2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler,aklınızda bulunsun,bebek soğuğu baş bölgesinden alırmış.banyodan sonra ya da dışaroya çıktığınızda muhakkak şapkasını ya da beresini takın.

dandini selam canım
ne diycem ben evde şapka falan hiçbişey takmıyorum
takmam gerekirmi başlarda takıyodum ama

Kızlar Sagdıgınız Sütleri Nasıl Saklıyosunuz?

benim saklamaya fırsatım olmuyo valla
deli gibi içiyoruz
emmiyo benim oğlum o yüzden ben sağıp biberonla veriyorum yaklaşık 1 kerede 120 cc anne sütü içiyo
sürekli hıçkırıyo mideyi büyütüyo
bu gidişle arttırcaz süt miktarınıda ben nasıl üt yetiştircem bilmiyorum:

maşallah canım hayırlı olsun:)

sezeyan olan anneler kesi yeriniz tam olarak ne zaman geçti benimki hala acıyor hareket ederken elimi dokununca yada bir yere dokununca acı hissediyorum.

benim hiç ağrım yok çok şükür her işimide kendim yapıyorum
ameliyat yerindeki bantı çıkardığımızda eşim uzun süre kesi yi aradı
saolsun doktorum öyle bi yapmışki hiç belli olmuyo hihihihih:))
inşallah kısa sürede eskisidende iyi olur biraz forma girerim
hee bu arada kocam geçen akşamki olaydan sonra çok değişti
pişman oldu tabi
bende özlemişim valla evimi kocamı yatağımı yatağımda rahat yatmayı özlemişim tabi 2 saatte 1 çalan demir hariç herşey iyi şu anda:)))
bide şu 40 gün çabucak gecse...:)

evet julicim dr söyledi 1. aylık kontrolümüzde gittiğimizde kilo almamıştı
tirleylede yapmaya çalıştığımda bi iki damla bişey geliyo ama zaten onla beceremiyorum galiba

zambakkız canım tahin-tahin helvası ye sütünde epey bi artış olucak görüceksin:)
birde kuru maya inanılmaz arrtırıyo
benim sütüm var şükür ama ben eşimin zoruyla sürekli tahin-tahin helvası ve bilimum süt yapıcı şeyleri zorla yiyorum

ah canım ya kıyamam ona
merhaba anneler,aklınızda bulunsun,bebek soğuğu baş bölgesinden alırmış.banyodan sonra ya da dışaroya çıktığınızda muhakkak şapkasını ya da beresini takın.
evet ya bende biliyorum ama bizim oğlan şapkayı geçirdiği an yaygarayı basıyor banyodan sonra havlunun şapkasını 5 dk ancak tutabiliyorum kafasında..
smsh aslında haftasonuda çıktık eşimle gezdik ama bugun çok rüzgarlıydı pişman oldum.inş bebeme bişi olmaz.eşime söylemim bari çıktıgımızı:)))))
ay ecrin valla bende gezebilsem keşke o kadar sıkıldımki.bebekle gezmeyi bırak kendim bile çıkamıyorum..eşime kalsa yaza kadar evden adımımızı atamayız dışarı çocuk üşürmüş ben yokken ağlarmış falan filan..off çok sıkıldım

sizinkide güzelmiş canım
duruyo demek daha

ayy esmer çok komiksin sen yaww..demek baglantıyı yanlış kurdu heee..
kaanda sürekli uçaga binmek istermiş artık:)))))))

hee kaanda yanlış anlıyıp hostes olcem ben diycik delikafadulden

bakalım kızlar artık nasıl olacak
inandığımdan değil işte maksat gelenek yerine gelsin
guclubacismile

ben saat 4 kadar nescafeyle duruyorum bundan sonra açılıyor iştahım.bende helva aldım az önce denicem bakalım ne olcak.

pompalamak sütü arttırır mı bilmiyorum ama pompa olarak bende lansinoh var
bence gayet güzel çekiyor biz indirimde almıştık 30 tl gibi bişeydi

sütü arttırmak için burda birisi yazmıştı kim hatırlamıyorum bende işe yaradı şöyle
1 lt sütü ısıtıyorsun içine küçük küçük doğranmış yarım kg kadar kuru incir koyuyorsun
biraz bekletip blendırdan geçiriyorsun
puding gibi oluyor
ben kaselere döküp yedim
yanında da su içtim
dediğim gibi bende oldukça işe yaradı sende dene istersen

meraba kızlar nasılsınız aklım kalsada çok sık giremiyorum hala siteye gelen giden bitmedi daha ben çok sıkıldım şöyle 2-3 gün olsun yanlız kalmak istiyorum artık yaa kızıma bi doyamıyorum valla

tutku moral çok önemli valla haftasonu bırak eşine 2 saat gez sende.kafan dagılır moralin düzelir.bebekle çıkmak istemiyorsa eşin sen tek çık.iyiki forum istanbul açılmış yogsam nereye gitcektim ben habire kendimi oraya atıyorum:)

alışveriş merkezleri bebek için tehlikeli değilmi canım ya mikroplar uçuşuyo havada..
geçen gün eşime ben çok sıkıldım annem gelsin utkuya baksın biz bi iki saat dolaşıp gelelim dedim..hayır olmaz nasıl kıyıp bırakcaksın çocuğu yazın beraber gezeriz dedi..bende ağlamaklı oldum sen hiç anlamıyosun beni dedim..cevap anlıyorum ama yinede olmaz..
gıcık ya sanki bi o düşünüyo çocuğunu.valla elinde olsa o emzircek o kadar vahim eşimin durumu

bebek emdikten sonra önce her memeyi 7 dakika 7 dakika sonra 5 dakika 5 dakika en son da 3 er dakika saginca memelerdeki süt kanallarini uyandirici etki yapiyormus
ben sagarken farkettim her seferinde mememin yeni bir tarafinda süt gelmeye basliyordu.
ise yaradi yani, ama sütün zaten iyi de sadece bebegi emzirmek istemiyorsan her memeyi 10 ar dakika sagsan yeter o süt arttirmiyormus.

şu anda bugünkü üçüncü çikolatamı yiyorum vatana millete hayırlı olsun..sözde bugün platese başladım:roflol::roflol:

anneolmak maşallah demir e 120 cc yi nasıl içiyor hemen
ben kızımın ne kadar içtiğini çok merak ediyorum
bazen 15 dk kadar bazen 7-8 dk emiyor ama miktarı ne oluyor emdiğinin bilmiyorum

anne olmak 120 cc çok degilmi nasıl içiyor onu yaw..

anneolmak maşallah demir e 120 cc yi nasıl içiyor hemen
ben kızımın ne kadar içtiğini çok merak ediyorum
bazen 15 dk kadar bazen 7-8 dk emiyor ama miktarı ne oluyor emdiğinin bilmiyorum

vallahi gelinde görün nasıl içiyoruz adama süt yetiştiremiyorum vallahi ya
kendimi sağmal inek gibi hissediyorum artık:)

Ben yazmıştım mutlaka deneyin süper artırıyoo

ay canım sagol ben de cok sevındım..
canım benımkıde aynen cıkrıp duruyo sut kalmadı yaaa off..

kızlar sizin bebişlerde arada cok hızlı hızlı nefes alıp veriyormu:uhm:
bişimi var acaba

aynen canım benım de dıkkatımı cektı aksam sen sormussun benden once ıyı oldu valla benım de ıcım rahatladı :))

ayy canım mısafırler korkunc bızde de aynı gelen gıden bır de kayınvalıdem mevlut yapacakmıs gelenler yıne gelır bızım burada boyle off cok sınır..
bu hastalık zamnında ne gerek var yaa..

ayy julı aynen mutfakta ugrasırken tabı annem anlat demekten canım cıkıyo benımle konusuyo gıbı mıkıl mıkıl sesler cıkarıyo..
ne bulursam anlatıyorum ben hıkaye fılan okuyayım da anlatacak bırsey olsun barı :))

o benım kardesım gıbı olacak canım..
manyak bırsey bızımkı dunya yansa hasırı yanmaz ama cok sosyal cok zekı..
tam cool..
Ayaz da baslarım sızın agunuzdan deyıp cool takılıyo..
o aştı kendını sen hala anlamıyorsun annesı..CADIARZU

ben kesmedim, kesemeyeceğim de zaten.
ama benim kuzenim bebeği doğduğunda akika kurbanı kesmişti.

benım delı kocam kesmıs daha ılk gun hatta geldı hastaneneın pusetıne surdu kanı delı yaaa..
ama akıka mı bılemem ahahha :))

canım benım kolay gelsın sana ınsallah kolun gecer kısa surede..

aynen canım maya cok arttırıyo..

yok canım o yabancılık cekmesın ılerıde dıye arayı sogutmuyo bence :))

ahahah
kızım ya bogazıcınden daha guzel bıryer cıkarsa bırak ılerıde kendı gomsun..
cocugun kısmetını bogaıcıyle kapama :))

aksam hıc uyumadık bu sabah ancak 8 de uyudu benımkı..
cok yorgunum cookkk..
bu arda benım esım chıcconun pompasını aldı ben memnun degılım 50 tl vermıs bıde cok guzel pompalamıyor bence gercı baska pompa denemedım kıyas yapamam ama canımı yakıyo cok.. yarık kısmı daha cok actı hep ama mecburen cekıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…