nerdeyse baslıyorduk delikafaduldenekşine başladınız mı yoksam ??
kızlar sizin bebeklerde ağızdan burundan kusuyor mu
allahım sana yardım etsin pose.bol bol dua et.sabır çek.çünkü mecbur katlanacaksın yoksa eşinle aranın açılmasına göz yumacaksınki zaten bişi yapmadanda bozuluyor aranız.bide bişiler sölensen ,desen,rahatsızlıgını belirtsen ne olur acaba?simdiye kadar yüzüne bile bakmadi dünden sonra bana giciklik olsun diye ben ne yapiyorsam o iyi biraktigimda onun basina geciyor mesela bilgisayardayim tuvalete gittigimde bilgisayr basina geciyor bebege de öyle yapmaya basladi, simdiye kadar eline almadi simdi bana giciklik olsun diye bebek her bos kaldiginda gidip agzindan emzigini aliyor uyandiriyor. sevdiginden degil, "bebek zayif hic hayatimda bu kadar kücük bebek görmedim" diyip duruyor maksat benim canimi sikmak
evet degişik hakikatende.ama düzelir inş. hepimiz alışmaya çalışıyoruz yeni duruma.buda geriyo insanıayy ne oluyo bu eslere bu gunlerde yaaa
benımkıyle az once konustuk sozde ben aksam kayınvalıdeme bagırmaya calısmısım..
cocugu kucaktan kucaga alıyorlar kızıyorum ben de
annesını cagırdı aksam aldı cocuk vırak vırak
ben de vermemek ıcın annecım cok elden ele gezındı belkı canı yandı
fılan dıye aglarken cıkıstım ama zaten cocuk vırak vırak bagırıyo ver bana dıye gezınen bırılerı etrafımda ben kendı cocugumu sakınlestıremıyorum cocuk aynı kucakta 2 dk kalsa belkı sakınleyecek
nıtekım kayınvalıdem alınca sakınlıyo cunku onun elınden alamıyorum uzun sure kalıyo bebek.
bende ıkı dk bıle tutmuyorlar bende oyle soyledım ama bagırmak vs aklımdan gecmedı
esım de sımdı bana dıyo koskoca kadını azarlamaya calıstın dıye..
sonra annem sakınlestırdı sen bırsey yapamıyorsun oluyo ben kucagıma bıle alamıyorum kı uzun sure sakınlestırebıleyım cocugu..
kayınvalıdem anlayıslı ve yardım etmek ıstıyo ama ben de kendım bırseyler yapabılmek ıstıyorum onlar bunu anlamıyo..
bende dursun dıye cıkısınca kızıyorlar..
ya kızlar ben kucuk degılım kı kendı fıkırlerımı soyleyemeyeceksem bu cocugu bakamayacaksam ne ısım var cocukla..
neyse Allah yıne de razı olsun hıc bırsey demedı aksam
sorun esımde ona agır gelmıs cıkısmam benı hıc boyle gormedı belkı ondan..
hep ıyı davranırım ben sagolsun o da benım aıleme ama bu bebek oldugundan berı bıraz ısler degıstı farklı boyutlar cıktı hep ıyı davranamıyor ınsan..
Cünüpken çocuk emzirmek haram değildir. Ancak çok duyarlı insanlar manevi temizliği de hesaba katarlar ve bedenin fiziki ihtiyaçlarını gözettikleri gibi manevi ihtiyaçlarını da gözetirler. Gıdalar çeşitli sebeplerle beden için maddi olarak sağlıklı olmayabildikleri gibi, manevi açıdan da sağlıklı olmayabilirler. Bu sebeple böyle bir titizlik elbette çok güzeldir ve manevi duyarlılığı hassas insanlar yetiştirme adına çok anlamlıdır. Hatta farz, vacip ya da sünnet olmamasına rağmen sırf bu duyarlılık için çocuğunu abdestsiz hiç emzirmeyen bayanlar bile vardır ve bu tavırlarıyla takdir edilecek bir iş yapmış olurlar. Ama bu elbette farz ya da vacip değildir. Bu sebeple bazı insanlar böyle bir detaya önem verirken asıl yapmaları gerekeni unutmamalıdırlar. Mesela bile bile vaktinin namazını kılmayan bir bayan çocuğunu üç kat abdestle emzirse dahi bu yine bir şey ifade etmez.sizlere birsey soracağım bilmiyorumkismile
ekşın esnasında yada sonrasında
bebek ağladığında yüzüne bakılmazmış gusul abdesti almadan
duydunuz mu
halam sıkı sıkı tembihledi bana
ağlasada zırlasada hemen abdest alıp öyle al kucağına dedi
ve sakın emzirme gusulsüz dedi
duydunuzmu böyle bir sey
ahh ben de tahin pekmez bal goturuyorumm.
hante acaba ıhlamur falan icirsen??gece
ya da banyo?
juliet aspire derken anlamadım
biz artık kanıksadık, hem de fışkırır tarzda kusuyo...
kusmaz olurmu ?anasından emdiği ağzından burnundan geliyor valla...kızlar sizin bebeklerde ağızdan burundan kusuyor mu
benimki de açık...hamileyken 10 kilo almıştım...şimdi hamilelikteki gibiyim hemen hemen hiç vermemişim ....kızlar sizin de iştahınız deli gibi açık mı??? ne bulsam yiyorum, hem de önümden kaçırıyorlarmış gibi, ne yapacam ben yaaaa
kimse yok sanırım ama yazıp azıcık içimi dokmek istiyorum bizi bizden başka kimse anlamıyo çünkü
sizde böylemisiniz bilmiyorum ama sürekliağlamak istiyorum gözlerim hep nemli nemli
kocamla aram hiç iyi değil
dün sölemiştim ya görümcemin süt verme işini
ben keyifsiz olunca eşim anneme sormuş neyi var bişimi yaptım diye annemde böle böle bişi olmuş oda sinirlenmiş demiş eşimde ablasını aramış ablasıda şaka yaptım demiş
eşim akşam buraya geldi ama bana karşı tavırlı olduğu belliydi şöyle bi çocuğa baktı oturdu
sonra başladı bizde sevgi göstergfesidir sevidiğin insanın çocuğuna süt veririsin
bende ben hoşlanmıyorum hem ablan ne aradı ne sordu şimdi ne diye böle bişi sölüyo dedim
falan filan fazla uzatmıcam eşimde kalktı kapıyı çarptı gitti ben annemde kalıyorum ya oda evimize gitti
bende o sinirle görümcemi aradım bi yığın saydırdım ama sinirlerim tamamen boşaldı 6 senelik ne varsa döktüm
çok canım sıkılıyo dün öğlenden beri ağzıma bişi koymadım annem çok üzülüyo ve sinirleniyo ona belli etmemeye çalışıyorum ama iyi hissetmiyorum kendimi
çok kafaya takıyorum herşeyi
eşim şimdide tutturmuş akşam gelip alıcam toparlan eve gel diye
anneme ya cephe aldı annemde karıştı diye yada buraya gelmeye yüzü yok
ama gitmicem bi süre daha eve hal,m yok gücüm yok
elimde sağlkıklı bir evladım var en mutlu olmam gereken zamanda gözümün yaşı hiç dinmiyo
bende büyütüyorum biraz bide bizim kavgalarımız şiddetli oluyo böle oda daha fazla uzatmamak kalp kırmamk için çıkıp gitmeyi seçti
şimdi yalandan konuşuyoruz oda ben ararsam
ablası şimdi bize gelicek
bugun 9 gün oldu anca bebeği görmeye gelicek lütfen dünde o kıyamet kopmasaydı gene gelmezdi ya neyse
anlıcanız canım gerçekten çoksıkılıyo çook
benimkide kusuyor ağız burun
sonra tıkanıyor
hemen burnunu aspire ediyorum nefes alsın die
hemde nasıl krizim
ne bulsam hööppppcokacimcoook
sütüm su ana kadar dururken hiç akmadı
ama bitmedide
bazen bombeleşiyor
uyursam tas gibi oluyor
yeme içmeyle değil de benimki uykuyla coğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?