ay posicim sıkma canını buda gelir buda geçer canım sen kafana takma bunalıma girme hiç bencede eşinle konuşmayı dene yoksa daha çok içine kapanırsın orda seni en iyi ve en çok gene o anlar hoyanında dediği gibi bizlerde burdayız sıkma canını bizlerle konuş açılırsın iyi gelir yanee
tutku utkuyu nasıl taşıyon sen bacım otobüs motobüs yazmışın arabasızmı çıakrıyon utkuyu
ya kızlar benim bebem arabda durmuyo nasıl alıştırcam ben bu bebeyi arabaya yavv akıl verin baaa
evet canım bebekler için..
bu kadar bunaltma kendini ya türkiyeye gelince rahatlarsın biraz..ben gelene kadar buluşmayıda organize edin ben iki hafta nete giremicem kastamonudan..
nazarlığıda takıyorumdaolmaz inşallah ya..allahım korusun yavrularımızı
benim evde çok küçük ama napim canım almak istiyo..herşeye yer buldum bi mama sandalyesinede bulurum artık
evet canım benim koce kastamonulu..dep dep
azdavaylı canım..senindemi aynı nereli
yoksa hılmı mıvede cıhat mı
hadi canım yok artık..evet canım kayınpeder cihat..kocemde hilmi özgür..sen kimsinki..ben pek tanımam ama:uhm:
mehlika pisireceksin prensesi o kadar giydirmen canim havalar isindi artik cok sivcakten terlerse de hasta olur doktorlar siz nasil giyiniyorsaniz oyle giydirin diyolar o kadar seyi sen giysen mesela terlersin kulotlu corap hele giydirme tek kat corap yeter canim gece yatarken de cikar corabi ferah ferah uyusun bebecikaaa emzirme örtüsüde mi var,valla şu ticaret ehli de herşeyi düşünmüş,ama iyi düşünmüşler,ben de otobüste emzirmiştim bir kere yol uzundu,eşarbımla örttüm eşim de yanımdaydı o da kol kanat gerdi,onun haricinde bir kezde mağazanın giyinme kabininde emzirmiştim,başka da gerek kalmadı,amaan zaten 2 ay sonra ek besinlere geçcez dışarda acıkırsa dayarım meyva püresini yoğurdu emmesine gerek kalmaz..
ben gece gündüz çorabını ayağından çıkarmıyorum hatta bir külotlu bir kısa çorap giydiriyorum,bir de alt üst penye pijama o kaa,
benim hamilelik oncesi d cupti canim su anki halini dusun ben artik emzirme sutyenlerindeyim sanirim cup mup bulamam bu memelere su an o yuzden normal sutyenlere bakmiyorum bilebilsen şaşarım zati
gğs altını ölçüyon çıkan beden oluyo seninki 90
bi de gğs hizasını ölçüyon çıkan ölçü cup ölçüsü
tarifini alsaydik biz de yapardik aglak keki yarin arkadasim gelecek 2.5 aylik 2 kizi var ikiz onlara hazirlik yapiyoruz bviz de annemle daha dogrusu annem yapiyor ben arada yardim ediyomağlayan keki yaptım pek güzel oldu yavvv7 dilim yedimkaydirigubbakcemile2
ozel saglik sigortasi yapmadilar mi canim ayaza artik yaparlar ama sanirim belki ilk gunelr icindir o kural ama sacma tabihee erken doğum eden bebeleri özel sigortalar bile adamdan saymii bozuk bebe muamelesi yapii zaten, milupa mı kaale alcekti.
bak gene nerden aklıma geldi bu özel sigorta manyaklığı; aklıma geldikçe sinir oluyom
ben de bvakayim o zaman alayim iyi olur yazin parklarda bahcelerde dolasirkenbebeshoptan aldım
mycey emzirme örtüsü
inan çok işime yarıyor ne eşarp ne şal bunun yerini tutar
emzirmek için yer aramama gerek yok artık
geçen sahilde bile emzirdim
kumaşı da ince kesinlikle terletmez
ve
ben geldim kızlar. dr kontrolmuz vardı. ege çok şükür sağlıklı. 7550 gr 65 cm olmuş. mama da bebelac 2 ye geçtik.
hangi program o canim ben de bakayimkibele benimkide gunduz zorla iciyor.gece hep kalkiyorum...
ayrica cizelge demekle hata etmişim
o pprograma hayal in verilerini gireceksin aylik sonucu grafik olarak veriyor ki sanirim yapmişsin dsen onu.orda vardi alt ust sınırlar.eger sinirin icindeyse mamaya gerek yoktur belki diye demiştim canim
hoya aslinda tek kızsın el bebek gul bebk olman lazim
gelince ara canim cok yakinim oraya gelirsin bize deselam ben geldim oyy ne yoruldum:)))
jasmin evet o salı pazarı amaç gezmerk olsun canım sıılıyor anneme gelince giderim artık ayrisi anneme satıp:)
kendime etek göynek aldım çok mutluyum nedense:))benimki nöbetçi geç gelcek ohhh rahatım..
doktor bana 1 ay daha gunes kremi kullanma dedi gunes kremi kullaninca gunesin faydasini da alamiyor sonucta dedi 1 ay sonra da mustela ya da sebamed kullanabilirsin dediayriste bembeyaz zaten oda çok dikkat çeker..
kızlar güneş kremi aldınızmı..ben mustela alcam galiba başka önerisi olan varmı..
bide ben önümüzdeki ay mama sandalyesi alcam..ne alsam arştıran varmı bi benmi aceleciyim
canim asiyi turkiyede yaptirsan olmaz mi yorulmazsin ordan orayaHoya aman eslik etsin daha kola yoluyor esinle yolculuk
ben isvicreden viyanaya tek basima bebegi asiya gätürücem asi yaptirip ordan türkiyeye ucucam ve bunlari tek basima yapicam esim cok yogun gelemiyor benimle.:dilcikar:
hee gayret akraba çıkcasınız kızlar:)
:))) turkıye ufacık yer
jasmincim netcez bu mmşleri yavboshayallersmile
ağlayan kekin tarifini burda rüzgar vermişti dün
eşim de bayıldı zatyen o tatlı olsun da her şeye bayılırbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?