merhaba anneler,aklınızda bulunsun,bebek soğuğu baş bölgesinden alırmış.banyodan sonra ya da dışaroya çıktığınızda muhakkak şapkasını ya da beresini takın.
Kızlar Sagdıgınız Sütleri Nasıl Saklıyosunuz?
selam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz
sezeyan olan anneler kesi yeriniz tam olarak ne zaman geçti benimki hala acıyor hareket ederken elimi dokununca yada bir yere dokununca acı hissediyorum.
evet julicim dr söyledi 1. aylık kontrolümüzde gittiğimizde kilo almamıştı
tirleylede yapmaya çalıştığımda bi iki damla bişey geliyo ama zaten onla beceremiyorum galiba
canım ben süt için mayalı şeylerin işe yaradığını keşfettim ne zaman mayalı bişey yapıp yesem göğsüm doluyor taşıyor.gerçi kilolarda taşıyor ama ne yapalım bebişlerimiz için herşeyzemuszemus bide ben komposto içiyorum bol bol sütü mutlaka hergün içiyorum.sütüm hiç azalmadı sende bi dene istersen
ah canım ya kıyamam ona
çapa tıp fakultesinin çöplüğünde yatıyor kendileri.
ben doktor olamasa bile en azından bi laborantlık kapar belki diyordum da bizim böcük adam bağlantıyı yanlış kurdu. hastalanıp hastanelerden çıkamıyor kendisi. :roflol:
evet ya bende biliyorum ama bizim oğlan şapkayı geçirdiği an yaygarayı basıyor banyodan sonra havlunun şapkasını 5 dk ancak tutabiliyorum kafasında..merhaba anneler,aklınızda bulunsun,bebek soğuğu baş bölgesinden alırmış.banyodan sonra ya da dışaroya çıktığınızda muhakkak şapkasını ya da beresini takın.
ay ecrin valla bende gezebilsem keşke o kadar sıkıldımki.bebekle gezmeyi bırak kendim bile çıkamıyorum..eşime kalsa yaza kadar evden adımımızı atamayız dışarı çocuk üşürmüş ben yokken ağlarmış falan filan..off çok sıkıldımsmsh aslında haftasonuda çıktık eşimle gezdik ama bugun çok rüzgarlıydı pişman oldum.inş bebeme bişi olmaz.eşime söylemim bari çıktıgımızı:)))))
sizinkide güzelmiş canımsmh smh biz biyere gömmedik daha ya eşime kalsa alisamiyene gömcekmiş gs da futbolcu olsun diye..bende fb liyim izin vermiyorum.kayınpeder ansiklopedi arasına koyun okumayı sevsin diyor..bende buğaziçi ünv.ne gömelim diyorum..arada kaldık yani
ayy esmer çok komiksin sen yaww..demek baglantıyı yanlış kurdu heee..
kaanda sürekli uçaga binmek istermiş artık:)))))))
hee kaanda yanlış anlıyıp hostes olcem ben diycik delikafadulden
hee kaanda yanlış anlıyıp hostes olcem ben diycik delikafadulden
kıslar bişey sorucam acil cevap lütfen
benim sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. acaba pompa kullansam sütüm artar mı? artaıyorsa nasıl kullanmam gerek?
bide eczaneden 7 milyona tirle aldırdım onlada beceremiyorum. bebedorun manuel göğüs pompasını alsammı işime yararmı şimdi durduk yere o kadar para vermek istemiyorum gerek yoksa zaten bebiş yüzünden bayağı masrafımız oldu ne yapayım işe yararmı yararsa hiç umursamam alırım
Nette bunu buldum en uygun fiyat
Bebedor Manuel Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
tutku moral çok önemli valla haftasonu bırak eşine 2 saat gez sende.kafan dagılır moralin düzelir.bebekle çıkmak istemiyorsa eşin sen tek çık.iyiki forum istanbul açılmış yogsam nereye gitcektim ben habire kendimi oraya atıyorum:)
kıslar bişey sorucam acil cevap lütfen
benim sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. acaba pompa kullansam sütüm artar mı? artaıyorsa nasıl kullanmam gerek?
bide eczaneden 7 milyona tirle aldırdım onlada beceremiyorum. bebedorun manuel göğüs pompasını alsammı işime yararmı şimdi durduk yere o kadar para vermek istemiyorum gerek yoksa zaten bebiş yüzünden bayağı masrafımız oldu ne yapayım işe yararmı yararsa hiç umursamam alırım
Nette bunu buldum en uygun fiyat
Bebedor Manuel Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
anne olmak 120 cc çok degilmi nasıl içiyor onu yaw..
anneolmak maşallah demir e 120 cc yi nasıl içiyor hemen
ben kızımın ne kadar içtiğini çok merak ediyorum
bazen 15 dk kadar bazen 7-8 dk emiyor ama miktarı ne oluyor emdiğinin bilmiyorum
sütü arttırmak için burda birisi yazmıştı kim hatırlamıyorum bende işe yaradı şöyle
1 lt sütü ısıtıyorsun içine küçük küçük doğranmış yarım kg kadar kuru incir koyuyorsun
biraz bekletip blendırdan geçiriyorsun
puding gibi oluyor
ben kaselere döküp yedim
yanında da su içtim
dediğim gibi bende oldukça işe yaradı sende dene istersen
gunaydinnn
benim Ikıncan anneannesinin kucagindayken bir merhabe demek istedim.benimkide dun emdi emdi ve kustu sutte kalmadi diye uzuluyordum neyseolani icip uyudu iki saat.
essmer kahve falan icsen işe yarar belki
kibele ilac kullanmadan kendiliginden yapmasina cok sevindim
ayca yaridm eden yokmu ev işerinde annen falan??
kızlar sizin bebişlerde arada cok hızlı hızlı nefes alıp veriyormu:uhm:
bişimi var acaba
oturun kız otursuğunuz yerde gezmeyin uşaklarla =Phehehhe çok kıskanç gördüm kendimi=Pbugünde hava bir güzel herkes dışarda ben içerde ya benim sırtık çok terliyo azcık rüzgar değse buz kesiyo=(hiç düşünmüyorum bir yerlere gitmeyi vışş havalar ısınsın öyle=)baharı görek bir yahu =P nefes alıp vermesi ciğerleri yeni yeni gelişiyor ondandır yahu ...bizimkide öyle hızlı emiyorki arada bir düdük sesi gibi ses çıkarıyor gırk gırk yutarken.......ilk zaman tuhafladım baktım şikayetçi değil halinden...yahu ben giremiyorum siteye artıkın kızlar ikiledi birde zeynom 15 tatile girdi beynimi yiyo arkadaş diye alışık okuldan eğlenmeye bende bebişten işlerden gelen gidenden fırsat buldukça onunla ilgileniyorum....anam gelen giden bitmiyor..her akşam misafirim var abartısız.....çok yorgundum artık geçen gece bebeiş ağladı gece ben ağladım bebek ağladı ben ağladım ..sonra rahatladım...dün gecede bir uyuymuşum 2 saatlik uykum asır gibi geldi ..bugün dinleniğim şükür....akşama kimseyi beklemiyorum...mümkünse kocemle eve gelir gelmezs kavga etmeyi planlıyorum....kızdırdı beni bir acısını çıkartıyım adam gram ilgilenmiyor doğumdan beri bizle ya ağzını bıçak açmıyor..saat 9 yatıyor ..herşeye bağırıp çağırıyor..surat on karış herkes dalga geçiyor lohusalık bunalımına mıgirdin diye....bana bişey olduğu yok adama ne oluyosa ...bu akşam bir ifadesini alıyım bakalım...ne iş=Pneyse döktüm içimi gidiyom ben..işler bitti yemekte yaptım ....bir duş alıyım kızımı emzirip koca kızımın oyuncaklarını ayırıcam her akşam her gelenin önüne ne varsa döküyor...biraz azaltıyım ....haden gari öptüm sizi ..uşakları iyi sarın sarmalayın=Pkoklayın casmin teyzesi için=)
ayy julı aynen mutfakta ugrasırken tabı annem anlat demekten canım cıkıyo benımle konusuyo gıbı mıkıl mıkıl sesler cıkarıyo..öğretmenim
uyanukken ya ana kucağında yada anasının kucağında
sırt üstü yatıpta bakınayım demez hiç
birde hep muhabbet istiyo
bende dereden tepeden bütün gün bişiler anlatım kaydirigubbakcemile3
ya sizin bebişler gene agucuk bugucuk yapıyor. benimki daha gülmeye tepki vermeye başlamadı.
öööle trene bakar gibi bakıyor suratıma. ne bakıyon olm tepki versene, cevap ver bana diyom; kafasını çevirip gözlerini kapatıyor. :roflol:
ben kesmedim, kesemeyeceğim de zaten.
ama benim kuzenim bebeği doğduğunda akika kurbanı kesmişti.
Kizlar nasilsiniz giremedm bi kac gündür gecmisede bayagidir bakamadim( 3. haftaya girerken büyüme atagi gecirdik 3 gün 3 gece mememden indiremedim beyfendiyi.Bu gün neyse normale döndük.Geceleride mememin üstünde uyuyunca ben uyuyamadim sersem gibiyim neti actim ama basim dönüyor herkes iyidir umarim .2 oglani banyoya sokup yikayayim ondan sonra beni rahat birakirlarsa tekrar bakarim buraya rahat rahat,
Dimple2 sen nasilsin 3 oglanla benden daha uykusuzsunudur herhalde .3 tane olsalardi napardim diye düsündükce sen geldin aklima.Vaktin olurda girer okursan kolay gelsin sana.
canım ben süt için mayalı şeylerin işe yaradığını keşfettim ne zaman mayalı bişey yapıp yesem göğsüm doluyor taşıyor.gerçi kilolarda taşıyor ama ne yapalım bebişlerimiz için herşeyzemuszemus bide ben komposto içiyorum bol bol sütü mutlaka hergün içiyorum.sütüm hiç azalmadı sende bi dene istersen
çapa tıp fakultesinin çöplüğünde yatıyor kendileri.
ben doktor olamasa bile en azından bi laborantlık kapar belki diyordum da bizim böcük adam bağlantıyı yanlış kurdu. hastalanıp hastanelerden çıkamıyor kendisi. :roflol:
smh smh biz biyere gömmedik daha ya eşime kalsa alisamiyene gömcekmiş gs da futbolcu olsun diye..bende fb liyim izin vermiyorum.kayınpeder ansiklopedi arasına koyun okumayı sevsin diyor..bende buğaziçi ünv.ne gömelim diyorum..arada kaldık yani
Ben yazmıştım mutlaka deneyin süper artırıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?