemedimlmaz: kaç defa gebelkte rapor bölümündeki kıza sormama uyarmama rağmen beni yanlış yönlerdirmesi yüznden 18 günümü sgk vermedi .sabah hastaneye gittm rapor bölümüne hiç kafa çevirip bakmadım bile :dilcikar:dün akşam doktormu aramıştım direk yanına çıktım durumu anlattım yanlış yönlenrlme yüznden mağdur olduğumu anlattım baya bi konuştuk sonra bi ayar çektim zaten doktorumdan çok memnundum oda bilyodu memnun olduğumu bana yardımcı oldu sağolsun müdür var onla görüş çözüm bulamazsan gel 15 gün rapor yazıyım dedii:sm_cool: çıktım müdür toplantıdaydı yarın tekrar gitcem yedirmycem hakkımı
hımm birde dönüşte gebelk testi aldım evde yapcam yada burdamı yapsam yaa
hani hani nerde mayısta çalışan grubumuz artacaktı nerde? bu topiğin sabahçıları biziz gene nerde bu insanlar herkes çalışsın ben çalışıyorum ya herkes çalışsın valla kıskanıyorum evde oturup çocuğuna bakanlara oof keşke bende evde oturup sadece oğluşuma baksam ve fıldır fıldır gezsem.
canım emiyo ama mama üstü cila yapıyo benimki sütümde ahım şahım değil az geliyo zaten mama kullanıyoruz işte bi ağzını çalkalıyı yarım saat tok tutuyo anca
noldu kızııım
yoksaam:CüvCüv:
nerden biliyon kızııım yaparlarken ordamıydın:)):roflol:atıyor feyza değildir.
meraklandırmak için yazmıştır öyle
ayneeen şekerim:lepi:sende bendensin desene.benimde memenin maşallahı varda süt az var 10-20 cc fln geliyordur herhalde oda göstermelik mama ona daha cazip geliyor zaten
atıyor feyza değildir.
meraklandırmak için yazmıştır öyle
nerden biliyon kızııım yaparlarken ordamıydın:)):roflol:
nerden biliyon kızııım yaparlarken ordamıydın:)):roflol:
haydin gözün aydın.
olm senin göbek de yok şişince farkedersin.
bende zaten göbek var, anca takla atmaya başlayınca hissederim artıkın ankannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?