2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence doktorun dediğini hafife alma canımcım benim ilk oğlumda bebekken çağan gibi kiloluydu bel fıtığına yakalandım şimdi 3 tane fıtıkla gecelerim kabus gibi geçiyo resmen dikkat et diyorum ama bende kucağımda taşıyorum
hoyacım araba yatıyo ama çağan yatmıyo((( arabaya binince dikken batiii velete illede kucağına al susam diyoo binmiyo yavv delirecemm alışması lazım düdüte habire babayı nerde bulam ben taşıtırmayaohaoldumsmile

mrblar
cadı benim oğluşta durmuodu arabasında oyuncak aldık pusete takılanlardan şimdi gayet güzel duruyo ağlamıo hiç

bızde puset oyuncagı almıstık resımdekınden sen de al bunlardan dene ıstersen resmını eklıyım bak heryere takıyorum cıkarıp takması da cok kolay canım hatta olayı abarttım gecende altacmasına taktım :)))

Eklentiler

• $1_351.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 36
bugün yine erkenciyiz saat5.10da kalktık günaydın
ayaz uyanmamıştır daha totişinde pireler uçuşuyodurboshayallersmile

günaydınnnn
yaa Ayaz saat 19:30 deyince gece uykusuna yatmak istiyor. en fazla 20:00'de uyuyor.
Bunu 21:00'e falan nasıl çekeceğim ben. Kucağımda oynatayım diyorum azıcık, herif sırıtırken uyuyakalıyor.
Nankörlük etme diyeceksiniz ama bebecikle vakit geçiremiyorum bu sefer de hiç. :1no2:
1 saat birkilte olabiliyoruz akşamları. Babası çocuğu uyanık göremiyor haftaiçi.

ben sordum doktora eğer öğlen güneşinde çıkarsanız sür dedi. Ama mümkün olduğunca öğlen güneşinde çıkarma dedi.
Ya sabah 11:00'den önce ya da akşamüstü 16:00'dan sonra çıkar dedi.
Eğer öğlen çıkaracaksan ya şapka tak yüzünü kapasın ya da arabasının tentesini indir dedi.
Bana mama sandalyesi gene yeğenlerden gelecek büyük ihtimalle. Ama bir sorun olur gelmezse ikea'dan alacağım. Fiyatı uygun. Çok kapsamlı birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

ozel saglik sigortasi yapmadilar mi canim ayaza artik yaparlar ama sanirim belki ilk gunelr icindir o kural ama sacma tabi

Canım preamtüre doğan bebekleri 2 yaşına kadar sigortalamıyorlar. Doğuştan hastalıklı kabul edip olası çıkacak masrafları karşılamıyorlar.
Zaten erken doğum yapınca da özel sağlık ne doğumu ne de bebeğin masraflarını karşılıyor.

bugün yine erkenciyiz saat5.10da kalktık günaydın
ayaz uyanmamıştır daha totişinde pireler uçuşuyodurboshayallersmile

Uyanmıştı ama anası ağzına emziğini tıkıp geri yatırmaya çalıştı. En sonunda 06:10'da isyan edince kalktık mecburen

günaydın kızlar
dışarda çoook güzel bir hava var yaşasın yaz geliyor heyyo

gelmesin yaz yaa.
hayatımdan en nefret ettiğim şey yazın çalışmak.
hep bahar olsun yaa
ne üşüyelim ne terleyelim.

bugun 5. ayımız bittiiiiii

oyy hayırlı olsun.
kocaman olmuş senin bebe yaa.
dün doktor kontorlünüzü okudum da yazamadım o sırada.
sabah da alıntılayacktım kaybettim kaydirigubbakcemile3

ay alyıımda belkim işe yarar saol canımcım hemen bakıcam netten
çağan çok meraklı değil dış dünyaya varsa yoksa sarıgız:umursamaz:
ivet ivet katılıyorum çok haklısın
günaydın kızlar
günaydın canımcım
gunaydın kızlara.s.

günaydın
canımcım
yaa Ayaz saat 19:30 deyince gece uykusuna yatmak istiyor. en fazla 20:00'de uyuyor.
Bunu 21:00'e falan nasıl çekeceğim ben. Kucağımda oynatayım diyorum azıcık, herif sırıtırken uyuyakalıyor.
Nankörlük etme diyeceksiniz ama bebecikle vakit geçiremiyorum bu sefer de hiç.
1 saat birkilte olabiliyoruz akşamları. Babası çocuğu uyanık göremiyor haftaiçi.
kız seni varya elime alırım evire çevire döverim kadınnn madem bebenle okaaa vakit geçirmeyi istiyon sabah memeyi tıkma bebeye hain anne bebe uyuycam der buda uyumasın der yav gel şu ayazla çağanı değiştirek ba hecı çağan 1 2 3 kaça kaa istersen otiriii hemde somurrtii bol bol sev bende ayazı emzirürürm :)))) emerken uyuyan bebe nasıl olur ben hiç görmedim belkim ayaz uyur emerkene:))))sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

bugun 5. ayımız bittiiiiii
günaydın canım...ohh maşallah ege beye..abiler kervanına oda katıldı
günaydın kızlar
günaydın..evet hava çokk güzel ama benim oğlan isilik oldu şimdiden..koskoca yaz nası geçecek bilmem:umursamaz:

sağol esmer bilgiler için..öğle saatinde biz dayanamıyoruz zaten sıcağa bebeler hiç dayanamaz zaten..
tam uyuyacağı saatte banyo yaptır suya sok sesli sesli sev konuş hareketli oyular oynat bi şekilde her akşam 10 dk da uzattırsan uykusunu geri çekebilirsin canım..nankörlük olurmu haklısın çocuğunu özlüyosun..ben baştan beri en erken 11 de uyutmaya alıştırdımki gece uykusu daha uzun olsun diye..şimdi sabahta geç kalkıyo bende işleirmi yapıyorum.

biliidim bu gacının bana çemkireceğini.
şimdi hoya gelir bi posta da o çemkirir kesin.

olm sabahları olmii, tavık mı bu bebe yaa 19:30'da yatsın.
yok 1 2 3 de çok geç 9 olsun yeter.

cıkks benim oğlum emmez ben 1-2 ağzına mememi veremö dedim, yüzünü buruşturup öğürdü. :bbo:

yok anam bizimki yıkanınca iyice jöle kıvamına geliyor.
daha yağlarken uyuyaklıyor. giyidiriyorum uaynmıyor bile.
yemek bile yiyemeden bayılıyor :roflol:
yok yok karar verdim bu herif kesin hımbıl bilmiyorumkismile

sağol canım. ya izmir bir felaket sıcak. gölgede 33 olacakmış bugun . sabah araba 26 derece gösteriyordu öğleni düşünemiyorummmmm

sağol tutkucum. guneş kremi işini ben dün dr a sordum. mustela dedi. bana 50 faktör. mama sandalyesine gelince ben chicco polly düşünüyırum. sen sormuştun değil mi canım ?

esmer kız katılıyorum sana yazın sıcağında çalışacam oof iznede çıkamayacağım bu sene.ama olsun gelsin gene yaz.

tutku kız çokmu kalın giydiriyon oğluşunu daha şimdiden ne isiliği.onun için ne yapmak gerekiyor pudra sürmek ve yıkamak bol bol yeterli olurmu off birde o derdimiz var dımı

delf bizim iki günümüz var yarı yaşımıza gelmemize sayılı gün ne çabuk geçiyor birde oğluşum hep yanımda olsa onunla sadece ben ilgilensem çook daha güzel olacak.

biz bebelac 2 ye geçtik. ay bu da milupa gibi granul halbuki 1 numara tozdu. gene tıkanıyor biberon uçları ne etcezz? esmer bilirsin sen bilmiyorumkismile

evt canım günler akıp gidiyor. nasıl 9 ay geçti en zaman ve nasıl doğurdum ne zaman işe başladım nasıl geçti bu 5 ay hiçççç hatırlamıyorummmmm. bende bırakıp geliyorum biliyorsun. sabah bakıcıyı görünce bir sevinişi var inanamazsınız bozuluyorummm çokkkkbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…