2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay posicim sıkma canını buda gelir buda geçer canım sen kafana takma bunalıma girme hiç bencede eşinle konuşmayı dene yoksa daha çok içine kapanırsın orda seni en iyi ve en çok gene o anlar hoyanında dediği gibi bizlerde burdayız sıkma canını bizlerle konuş açılırsın iyi gelir yanee
tutku utkuyu nasıl taşıyon sen bacım otobüs motobüs yazmışın arabasızmı çıakrıyon utkuyu
ya kızlar benim bebem arabda durmuyo nasıl alıştırcam ben bu bebeyi arabaya yavv akıl verin baaa

tabi sevmez çocuk çocuğu otuertuyon bi de bağlıyon kemeri sıkılıyo tabi
anacım yatmıyo mu senin araban

canım çok gezmiceksem araba almıyorum babaslinge koyuyorum..o ağırlığı dengeliyo bele fazla yük vermiyo..ama nede olsa 10 kilo zor oluyo ama taşıyom mecbur..öyle olunca otobüse biniyorum..arabasıyla çıkıyosamda taksiye biniyorum..ay dr um aklıma geliyo sen artık taşıma bel fıtığı olursun demişti utkuyla her sokağa çıkışımda dr u ve fıtığı anıyorum:roflol:

enee bızımkıde azdavaylı canım.... kocanın yada kayınpeerının ısmı ney? bak sımdı akrebe cıkıolarmıs:d:icecream:

hadi canım yok artık..evet canım kayınpeder cihat..kocemde hilmi özgür..sen kimsinki..ben pek tanımam ama:uhm:

facebookda fotolarınızdan eşim tanıdı. ben pek bılmem. kayın pederin kayınvaldemın ögretmenıymiş ilkokulda. eşimle eşinde aynı dönemlerde farklı okulda okumuşlar ama eşim tanıyor... eşim ali eryılmaz...

mehlika pisireceksin prensesi o kadar giydirmen canim havalar isindi artik cok sivcakten terlerse de hasta olur doktorlar siz nasil giyiniyorsaniz oyle giydirin diyolar o kadar seyi sen giysen mesela terlersin kulotlu corap hele giydirme tek kat corap yeter canim gece yatarken de cikar corabi ferah ferah uyusun bebecik

bilsen şaşarım zati
gğs altını ölçüyon çıkan beden oluyo seninki 90
bi de gğs hizasını ölçüyon çıkan ölçü cup ölçüsü
benim hamilelik oncesi d cupti canim su anki halini dusun ben artik emzirme sutyenlerindeyim sanirim cup mup bulamam bu memelere su an o yuzden normal sutyenlere bakmiyorum bile
ağlayan keki yaptım pek güzel oldu yavvv7 dilim yedimkaydirigubbakcemile2
tarifini alsaydik biz de yapardik aglak keki yarin arkadasim gelecek 2.5 aylik 2 kizi var ikiz onlara hazirlik yapiyoruz bviz de annemle daha dogrusu annem yapiyor ben arada yardim ediyom
hee erken doğum eden bebeleri özel sigortalar bile adamdan saymii bozuk bebe muamelesi yapii zaten, milupa mı kaale alcekti.
bak gene nerden aklıma geldi bu özel sigorta manyaklığı; aklıma geldikçe sinir oluyom
ozel saglik sigortasi yapmadilar mi canim ayaza artik yaparlar ama sanirim belki ilk gunelr icindir o kural ama sacma tabi
ben de bvakayim o zaman alayim iyi olur yazin parklarda bahcelerde dolasirken
ben geldim kızlar. dr kontrolmuz vardı. ege çok şükür sağlıklı. 7550 gr 65 cm olmuş. mama da bebelac 2 ye geçtik.

hangi program o canim ben de bakayim
gelince ara canim cok yakinim oraya gelirsin bize de
doktor bana 1 ay daha gunes kremi kullanma dedi gunes kremi kullaninca gunesin faydasini da alamiyor sonucta dedi 1 ay sonra da mustela ya da sebamed kullanabilirsin dedi
Hoya aman eslik etsin daha kola yoluyor esinle yolculuk

ben isvicreden viyanaya tek basima bebegi asiya gätürücem asi yaptirip ordan türkiyeye ucucam ve bunlari tek basima yapicam esim cok yogun gelemiyor benimle.:dilcikar:
canim asiyi turkiyede yaptirsan olmaz mi yorulmazsin ordan oraya

posi aklıma geldi kk da isviçre basel topigi var oryaa girip tanışsan arkadaşlarla görüşürür buluşursunuz gurbette destek işte birbirinize bak istersne bak sebnin için neler yapıyorum sen sıkılma yeterk:)

selam güzel annişler, çoktandır giremedim. hepinizin anneler gününü kutluyorum. biraz geç oldu ama :))) ecrin çok geçmiş olsun a.s. kaç gündür bi baş ağrısı bir baş ağrısı bilgiğiniz gibi değil kafamı kaldıramıyorum. halen öyleyim deee napcan işte. ben hala regl olmadım. acaba ondan mı bu baş ağrısı?
zeynoşum tıııııııırrrrt ladı şu anda, altını değiştireyim. öpüyorum siziiii

jasmincim netcez bu mmşleri yavboshayallersmile
ağlayan kekin tarifini burda rüzgar vermişti dün
eşim de bayıldı zatyen o tatlı olsun da her şeye bayılırbayanssulusmile

jasmincim
burdan
health professionals tan download et
aylik verilerini gir bir grafik cıkıyor

yukledim canim saol ama herbirseyisi ekside cikiyor buragin bu listeye gore oysa doktorumuz boyda ortalamanin uzerinde biraz demisti burda alinan ortalama degerelr bayagi iri bebeklere gore sanirsam moralim bozuldu valla :) oglusumun herseysi eksi cikti

jasmincim netcez bu mmşleri yavboshayallersmile
ağlayan kekin tarifini burda rüzgar vermişti dün
eşim de bayıldı zatyen o tatlı olsun da her şeye bayılırbayanssulusmile

ben artik kendi hallerine biraktim canim ikinciden sonra bicak altina yatarim bi operasyon yaparim diyorum :) eskiden cok takardim en son model sutyenler falan ama simdi emzirme sutyenimle butunlestim rahat da cok hos gorunmeseler de oglus icin katlaniyorum ne yapayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…